Keeper Security egy amerikai székhellyel rendelkező vállalatban, Kaliforniában. A három alapító tag azzal a céllal állt elő, hogy a Keeper jelszókezelő létrehozásával segítsen a jelszavak kimerülésében. Azoknak, akik a modern korban fogyasztónak tekintjük magunkat, minden webhely jelszavai el vannak téve. Függetlenül attól, hogy információt szeretne szerezni egy gyermek iskolai oldaláról, vásárol valamit online, vagy fizet egy orvosi számlát, mindegyikhez jelszóra van szüksége.

Keeper kezdőlap

Árképzés és különleges ajánlatok

A Keeper két terméket kínál. Ez személyes és vállalati felhasználás. Az árazási tervek egy eszköznél 9,99 USD-tól indulnak évente, vagy dönthet úgy, hogy szinkronizálja az információkat korlátlan eszközök között évente 29,99 USD-ért. A vállalati szokások sok funkcióval bírnak, és vállalkozások számára készültek. Van egy négyzet is, amelyet bármelyik opcióval bejelölhet, amely 10 GB biztonságos fájl tárolást tesz lehetővé. Ez nagyszerű azoknak a videóknak vagy fényképeknek a tárolására, amelyekről nem akarja, hogy mások megismerjenek. Képzelje el, ha a hírességek ott töltötték fel a képeket, ahelyett, hogy a felhőbe hagynák őket. Vegye figyelembe, hogy a négyzet bejelölésével az ár 1 dollár / GB-ra növekszik.

Keeper árképzés

Bár az árképzés már a kezdetektől lehetővé teszi a vásárlást, 30 napos ingyenes próbaverziót kínálnak. Nem kell beírnia hitelkártya-információkat, de ha elmúlik a 30 napja, fizetési felszólítást kér. Vegye figyelembe azonban, hogy az olyan szolgáltatások, mint a titkosított felhő biztonsági mentés, a több eszköz szinkronizálása és a biztonságos megosztás, nem érhetők el az ingyenes próbaverzióban. Azt javaslom, hogy először jelentkezzen be az ingyenes próbaverzióra, majd frissítsen. A felülvizsgálat idején úgy tűnik, hogy ezt 25% -os engedménnyel kell végrehajtani. Ez teszi az egyetlen eszköz költségeit még ésszerűbbnek, havonta körülbelül 62 centtel, vagy korlátlan eszközöknél havonta 1,87 dollárral. Jó üzlet más dolgokhoz képest.

Keeper árengedmény

Mint láthatja, a Keeper csapat e-mailben 25% kedvezményt küldött, miután feliratkoztam az ingyenes próbaverzióra.

Keeper Button

Jelszókezelő

A Keeper jelszókezelője ingyenes, és a próba után is ingyenesen használható. A termék két összetevőből áll: önálló összetevőből és egy böngészőből. A böngésző összetevőjét külön kell aktiválni. Mivel együtt működnek, a böngésző összetevő az információkat tárolja a Keeper adattárolójában. Az információ logikusan van elrendezve, így ha további információkat szeretne megadni egy adott bejelentkezésről, akkor ezt megteheti. A fő jelszó beállításakor legalább 9 karakter hosszúnak kell lennie. Azt is megmondja, ha úgy érzi, hogy a fő jelszava elég jó.

Keeper Vault

Az egyik szép szolgáltatás, amelyet minden jelszókezelőben gyakorlatilag elengedhetetlen, a biztonságos jelszógenerátor. Mint korábban már említettük, az egyik olyan probléma, amely társadalmunkban van, az a bejelentkezési szám, amelyet használnunk kell. Legtöbbünk tudja, hogyan kell kinéznie a jelszavaknak, de ismét a jelszófáradtsággal járunk. A Keeper rendelkezik jelszógenerátorral, de nem egyértelmű, hogy hol van. Nem kell néhány olvasást, hogy kitaláljuk a kocka ikont, amelyet a jelszó mezőbe tesz, tehát azt jelenti, hogy biztonságos jelszót állíthat elő. A biztonságos jelszónak 12 karakter hosszúnak kell lennie. Lehet, hogy karaktereket kell hozzáadnia a létrehozott jelszóhoz, mivel úgy tűnik, hogy a generátor csak tíz generál. Úgy tűnik, hogy ezt sem lehet megváltoztatni. Míg a régi szabvány legalább 8 volt, a technológia tette lehetővé, hogy 2012-ben bármely 8 karakterből álló jelszó kevesebb, mint 6 órán belül megsérülhessen. Képzelje el, milyen gyors ez ma.

Keeper PW generátor

Ezeken a funkciókon kívül külön megjegyzéseket is írhat a dolgokról, és biztonságosan tárolhatja azokat a boltozatban. Mindaddig, amíg megvan a címe, bármit megjegyzéseket fűzhet a kívánt témához. Ez akkor hasznos, ha fontos dátumokat szeretne emlékezni, Wi-Fi jelszavakat, fájlokat, fényképeket vagy annak az új Facebook-barátnak a telefonszámát, amelyet magának szeretne tartani. Ha más jelszókezelőket vagy táblázatot használ, feltöltheti őket CSV-fájlba.

Keeper ButtonKeeper FastFill

A Keeper FastFill egyszerűen az, amit űrlapjaiknak neveznek. A többi szolgáltatáshoz hasonlóan működik, mivel az információkat a biztonságos tárolóból vonja ki. Készíthet új rekordot, vagy hozzáadhat egy meglévő rekordhoz. Mivel a cél nem az, hogy emlékezzen más jelszavakra és biztonságban tartsa adatait, egy oktatóprogram van. A böngésző kiterjesztése azt mondja meg, hogy kapcsolja ki a jelszavak és az automatikus kitöltési űrlapok mentését maga a böngészőben, és hagyja, hogy a Keeper tárolja az Ön számára az információkat.

Keeper FastFill

Ha kíváncsi, mi a különbség, egy böngészőben az információ nincs titkosítva. A FastFill opció használata azonban biztosítja az adatok biztonságát. A Keeper viszonylag sima folyamatot tesz a kitöltési formákhoz, mivel az egyedi rekordokhoz hozzáadhat egyedi mezőket. Kiválaszthat olyan egyéb információkat is, amelyeket a program hasznosítani kíván.

Ami a hitelkártyát vagy más fizetési módot illeti, az ilyen típusú információnak nincs külön helye. Az információkat ugyanúgy tárolja, mint a többi mappát. Ha bármit online vásárol, korlátozni szeretné azoknak a helyeknek a számát, amelyek rendelkeznek fizetési információkkal. Ily módon, ha valami történne az adott webhellyel, vagy valaki valamilyen módon megszerezte ezt az információt, minimalizálhatja a lehetséges károkat.

A szolgáltatásnak ez a része nem tűnik olyan intuitívnek, mint szeretném. Úgy érzem, hogy az információkat a saját, különálló helyén kell elhelyezni, nem csak egy másik mappaként. Igaz, hogy végső soron ez nem gyakorol valódi változást. Annak ellenére, hogy jól el van rendezve, egyszerűen csak be van dugva velem.

Adatbiztonság

Mivel ez a jelszómegőrzési technológia valódi húsa és burgonya, áttekintjük a Keeper biztonsági gyakorlatait. A 12 számjegyű jelszó nem fog jót tenni, ha a vállalat nem tudja biztonságosan megőrizni. A Keeper Security Inc. nulla tudású társaságként képviseli magát. Egyszerűen fogalmazva: a felhasználó az egyetlen, aki kezeli az adatokat. Még a titkosítási kulcsok is a felhasználónál vannak, tehát a KSI nem tudja visszafejteni az adatokat.

Használják AES-256 bit titkosítás, és ez az egész iparágban szokásos. Általában szeretném megemlíteni, hogy hányszor van a titkosítási algoritmus PBKDF2 sózott. Sajnos ez az információ a honlapjukon nem áll rendelkezésre könnyen, és a támogató csoport sem tudta megmagyarázni nekem. Nem tekinthető biztonságosnak, ha egy bizonyos szám alatt van. A Keeper felhőalapú tárolója ugyanolyan típusú titkosítással van titkosítva, és fizikailag az Amazon Web Services szolgáltatásban található. Azt is állítják, hogy a biztonság érdekében minden hónapban biztonsági ellenőrzéseket végeznek.

A Keeper kihasználja a két tényezővel történő hitelesítést, valamint a hordható technológiát, mint például az Apple iWatch. Támogatják a hagyományos hitelesítést, de támogatnak valamit, amelyet Keeper DNS-nek hívnak. Ujjlenyomat-technológiát stb. Használnak az új eszközök bármelyikén, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy Ön az, aki azt mondja.

Tartó DNS

A Keeper érdekes tulajdonsága az önpusztító funkció. Ha ötször téved a jelszava, akkor elindítja a szolgáltatást, és az összes titkosan mentett adat törlődik. Ezt az Ön védelme érdekében teszik, tehát ha valaki megkísérel feltörni az Ön számláját, az ötödik alkalommal néhány adatot újra be kell írnia..

Keeper önpusztító

Keeper Button

Keeper szoftver

A Keeper szoftver elérhető Windows, Mac OS X, iOS, Android, Linux és Blackberry operációs rendszerekhez. Előfordulhat, hogy a jelszavad szinkronizálódnak ezen eszközök között, feltételezve, hogy évente 30 dollárt választanak. Ez a legtöbbnek kedvező tulajdonsága, figyelembe véve, hogy legtöbbünknek egynél több eszköze van, amelyeket naponta használunk. Ha nem, akkor továbbra is probléma nélkül használhatja a szoftvert egy eszközön.

Vevőszolgálat

A Keeper számos különféle támogatást kínál. Videó útmutatókkal, gyors útmutatókkal, élő webináriumokkal, élő csevegéssel rendelkeznek, és azt állítják, hogy e-mail támogatáson keresztül elérhetők 24 × 7-en. Ha ezt mondják, ne várjanak, hogy gyorsan válaszoljon az e-mailekre. Ezenkívül az élő csevegési órák 3: 00–19: 00 között vannak az Egyesült Államokban, de úgy tűnik, hogy ez kissé bevonható. 20 percig vártam egy élő beszélgetés során, miután az első válaszuk, amelyet adtak, nem válaszolt a kérdésemre. Végül feladtam. Támogatásul kapcsolatban azt tanácsolom, hogy használja a kapott eszközöket, mielőtt velük kapcsolatba lépne.

Keeper Review: Következtetés

A Keeper tisztességes terméket kínál meglehetősen elfogadható áron. Nyilvánvaló, hogy webhelyük és felületük egy fiatalabb közönség felé irányul. Az egyik nagy dolog, amit észrevettem, a termékük folyamatos eladása volt. Ha kipróbál egy terméket, véleményem szerint nem szabad folyamatosan bombázni a frissítés érdekében. Tudom, hogy megpróbálnak értékesítést szerezni, de soha nem törődtem vele a nagy nyomású értékesítési taktikákkal. A terméknek magának kell eladnia.

A legjobban tetszett a szolgáltatásról:

  • Az elfogadható ár és a biztonságos tárhely hozzáadásának képessége körülbelül 1 USD / GB-ig
  • A fő jelszónak legalább 9 számjegy hosszúnak kell lennie
  • Több hitelesítési tényező, beleértve az Apple iWatch és az ujjlenyomat-szkennelési technológiát
  • A titkosítási kulcsok a Keeper felhasználóján maradnak
  • Számos platformon elérhető
  • AES-256 bites titkosítást használ

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

  • Állítsa le a kemény eladást, és hagyja, hogy a termék önmagáért beszéljen
  • Válassza el a fizetési módokat a többi adattól, hogy ne legyenek rendetlenek
  • Hogy a jelszógenerátor több, mint 10 karaktert képes befogadni
  • Állítsa be, hogy a titkosítás hányszor állítható legyen

Ha figyelembe vesszük a negatív pontokat, a Keeper jelszókezelő mindent megtesz, amit elvár. Vagyis tárolja és tartsa biztonságban az összes jelszavát. Van néhány olyan vonzó funkció, amelyek a Keeperre jellemzőek. Ha eljuthat a magas nyomáson eladni, ez valójában egy jó termék. Ennek ellenére nem kell a szavamat vennem. Nyugodtan vizsgálja meg vagy ellenőrizze az adatokat saját maga számára.

Keeper Button

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me