A legjobb hirdetést blokkoló alkalmazások iOS-hez

Apple StoreAz iOS 9 kiadása magában hordozta az iPhone és iPad felhasználók számára a hirdetések blokkolásának lehetőségét. Ez egy nagyon várt funkció, amint azt a hirdetést blokkoló alkalmazások népszerűsége is mutatja, mióta az iOS szeptemberben elérhetővé vált. Nagyon sok hirdetésgátló van a piacon, és szinte napi rendszerességgel érkeznek az alkalmazásboltba. Célom az, hogy segítsen megtalálni a legjobb alkalmazást és megérteni, hogy mindegyik hogyan blokkolja a hirdetéseket. Meglepődhet, ha megtudja, hogy egyesek elfogadják a hirdetőktől származó fizetést, beleértve a Google-t és a Microsoftot is, hogy lehetővé tegyék hirdetéseik megjelenését.


Itt található az iOS számára a legjobb hirdetésgátlók listája. Felhívjuk figyelmét, hogy nem javasoljuk az AdBlock Plus vagy a Crystal alkalmazásokat, mert fizetés ellenében engedélyezik a fő hirdetők listájának felvételét. Dönthet úgy, hogy jól van, vagy sem, de mi nem vagyunk, és nem is hirdetjük alkalmazásukat.

RankAd BlockerPriceGet App
1megtisztítsa$ 1.99megtisztítsa
21Blocker$ 2.991Blocker
3Blockr$ 0.99Blockr
4BlockBear$ 0.99BlockBear
5Silentium$ 1.99Silentium

Az Eyeo, a népszerű AdBlock Plus szoftver mögött álló cég nagy hirdetőkkel – köztük a Google, a Microsoft és az Amazon – működik együtt, hogy lehetővé tegyék hirdetéseik engedélyeztetését, hogy ne legyenek blokkolva. Sajnálom, de ez meghiúsítja a hirdetés-blokkoló mobil eszközökön történő használatának célját. Nem csak arról van szó, hogy megvédje magát a rosszindulatú hirdetésektől. A mobil felhasználók számára a weboldalak gyorsabban töltődnek be, és kevesebb sávszélességet használnak a hirdetésgátlókkal. Én személy szerint használom megtisztítsa iOS számára, és értékelik álláspontjukat a kérdésben.

Tisztítsa meg a Tweet-et

Az Eyeo felkéri az alkalmazásfejlesztőket, hogy rendszerük segítségével engedélyezze a „jóváhagyott” partnerek hirdetéseinek engedélyezését. Nehéz megmondani, hogy hány fejlesztő fogadta el az ajánlatot, de tudjuk, hogy a Crystal beleegyezett abba, hogy az Eyeo engedélyezési listáját felvegye és alapértelmezés szerint bekapcsolja. Mondanom sem kell, hogy nem javasoljuk sem az AdBlock Plus, sem a Crystal alkalmazást.

Mint láthatja, nem minden hirdetésgátló készül egyenlő. Ha olyan ingyenes hirdetést blokkoló alkalmazásokat észlel, kérdezd meg magadtól, hogyan keresnek pénzt. Esélyek vannak arra, hogy a hirdetők engedélyezési listájára kerül sor. Pénzemért érdemes néhány dollárt, hogy ellenőrizhessem, mely hirdetéseket blokkolják a Safari, és támogatom az olyan alkalmazások fejlesztőit, mint a Purify, amelyek nem adják el.

Mivel a Purify a kedvenc hirdetés-blokkolóm, és amire támaszkodok, hogy blokkolja a hirdetéseimet az iPhone-on, szeretnék megosztani egy útmutatót annak beállításáról. Nem nehéz, de meg kell változtatnia néhány beállítást, hogy a hirdetés-blokkoló elinduljon a Safariban. Az Apple hozzáférést nyitott a hirdetések blokkolásához, de Önnek értesítenie kell a Safarit az alkalmazás használatáról.

Hogyan blokkolhatjuk a hirdetéseket iPhone vagy iPad készüléken a Purify segítségével

Az első dolog, amit meg kell tennie, a Purify letöltése az Apple-ből alkalmazásbolt.  Az alkalmazás 1,99 dollárba kerül, és tartalmazza a jövőbeli frissítéseket. A Purify letöltése után gyorsan áttekintheti az alkalmazást. Noha az útmutató jó, végigvezetjük a képernyőnkénti beállítási folyamatot.

 • 1. lépés – Érintse meg a Beállítások elemet

iOS beállítások

 • 2. lépés – Görgessen le és érintse meg a Safari menüpontot

iOS Safari beállítások

 • 3. lépés – Görgessen le és érintse meg a Tartalomblokkolók elemet

iOS tartalom blokkolók

 • 4. lépés – Húzza jobbra a csúszkát a Tisztítás engedélyezéséhez

Engedélyezze a hirdetés-blokkoló tisztítását

 • 5. lépés – Koppintson a Safari elemre, és nyisson meg egy weboldalt
 • 6. lépés – Érintse meg a Megosztás gombot az alábbi kép alján látható módon

Szafari

 • 7. lépés – Érintse meg a Több gombot

Safari - tisztítsa meg

 • 8. lépés – Észre fogja venni, hogy a Tisztító tevékenységek felsorolása az alján található. Érintse meg, tartsa lenyomva, és húzza a tetejére
 • 9. lépés – Húzza jobbra a csúszkát a tisztítási műveletek engedélyezéséhez

A műveletek tisztítása

 • 10. lépés – Most hirdetések nélkül böngészhet az interneten

Ez minden, amire szükség van. Mint láthatja, néhány lépés szükséges a tisztítás engedélyezéséhez. Ugyanez vonatkozik minden hirdetésgátlóra. Üdvözli az Apple-t, hogy engedélyezte a hirdetések blokkolását az iOS 9 operációs rendszerben, de még van tennivaló az alkalmazások engedélyezéséről. A Purify nagyon jó munkát végez, de néhány alkalmazásfejlesztő elfelejti megadni elegendő információt az induláshoz. Gyanítom, hogy a folyamat a jövőben könnyebb lesz. Akárhogy is van, amint minden beállítva, a Purify nagyszerűen működik.

Az alábbiakban összefoglaljuk az iOS 10 legfontosabb hirdetésgátlóit. Mindegyikükre iOS 9 vagy újabb szükséges, és támogatják az iPhone és az iPad egyaránt.

 1. megtisztítsa – 1,99 USD
 2. 1Blocker – 2,99 USD
 3. Blockr – 0,99 USD
 4. BlockBear – 0,99 USD
 5. Silentium – 1,99 USD

Nem vettem figyelembe az árat, amikor megvizsgáltam az alkalmazások listáját. Biztosíthatom, hogy a hirdetések blokkolása érdemes néhány dollárt. Azonnal észreveszi a sebesség gyors növekedését, amikor a Safarival böngészi az internetet. Azt is látni fogja, hogy csökken a sávszélesség, mivel a hirdetések és a követők blokkolva vannak. Noha az alkalmazások kiválóan blokkolják a hirdetéseket a Safari-ban, nem blokkolják az alkalmazásokban történő hirdetéseket. Remélhetőleg a jövőben látni fogjuk azt a képességét, hogy blokkolja a hirdetéseket az alkalmazásokban. Biztos vagyok benne, hogy a Purify-hoz hasonló alkalmazások fejlesztői örömmel hozzáadják a funkciót a jövőben, ha lehetséges.

Van egy másik hirdetés-blokkoló, amelyet Ön szerint fel kellene venni a listába? Ha igen, küldjön nekünk egy tweetet @VPNFan.  Szeretnénk hallani minden egyéb adatvédelmi kérdést is, amely érdekli.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map