Baton RougeBaton Rouge je drugi najveći grad u Louisiani. S populacijom od gotovo 231 tisuću stanovnika, ovaj glavni grad tek je drugi od New Orleansa u državi. Mnogo je stvari koje privlače ljude u grad. Glavno je središte za industrijske, petrokemijske, medicinske i istraživačke aktivnosti, kao i postaje rastuće tehnološko središte juga. Uz to, dom je Tigrova Državnog sveučilišta Louisiana University (LSU). Ako niste svjesni, bili su prva nogometna reprezentacija južnog koledža koja je postala državni prvak. Ako posjetite grad u vašoj budućnosti, trebate koristiti VPN prije korištenja javnog WiFi. Prije nego što vam kažemo zašto, trebali biste pogledati naš popis najboljih VPN-ova za Baton Rouge.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 3,33PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80potvrdni okvirpotvrdni okvir
5IPVanish$ 5,20IPVanish76potvrdni okvir

Ljudsko prebivalište Baton Rougea datira još iz vremena ledenog doba. Ime je grada dobio po francuskom istraživaču Pierreu Le Moyneu d’Ibervilleu. Kad je 1699. godine poslao svoju istraživačku skupinu uz rijeku Mississippi, ugledali su crveni stup koji označava granicu lova između plemenskih lovišta Houma i Bayogoula. Baton Rouge, naravno, u prijevodu s francuskog znači “crveni štap”. Godine 1817. čelnici naselja naseljavali su grad.

Danas je u gradu mnogo toga za raditi. Možete posjetiti muzeje, parkove, povijesne znamenitosti, centar prirode Bluebonnet Swamp, zoološki vrt, otići na obilazak hrane i još mnogo toga. Uz to, možete uhvatiti LSU nogometnu igru. Jasno je da vam neće nedostajati stvari koje biste valjali raditi u gradu. Bez obzira koji su vaši interesi, uvijek možete pronaći nešto što će vas zauzeti.

Uz sav turizam i ljude u okolici, mnoga mjesta nude kupcima besplatan WiFi kako bi privukli posao. Besplatni WiFi je sjajan sve dok koristite neku zaštitu. Korištenjem VPN-a stvarate sigurnu i kriptiranu vezu s poslužiteljem po vašem izboru. To će vas spriječiti da se iscrpite od osjetljivih podataka i otežati cybercrooksima da naruše vašu privatnost.

Sljedeći razlog upotrebe VPN-a odnosi se na mrežna ograničenja i geo-blokove. Ako ste na mreži koja nije vaša, administratori mogu upravljati onim što možete, a što ne možete. To se događa u školama, organizacijama, tvrtkama, pa čak i nekim zemljama. Kad se u tom slučaju povežete s VPN-om, možete prevariti softver tako što misli da se nalazite negdje drugdje. Pored toga, softver za blokiranje ne vidi kuda idete, pa vas ne može blokirati.

To su najbolji razlozi za korištenje VPN-a dok ste u Baton Rougeu, ali možda ćete ih pronaći više nakon što se prijavite. Bilo da pokušavate zaobići mrežna ograničenja organizacije, zaštititi svoju privatnost ili čak gledati crnu igru, VPN-ovi su vas pokrivali. Sa svim raspoloživim opcijama protokola, morat ćete koristiti ili protokole šifriranja IKEv2 ili OpenVPN. Ako imate mogućnost biranja između verzija OpenVPN-a, UDP verzija je najbrža. Međutim, TCP verzija prikladna je za one koji imaju problema s vezom.

1. Najbolji VPN za Baton Rouge: IPVanish

IPVanish

Budući da u Baton Rougesu nisu posebno poslužitelji, koristit ćemo IPVanish poslužitelje u Atlanti. Iz iskustva vam možemo reći da su poslužitelji u Atlanti istovremeno brzi i pouzdani. Otkrićete i da IPVanish ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama, a isto tako i bilo koje druge VPN usluge. To ih čini jednim od naših go-VPN izbora za vrijeme boravka u Baton Rougeu.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish domaćin je 48 poslužitelja u Atlanti i možete se povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da u nazivu poslužitelja odaberete onaj koji počinje s slovom “a”. Na primjer atl.A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Kad smo testirali IPVanish server u Atlanti, atl-a41, otkrili smo da brzina iznosi 43,50 Mbps.

IPVanish test brzine u New Orleansu

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. To uspijeva pravedno 4,87 dolara mjesečno na godišnjem planu. Članovi su pokriveni 7-dnevnim jamstvom povrata novca.

Posjetite IPVanish

2. Najbolji VPN za Baton Rouge: ExpressVPN

ExpressVPN

S ExpressVPN-om njihov brzi VPN pristup i MediaStreamer djeluju kao pametna DNS usluga. To će vam pomoći da deblokirate pristup sadržaju koji ograničava geografsku lokaciju. To je velika prednost za deblokiranje sportskih događaja uživo. Na web stranici ExpressVPN naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo.

Lokacije zemaljaSUSA poslužitelja
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kao što možete vidjeti u gornjoj tablici, ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima stotine poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu za zaštitu privatnosti, deblokiranje cenzure i gledanje svojih omiljenih timova s ​​bilo kojeg mjesta.

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati poslužitelj na odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To se, naravno, odnosi na Atlantu (najbolji izbor poslužitelja dok ste u Baton Rougeu). Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja SAD – Atlanta. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Atlanti i brzina je izašla na 53,59 Mbps.

Test brzine ExpressVPN New Orleansa

Iako se ExpressVPN prodaje po višoj cijeni od ostalih usluga na našem popisu, vrijednost je visoka s obzirom na veličinu njihovih mrežnih i uslužnih značajki. Možete povezati računalo, ručni uređaj, usmjerivač i igraću konzolu (SmartDNS) s jednim VPN računom za samo 6,67 dolara mjesečno s godišnjom pretplatom.

Posjetite ExpressVPN

3. Najbolji VPN za Baton Rouge: HMA

HMA Pro VPN

HideMyAss oživio je 2005. godine kada je Jack Cator, 16-godišnji student u Engleskoj, odlučio da želi stvoriti uslugu koja će ljudima pomoći da izbjegnu cenzuru. Naime, Jack nije mogao pristupiti web stranicama društvenih medija i mrežnim igrama jer su bile blokirane na školskoj mreži. HMA je prvog mjeseca dodala stotine tisuća korisnika i od tada je prerasla u jednu od najvećih VPN usluga na svijetu s preko 350 lokacija poslužitelja. Privax, matična tvrtka HMA Pro VPN-a, pridružila se AVG timu 2015. godine.

VPN mreža HMA Pro – Lokacije poslužitelja u SAD-u
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Ako vam je cilj pronaći VPN s najviše mjesta na poslužitelju, tada je HideMyAss vaš najbolji izbor. Samo imajte na umu da HMA bilježi korisničku aktivnost koja zabrinjava neke VPN korisnike. HMA ugošćuje 175 VPN poslužitelja u Sjedinjenim Američkim Državama, uključujući brojne poslužitelje u New Orleansu (obzirom da je Baton Rouge najbliži lokaciji). Da biste se povezali s poslužiteljem tamo, morat ćete krenuti u “Location Mode” i odabrati “Change Location” da biste započeli. Zatim kliknite karticu “Gradovi” i potražite New Orleans. Odatle možete odabrati lokaciju poslužitelja u SAD-u, Louisiani, New Orleansu. Povezali smo se sa serverom u New Orleansu radi testiranja brzine i utvrdili da brzina iznosi 30,64 Mbps.

HMA test New Orleansa o brzini

U 2016. godini HMA i nekolicina drugih vodećih VPN pružatelja usluga vodili su put u pojednostavljivanju softvera za prilagođene klijente. Rezultat je puni niz prilagođenih aplikacija koje se svakom korisniku olakšavaju povezivanju na HMA mrežu i kriptiraju vašu vezu. Imaju softver dostupan za Windows, Mac, Android i iOS. Preko usmjerivača se možete povezati s HMA-om. HMA nudi neograničen VPN pristup od samo 6,99 dolara mjesečno a svim novim korisnicima nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika.

Posjeti Hide My Ass

Iako postoje neke druge mogućnosti, uvijek možete pogledati našu top 10 VPN popis. Međutim, smatramo da smo vam pružili najbolji izbor. Odabrali smo ih na temelju brzine, pouzdanosti, cijene, sigurnosti i lokacije. Budući da se mnogi nalaze u ili u blizini Baton Rougea, sigurno ste postigli najbolje brzine. Za one koji pokušavaju strujati sadržaj, brzina je vrlo važna. Naravno, sve naše mogućnosti imaju sjajne mreže. To znači da ne možete pogriješiti ni s jednim izborom. Nadamo se da će vam naš vodič pomoći da donesete informiranu odluku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me