A legjobb ingyenes VPN szolgáltatások

Ingyenes VPN szolgáltatást keres? Ha igen, akkor a megfelelő helyre jöttél. Vizsgáljuk meg a piac 5 legjobb ingyenes VPN-jét. Egyik sem tökéletes, de mindegyiknek megvan az a fő előnye, hogy ingyenes VPN-hozzáférést kínál. A magánélet védelme érdekében a vállalkozásba vetett bizalom komoly kockázatokkal jár. Nagyon komolyan vesszük az Ön személyes adatait, így csak azokat a cégeket fogja látni, amelyeket személyesen használnánk.


Kire használjuk a VPN-t? Az összes ingyenes és fizetett VPN szolgáltatás igénybevétele után az ExpressVPN-t használjuk. A szolgáltatás nem ingyenes, de jó ár-érték. Az ExpressVPN csapata kedves vendégeinknek 49% -kal korlátlan VPN-t kínál, tehát az ár igazságos Havonta 6,67 USD.  Javaslom nekik az ingyenes VPN-szolgáltatások bármelyikét, mivel nincs naplózási politikájuk, fejlett funkciókkal, mint például a VPN kill kapcsolóval, és nagy, gyors, megbízható, VPN-kiszolgálókkal rendelkeznek..

5 legjobb ingyenes VPN szolgáltatás

VPN szolgáltatás
ReviewsFree VPN
LimitsVisit
SiteServer
LocationsSimultaneous
kapcsolatok
ExpressVPN30 napos garanciaIPVanish1485
CyberGhostSpeed ​​sapkaLátogasson el a webhelyre151
TunnelBearTöltse le a sapkátLátogasson el a webhelyre201
WindscribeTöltse le a sapkátWindscribe91
ZoogTVTöltse le a sapkátZoogTV31
VPN-kapuNevelésiLátogasson el a webhelyren / a1

Az általunk ajánlott öt ingyenes VPN-szolgáltatásnak van valamilyen korlátja. A legtöbb a freemium, ami azt jelenti, hogy korlátozott szolgáltatást kínálnak a felhasználók számára annak érdekében, hogy prémium szintű hozzáféréssel értékesítsék őket. Tudják, mennyire versenyképes a piac, és megértik, hogy bizonyos szintű ingyenes VPN elősegítése új felhasználók vonzását segíti elő. Ennek van értelme. Minden vállalatnak szüksége van egy utat a profitra. Sokkal jobban szeretnék egy olyan VPN-t, amely azt reméli, hogy ösztönöz arra, hogy a jövőben fizessenek a hozzáférésért azáltal, hogy ingyenes VPN-hozzáférést kínál annak, amelynek nincs frissítési útvonala. Ha nincs módjuk fizetős fiókra történő frissítésre, nagyon fáradt lennék attól, hogy a cég hogyan fizet.

A szerkesztők választása – ExpressVPN 30 napos kockázatmentes próbaverzió

ExpressVPN

Az ingyenes VPN-szolgáltatások veszélyesek lehetnek. Túl sok történetet írtak az úgynevezett „ingyenes VPN” szolgáltatásokról, amelyek eladják a felhasználóikat. Az incidensek között az adataikat böngésző tagokat értékesítő társaságok és a DDoS támadásokhoz használt számítógépek voltak. Ezért javasoljuk a VPN-hozzáférés fizetését. Ez nem azt jelenti, hogy havonta 10–20 dollárt kell felszámítania. Az ExpressVPN csapata kedvesen egy promóciót készített, amely 49% -os engedményt nyújt az olvasóinknak prémium VPN szolgáltatásukért. Korlátlan VPN-t élvezhet havonta mindössze 6,67 dollárért.

Az ExpressVPN személyzet megérti, hogy az új felhasználóknak időre van szükségük a szolgáltatásuk teszteléséhez. Erre válaszul 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ez egy hónapot biztosít az ExpressVPN kockázatmentes kipróbálásához. Naponta használjuk a szolgáltatást, és magabiztosan ajánljuk azt. Az ExpressVPN-nek nagyon jó ügyfélszolgálati csapata van, ha bármilyen kérdése van az induláskor vagy az út során. Ingyenes VPN-alkalmazásuk van a Windows, Mac, iOS és Android számára. A világ 148 helyszínén több mint 2000 szerverhez csatlakozhat, egyszerre akár 3 eszközön.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

TunnelBear Little (ingyenes) VPN-fiók

TunnelBear ingyenes VPN

Örültem, hogy az TunnelBear az évek során növekszik. A piacon az egyik legjobb VPN-szolgáltatást kínálják, és kedvenc ingyenes VPN-szolgáltatásunk. Mint minden ingyenes VPN-hez, az TunnelBear-nek korlátozása van a számlán. Csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 18 országban, és akár 500 MB adatfelhasználást élvezhet havonta. Az TunnelBear csapata felkínálja a lehetőségeket, hogy még több ingyenes felhasználást biztosítson. Cseveghet a szolgáltatásról, hogy 1 GB adatfelhasználást szerezzen. Akárhogy is ingyenesen férhet hozzá a VPN-kiszolgálók hálózatához az egész világon. A letöltési kupakkal együtt is elég magas a korlátozás a magánélet védelméhez és a szolgáltatás teszteléséhez.

Az TunnelBear megpróbálja az ügyfélszoftvert a lehető legkönnyebben használni. Egy nagyon szép felhasználói felületet fejlesztettek ki. A tiszta kialakítás tartalmaz egy egyszerű be- és kikapcsolót a csatlakozáshoz és egy legördülő listát a szerver helyének kiválasztásához. Vessünk közelebbről a Windows 10 rendszeren futó szoftvert.

TunnelBear Windows

Amint láthatja, az TunnelBear kliens hasonló kinézetű és érzetű, mint egy autórádió. Láthatja, hogy csatlakozik-e vagy sem, és a felhasznált tervet. Az ingyenes „kis” terv esetében, amelynek havi 500 MB kapacitása korlátozódik, láthatja a fennmaradó felhasználását. Innen van egy legördülő listája, amely lehetővé teszi a kiszolgáló helyének kiválasztását. Csatlakozáshoz egyszerűen kapcsolja be a tárcsát BE állásba. A leválasztáshoz kapcsolja vissza KI állásba. Ez minden, amire szükség van.

TunnelBear beállítások

A TunnelBear csapata komolyan veszi az Ön adatait, függetlenül attól, hogy ingyenes szolgáltatást igénybe vesz, vagy fizetős tagságra vált. Az ügyfélfelület könnyen használható, de ez nem azt jelenti, hogy elmulasztották a fontos adatvédelmi beállításokat. A TunnelBear blog bevezetést nyújt a fejlettebb funkcióikhoz, például a Vigilant és az IntelliBear.

Látogasson el az TunnelBear oldalra

Windscribe Ingyenes VPN terv

Ingyenes VPN feliratkozás

A Windscribe az év elején indult. Számos lehetősége van a szolgáltatás használatakor. Kezdetként letöltheti proxy kiterjesztését a Google Chrome, az Opera vagy a Firefox számára. Mi inkább a teljes VPN-megoldást részesítjük előnyben, és a Windscibe kliens szoftverrel rendelkezik mind a Windows, mind a Mac számára. IOS-felhasználók számára egy mobilalkalmazással is rendelkeznek. A Windscribe Pro felhasználók letölthetik a StrongSwan klienst a Google Playről, hogy csatlakozzanak a hálózatához. A Pro tagok Linuxon keresztül is csatlakozhatnak. Bármikor feliratkozhat ingyenes VPN-hozzáférésre és frissítésre. Nagyra értékeljük, hogy a Windsscribe a PayPal, a hitelkártyák és a Paymentwall mellett elfogadja a Bitcoint is. Az automatikus megújításhoz PayPal-ot vagy hitelkártyát kell használnia.

Látogasson el a Windscribe oldalra

CyberGhost Ingyenes VPN szolgáltatás

CyberGhost Free VPN

A CyberGhost csapata számos kiszolgálót különített el az ingyenes felhasználók számára. Nem kellene számolnia ugyanolyan szintű szolgáltatástól, mint a prémium tagoknak, de ingyenes VPN-jük ott van, amikor egy magányos adatvédelemre van szüksége. Előfordulhat, hogy meg kell várnia a kiszolgálóhoz való csatlakozást, és sebessége korlátozott lesz. Ellenkező esetben számíthat arra, hogy hirdetései megjelennek, amelyek ösztönzik a fizetős előfizetésre való frissítést. A CyberGhost VPN ingyenes verziója elérhető a Windowshoz, Machez. és az Android. Ügyfeleik nagy munkát végeznek hálózatának bemutatásában, és segítséget nyújtanak abban, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez nagy technikai ismeretek nélkül járjon el. A CyberGhost szigorú bejelentkezési szabályokkal rendelkezik, amelyek minden felhasználóra kiterjednek.

Látogasson el a CyberGhost 240 oldalra

VPN kapu (a Tsukuba projekt egysége)

Ingyenes VPN kapu hozzáférés

A VPN Gate egy tudományos kísérlet, melynek során a világszerte működő önkéntesek egy csoportja által üzemeltetett nyilvános közvetítő szerverek tesztelésére kerül sor. Az egyetemi végzős iskola. (Japán Tsukuba) vezette a projektet. Ez az egyetlen ingyenes VPN szerver a listánkban, amelyet nem prémium VPN szolgáltatás szponzorál. A VPN Gate mögött meghúzódó ötlet egy peer-to-peer VPN hálózat biztosítása központi vezérlés nélkül. Ez sok emberben bízhat benne. Nevezetesen az összes önkéntes, aki relékiszolgálókat állít fel. Úgy gondolom, hogy egy decentralizált VPN-hálózat elképzelése pozitív, de az ellenőrzés hiánya kérdőjeleket hagy a magánélet és az következetlen teljesítmény körül

Látogasson el a VPN Gate webhelyre

Időnként megkapja azt, amit fizet, ezért legyen óvatos, ha ingyenes VPN szolgáltatásokat használ. Előfordulhat, hogy amíg a szolgáltatás ingyenes, valójában Ön a termék. Ez különösen igaz a VPN-kre, amelyek semmilyen módon nem léphetnek fel fizetett tagságra. Fogadhat, hogy más módon is pénzt keresnek. Néhány VPN naplózza az Ön felhasználását és eladja azt hirdetőknek, adatközvetítőknek, vagy ami még rosszabb, ahogyan azt Hola mutatja. A listánkban szereplő szolgáltatók esetében nem ez a helyzet. Mindannyian komolyan veszik az Ön személyes adatait.

Megértem, ha olyan helyzetben van, amikor szüksége van egy VPN adatvédelmére, de nem engedheti meg magának, hogy pénzt költessen. Ebben az esetben legyen óvatos, amikor VPN-szolgáltatót választ. Rengeteg szolgáltatás ment át egy nagyon népszerű ingyenes VPN-ről a gazemberekre egyik napról a másikra, amikor a felhasználók rájöttek, hogy adataikat eladják, vagy sokkal rosszabb módon. A Hola jó példa Az ingyenes VPN sávszélességet értékesített a felhasználók számára a botnet támadásokhoz. Vedd fel a listánk egyik ingyenes VPN-jét, és fontolgassák a jövőben a fizetett csomagra való frissítést. Ez elősegíti az ingyenes VPN-hozzáférés folytatására irányuló erőfeszítéseik támogatását.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map