RoboForm áttekintés

Ebben az áttekintésben a jelszókezelő termékről fogunk beszélni, RoboForm. Az első RoboForm terméket 1999-ben a Siber Systems indította el. Jelenleg a RoboForm 30 nyelvi változatát aktívan használják szerte a világon. Webhelyükről kijelentik, hogy „világszínvonalú innovatív szoftvertermékeket hoznak létre, amelyek célja a számítógép egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb használata az egyének és a vállalkozások számára szerte a világon”. Manapság folyamatosan elárasztják a bejelentkezéseket szinte bármi, amire gondolsz. A könnyű használat mindenkinek szüksége van rá.


Roboform kezdőlap

RoboForm árképzés és különleges ajánlatok

A RoboForm egyedülálló a piacon, mert termékének számos különféle változatát kínálja magán- és kereskedelmi használatra. A választott verzió attól függ, hogy mi a célja. Van egy 30 napos ingyenes próbaperiódus a különböző termékekre, és miután a 30 nap lejárt, felszólítja a fizetést. Ha azonban 10-nél kevesebb bejelentkezéssel rendelkezik (különböző webhelyeknél), akkor továbbra is ingyenesen használhatja a termékeket. Valójában azonban nagyon kevés embert ismerek, akiknek 10 vagy annál kevesebb bejelentkezési képességük van, tehát itt a fizetési verziókról fogunk beszélni. Az általuk kínált termékek a RoboForm Everywhere 9,95 dollárért (az első évre), a RoboForm 7 asztali verziója 29,95 dollárért, és a RoboForm2go 7 verzió 39,95 dollárért..

RoboForm Pro árképzés

Javasoljuk, hogy töltse le és próbálja ki a RoboForm Everywhere Pro alkalmazást. Valószínű, hogy ha ezt olvassa, akkor már több mint 10 bejelentkezése van. A felülvizsgálat idején a RoboForm az első évben egy évet kínált a szolgáltatásért 9,95 dollárért. Ez évente 19,95 dollár normál kamatlába alig több, mint fele. Feltételezzük, hogy ezt rendszeresen teszik, hogy elősegítsék a RoboForm Everywhere Pro népszerűsítését. Éves beszámolójuk az első évben csupán 83 cent havi. A többi terv mértéke a látható. Az ára ésszerű, ha 10-nél több bejelentkezése van.

Kockázatmentes próbaidőszak

Ha érdekli valamelyik termék professzionális verziója, a RoboForm 30 napos ingyenes próbaverziót kínál pénzvisszafizetési garanciával együtt. Ha úgy dönt, hogy több mint 10 bejelentkezés nem éri meg a havi 83 centet, akkor 30 nap elteltével visszatérhet az ingyenes verzióhoz, és visszatérítik a pénzt. A garancia több mint elegendő időt biztosít Önnek annak értékeléséhez, hogy a Pro termékek megfelelnek-e az Ön számára. Ha nem, akkor ki kell választania, melyik bejelentkezést szeretné feláldozni, ha vissza szeretne térni az ingyenes verzióhoz.

Ugrás a RoboForm oldalra

RoboForm akcióban

A RoboFormnak nincs önálló alkalmazása, és eszköztárként jelenik meg a böngészőjében. Önálló alkalmazás helyett a böngészőbe van behajtva, és úgy jelenik meg, mint egy böngésző kiegészítő. Szinte bármilyen böngészőbe integrálható, legyen az IE, Firefox, Chrome, Safari vagy Opera. A szabály alóli kivétel a Microsoft Edge.

RoboForm eszköztár

Jelszókezelő

A RoboForm ingyenes jelszókezelője segít a jelszavak biztonságában tartásában a 3 titkosítási típus, a Blowfish, a 256 bites AES vagy az RC6 titkosítás egyikének használatával. Importálhat meglévő jelszavakat a böngészőből a biztonságos jelszavak listájába. Lehetősége van arra, hogy megjelenítse a jelszavakat, vagy lefedheti. A RoboForm értesítést küld Önnek, ha a jelszavakkal mentett webhelyek bármelyike ​​veszélybe kerül. Ilyen módon beléphet és megváltoztathatja a jelszót, ha erre van szüksége. Minél előbb tudsz valamit ilyesmit, annál jobb.

A RoboForm jelszókezelője segít Önnek nyomon követni a webhelyek bőséges számát, amelyekbe napjainkban be kell jelentkeznünk. Legyen szó banki, biztosítási vagy bármilyen más weboldalról, az RF fedezi még akkor is, ha a bejelentkezés nehezebb. Bármely eszközről egyetlen kattintással bejelentkezhet az összes általában használt webhelyre. Ne feledje azonban, hogy ha elfelejti fő jelszavát, akkor nem áll módjában helyreállítani azt. Természetesen megváltoztathatja, ha már tudja. A jelszókezelőben ezt akarod, és erre számítunk.

RoboForm Jelszókezelő

Miután letöltötte a szoftvert, keresse fel a RoboForm jelszógenerátort. Mindannyian tudjuk, hogy minden webhelyhez egyedi jelszavakkal kell rendelkeznünk, és azokat nem szabad könnyen megtörni. A generátorukkal beléphet a weboldalakba, és megváltoztathatja a jelszavát olyanra, amelyet nehéz megtörni. Csak generáld, és megvan. Egy másik jó tulajdonság az, hogy megváltoztathatjuk a jelszó kritériumait. Tegyük fel például, hogy a jelszó követelményei nem engedélyezik a speciális karakterek használatát. Generálhat egy jelszót speciális karakterek beillesztéséhez, vagy nem tartalmazhat speciális karaktereket. Megváltoztathatja a jelszó hosszát is.

A többi termékhez hasonlóan az RF magában foglalja a Safenotes-t is. Ezek tökéletesen emlékeznek a Wi-Fi jelszavakra, születésnapokra, fontos dátumokra vagy bármilyen más fontos információra, amelyet nem akarnak nyilvánosságra hozni. Gondoljon erre egy magánnaplóként, amelyet megtarthat. Nem kell menned a fedélzeten, és háborút és békét írni, de megkapod az ötletet. Biztosak vagyunk benne, hogy fel tud készülni más dolgokra is.

Ugrás a RoboForm oldalra

identitások

Az identitás funkció az, amellyel beállíthat néhány különféle dolgot az RF-n belül. Lehet, hogy egynél több személyi igazolványa van, de elsődleges személyazonosító igazolványa nélkül nem érhető el. Egy ilyen létrehozásakor megadhatja az összes tárolni kívánt információt. Ez kötelező, ha azt akarja, hogy a RoboForm információkat tároljon az űrlap kitöltése szolgáltatáshoz. A címet, az autó adatait, az útlevél adatait, a vállalkozás adatait, a bankszámla adatait, a hitelkártya adatait és akár az egyedi adatait is megadhatja, amelyeket meg kíván adni, mind a személyazonossági rovatban. Itt is tárolhatók a kapcsolatok, valamint a bejelentkezések, könyvjelzők, a jelszavakat igénylő alkalmazások és a Safenotes. Mindezt biztonságosan tárolja, és a fő jelszót kell használni az identitás eléréséhez.

Űrlap-töltő funkció

Személyazonosság nélkül semmi nem tölthető ki. Egyes termékekkel ellentétben, amelyek az űrlap kitöltött adatait a korábban használt webhelyekről fogják kinyerni, személyazonosságban kell megadni. Azt is választhatja, hogy kiválaszt-e bizonyos kitöltendő webhelyeket, vagy választhatja, hogy egyiket sem tölti ki. Ha valaki más lenne a számítógépen, és megpróbálna hozzáférni az ott tárolt információkhoz, akkor nem tudnának bejutni a fő jelszó nélkül. Ha az információ megváltozik, akkor az összes mezőt visszaállíthatja vagy törölheti.

Roboform Form Kitöltő

RoboForm Biztonság

Az AES titkosítás az egyik lehetőség, amelyet a RoboForm a választott fő jelszóból sózott kulcsmal használhat. A fő jelszót kell használni, ha hozzáférést szeretne kapni bármelyik bejelentkezéshez. Ez azt jelenti, hogy árnyékolva van a véletlenszerű támadásoktól. A fő jelszó nélkül senki sem férhet hozzá. Ezért fontos annak biztosítása, mivel azt nem lehet helyreállítani. Ha a mellékelt termékek egyikét használja a szinkronizálás helyett, miután eltávolította a RoboForm-ot, az adatmappa teljesen eltűnik. Ha mindenütt használja a terméket, az adatokat titkosítva tárolja egy felhőkiszolgálón, és csak akkor is helyreállítható, ha ismeri a fő jelszavát. Többfaktoros hitelesítést is kínálnak, bár e-mailben, és be kell kapcsolni. A felülvizsgálat idején nem kínálnak más típusokat. Érdekes módon úgy tűnik, hogy vannak más típusaik is a művekben, de ezek a lehetőségek jelenleg szürkén vannak jelen.

Ugrás a RoboForm oldalra

RoboForm szoftver

A RoboForm szoftvert kínál Windows operációs rendszerekhez, XP és újabb. Ide tartozik a Windows Phone és a Windows RT. Szoftvert kínálnak az Apple Mac OS X és iOS, valamint az Android operációs rendszerekhez is. Nem támogatják a blackberry operációs rendszert vagy a Linux termékeket.

Támogatás

Amint alább láthatja, a támogatást illetően számos különféle lehetőség létezik. 24 órás e-mail támogatást, oktatóanyagokat, élő csevegési támogatást és telefonos támogatást kínálnak. A telefonhívásokra válaszolnak 9:00 – 19:00 EST hétfőtől péntekig, kivéve a hivatalos amerikai ünnepeket, és csak fizető ügyfelek számára érhetők el. Az élő csevegés támogatásának nincs specifikuma a működési óráira vonatkozóan.

RoboForm támogatásRoboForm áttekintés: Következtetés

A Roboformnak nagyon szép programja van, amely biztonságos, és tárolja az összes érzékeny adatot és fizetési információt. Nagyon szeretem azt a lehetőséget, hogy megválaszthassa, szinkronizálja-e az adatait, vagy sem. Legalább dönthet úgy, hogy adatait mindenki magának tartja, vagy a RoboForm funkcionalitása más platformon keresztül elérhető. Legtöbbünk több eszközt használ az internet eléréséhez.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Lehetőség kiválasztani, hogy milyen titkosítást kíván használni a fő jelszóhoz
 • Nem férnek hozzá a titkosítási kulcshoz vagy a jelszóhoz
 • Egyéni szoftver Windows és Mac OS X rendszerekhez
 • Mobilalkalmazások iOS és Android számára
 • Az a lehetőség, hogy szinkronizáljon az összes tulajdonában lévő eszközzel, vagy csak egyre tárolja.
 • Élő támogatás, oktatóanyagok és telefonos támogatás érhető el
 • Elfogadható árú
 • Rendkívül testreszabható

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Végezzen el más hitelesítési módszereket
 • Adjon meg egy lehetőséget, hogy egyszerre több jelszót is megváltoztasson

Mindent összevetve viszonylag lenyűgöző a RoboForm. Jól működik, kedvező árú, és erős jelszavakat fog létrehozni az Ön számára. Javasoljuk, hogy töltse le és próbálja ki, mivel 30 napos ingyenes próbaverziója van. Továbbá továbbra is fennáll a 30 napos pénz-visszafizetési garancia a vásárlás után. Nincs kockázat, ezért töltse le és tesztelje termékét, és kipróbálhatja az összes eszköz között.

Ugrás a RoboForm oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map