A SplashData csapata biztonságos szoftvert fejlesztett ki, mióta 2000-ben elindították. A cég székhelye Los Gatos, Kalifornia. Fejlesztik a biztonsági szoftvereket és szolgáltatásokat. Ma alaposan megvizsgáljuk a SplashID Safe alkalmazást, amely egy jelszókezelő, amely segít az összes jelszó kezelésében. A szoftver segít a jegyzetek biztonságában és a fényképek rögzítésében. A SplashSafe ID Pro lehetővé teszi az adatok szinkronizálását számos eszközön, beleértve a Windows, Mac, iOS, Android rendszert.

SplashID biztonságos áttekintés

Árképzés és különleges ajánlatok

A SplashID Safe ingyenes és prémium verzióval is elérhető. A SplashID Pro számos extra funkciót tartalmaz, beleértve több eszköz és platformon történő támogatást, a szinkronizálási képességet felhőn keresztül vagy wifi kapcsolaton keresztül, automatikus biztonsági mentéseket, hozzáférést a biztonsági irányítópulthoz, lehetőséget a rekordok megosztására, prioritási támogatást és jövőbeli frissítéseket..

SplashID árképzésA SplashID Pro ára a regisztráció időtartama alapján történik. Feliratkozhat a Pro Monthly programra, havonta 1,99 USD-t vagy Pro Yearly-t fizethet, és évente 19,99 USD-t fizethet. Az éves futamidő 4 dollárt takarít meg Önnek, amely 17% engedményt jelent a havi tervtől. A szoftver áttekintésekor az is létrejött egy üzlet a webhelyükön, egy “Adj SplpashID” jelöléssel ellátott szakaszban, amely lehetővé teszi egy életre szóló licenc megvásárlását 39,95 dollárért. A terméktől függetlenül fizethet olyan jelentős hitelkártyákkal, mint a Visa, a MasterCard, az American Express és az Discover.

Ingyenes vs Pro fiókok

A SplashData csapata ingyenes verziót készít a SplashID Safe-ről. Ez meglehetősen korlátozott a Pro verzióhoz képest, de továbbra is lehetővé teszi a jelszavak biztonságos tárolását. Az alkalmazást letöltheti a saját webhelyéről vagy az Apple App Store-ból és a Google Playből. Innentől csak meg kell adnia egy e-mail címet, hogy feliratkozzon egy ingyenes fiókra. Az ingyenes verzió egyetlen eszközre korlátozódik, és nem engedélyezi a szinkronizálást vagy a megosztást.

A SplahID Pro-hoz való csatlakozás számos extra funkciót kínál. Az alábbiakban röviden áttekintjük a Pro tagjainak előnyeit:

 • Hozzáférés bárhonnan, bármilyen eszközről – Windows, Mac, iOS, Android
 • Szinkronizálja adatait felhő vagy wifi kapcsolaton keresztül
 • Automatizált biztonsági mentések, visszaállítás az utolsó 5 biztonsági másolatból
 • Biztonsági műszerfal a gyenge jelszavak feltüntetésére
 • Prioritási támogatás és jövőbeli szoftverfrissítések

Az ingyenes verzió meglehetősen korlátozott. Ha tetszik a szoftver, azt javaslom, hogy fontolja meg a Pro verziót. Megszerezheti a fent felsorolt ​​összes fejlett funkciót, és segíthet a SplashData csapat támogatásában. Az ár ésszerű havi 1,99 dollár vagy 19,99 dollár évente.

Látogasson el a SplashID oldalra

Az első lépések a SplashID használatával

Először letöltheti a SplashID alkalmazást Windows, Mac, iOS vagy Android rendszerre. Mivel ezt az áttekintést Windows 10 rendszeren írom, úgy döntöttem, hogy az alkalmazásnak ezt a verzióját használom. A telepítés fájdalommentes volt. Az egyetlen kritika a fő jelszó követelménye. A SplashID csak 3 fő karakter megadását igényli. Vegye figyelembe, hogy ez az egyetlen jelszó, amelyet meg kell emlékezni. A szoftver minden egyéb jelszavához hozzáfér. Furcsanak tűnik engedélyezni a felhasználók számára, hogy egy hárombetűs jelszót állítsanak be egy ilyen fontos célhoz. Javaslom, hogy kövesse a bevált gyakorlatokat, és állítson be egy erős fő jelszót.

SplashID Windows

A telepítés során Ön eldönti, hogyan szinkronizálja az adatait. Használhatja a SplashID felhőszolgáltatásokat, a helyi wi-fi szinkronizálást, vagy letilthatja a szinkronizálási funkciókat. Szükség lesz egy Pro-fiókra az adatok szinkronizálásához az eszközök között. A SplashID használatához csak az e-mail címet kell megadnia. A SplashData csapat e-mailben visszaigazolást küld Önnek. A szoftver csak olvasási módban lesz, amíg az e-mail címét nem ellenőrzi az elküldött üzenetre kattintva.

A SpladhID első használatának előtti döntés az, hogy el akarja-e kezdeni a mintaadatokkal, vagy sem. Ez a döntés teljesen rajtad múlik. Hasznos lehet, ha különféle típusú fiókokból minták vannak. A mintaadatok tökéletes voltak a felülvizsgálatomhoz. Jó képet ad arról, hogy mit tud a szoftver. Az egyes típusú fiókokhoz különféle információkat menthet. Lehet, hogy van egy fiók száma, szoftver licenc kulcsa, PIN-kód, SSN, illesztőprogramjának licensz száma, törzsutas száma vagy egyéb jelszóval együtt tárolt adat..

SplashID beállítások

Ha rákattint a bal oldali navigációs sávban a „Beállítások” fülre, a SplashID lehetővé teszi számos beállítás konfigurálását. Legalább azt javaslom, hogy növelje a jelszógenerátor által használt karakterek alapértelmezett hosszát legalább 12-re. Ez megnehezíti a jelszavak feltörését. Értékelem, hogy a SplashID jelszógenerátor alapértelmezés szerint kisbetűket, nagybetűket, számokat és speciális karaktereket használ. Ha lehetséges, kövesse ezt a mintát. Egyes webhelyek nem támogatják a speciális karaktereket. Ha választási lehetőséget kap, javasoljuk, hogy válasszon olyan webhelyeket, amelyek megengedettek a jelszavakat. A két tényezővel történő hitelesítés még jobb.

SplashID műszerfal

A SplashID műszerfal betekintést nyújt a jelszavak biztonságosságába, és rámutat a gyengeségekre, hogy kijavítsák őket. Az irányítópulton megjelenik az ismételt jelszavak, a gyenge jelszavak és a régi jelszavak grafikus bemutatása. Ezenkívül lehetőséget ad a problémák megtekintésére és kijavítására. Az irányítópult jobb oldalán láthatja a legfrissebb biztonsági másolatot egy gombbal, hogy többet lássa. Az irányítópult tetején lévő ábra szemlélteti, hogy hány rekordot tárolt a SplashID-ben.

Látogasson el a SplashID oldalra

SplashID mobil eszközökhöz

Letöltheti a SplashID biztonságos alkalmazásokat iOS és Android rendszerre. A Pro tagok feloldhatják az alkalmazások összes funkcióját. Szinkronizálhatja az adatokat az összes eszköz között. Az iPhone és iPad alkalmazáshoz iOS 7.0 vagy újabb szükséges. Szüksége lesz Android 4.0 vagy újabb verzióra az alkalmazás ezen verziójának futtatásához. Vessünk közelebbről az Android alkalmazást.

SplashID Android

Amint láthatja, a SplashID Android alkalmazás hasonló nyilvántartást vezet, mint a Windows és a Mac társaik. Ugyanez igaz az iOS alkalmazásra. Bármelyik rendszeren megadhatja a fiókokat, és szinkronizálhatja azokat az eszközök között a Pro tervvel. Mint a fenti képernyőképen látható, bármilyen rekordhoz hozzáférhet, és akár az alkalmazás is bejelentkezhet olyan webhelyekre, mint az Amazon.

Szinkronizálás eszközök között

Az adatok szinkronizálása érdekében meg kell vásárolnia a SplashID Pro alkalmazást. Miután feliratkozott a Pro tagságra, szinkronizálhatja a SplashID felhőszolgáltatást vagy a helyi wi-fi kapcsolatot. A szoftver első használatakor az alábbi szinkronizálási lehetőségeket nyújtja:

SplashID Sync

Javasolják, hogy használja a SplashID felhőszolgáltatást, hogy a nyilvántartása biztonságban és frissítve legyen. Ez biztonsági másolatot készít az adatokról a felhőkiszolgálókra. Bármelyik alkalmazásukról elérhetők – Windows, Mac, iOS, Android. Lehetőség van arra is, hogy szinkronizáljon egy helyi wi-fi kapcsolat használatával. Végül dönthet úgy, hogy nem engedélyezi a szinkronizálási funkciót.

Mindig széthúzom, hogy bízom-e a felhőalapú szolgáltatásban a személyes adataim megőrzésében. Ön is dönthet úgy, hogy ha biztonsági másolatot készít és szinkronizál a felhő segítségével, a SplashID Pro terv jó ötlet. Havonta 1,99 dollárért biztonsági másolatot készíthet és szinkronizálhatja adatait az összes eszköz között.

A SplashID kulcs biztonságos

A SplashData csapat rendelkezik egy hardver eszközzel, amellyel az összes legfontosabb adatot tárolhatja. Megvásárolhat egy SplashID kulcsot, amely biztonságosítja a jelszó-rekordokat egy USB-kulcson. A SplashID kulcs biztonságos elérhető Windows vagy Mac rendszerre. Egyetlen kulcsot vásárolhat 29,99 dollárért, amely magában foglalja egy éves Pro szolgáltatást. Kulcsokat árusítanak csomagokban is. A gombok legfeljebb 4 GB adatot tudnak tárolni.

A SplashID kulcs biztonságos

Ha tetszik az a gondolat, hogy a SplashID Key Safe használatát használja ahelyett, hogy a programot helyileg telepítené, akkor azt javaslom, vásároljon egyet a Pro tervvel együtt. A kulcs használatával soha nem kell telepítenie a szoftvert a Windows vagy a Mac rendszerre. Ha eltávolítja az USB-meghajtót a rendszeréből, az adatok eltűnnek. A számítógépe nem tárolja a szoftvert vagy a nyilvántartást. A kulcs egy extra biztonsági mentés az adatokra. Végül, a kulcs jó módszer a jelszavak elérésére útközben.

Látogasson el a SplashID oldalra

SplashID biztonság

A SplashData csapat számos lépést tett a szolgáltatásuk biztonságossá tétele érdekében. Nincs jelszókezelő vagy más felhőszolgáltatás 100% -ban biztonságos, de úgy tűnik, hogy sok erőfeszítést tesznek a felhasználói rekordok védelme érdekében. A kezdők számára az adatok helyben vannak titkosítva. Kiválaszthatja, hogy szinkronizáljon-e a felhőalapú szolgáltatással. Ha igen, akkor az adatokat titkosított kapcsolaton keresztül továbbítják. Szervereiket rendszeresen ellenőrzik fenyegetések ellen, és minden nap biztonsági másolatot készítenek.

Van néhány fejlett biztonsági funkció, a SplashID szolgáltatás, amely elősegíti a felhasználói adatok biztonságát. A kezdők számára a SplashID-ben szereplő rekordokat csak helyiként határozhat meg. Ez azt jelenti, hogy ha szinkronizálja az adatokat a felhővel, akkor a csak a helyi rekordok nem lesznek szinkronizálva. Az egyes rekordok beállítását bármikor be- és kikapcsolhatja, ez törli vagy szinkronizálja az Ön preferenciája alapján. A SplashID támogatja az új bejelentkezés kétfaktoros hitelesítését. Bármikor kérheti, hogy küldjön egy ellenőrző kódot e-mailben, amikor a felhasználó megpróbál bejelentkezni egy új rendszerből. Ilyen módon, ha valaki megpróbál hozzáférni az Ön fiókjához, akkor is be kell lépnie a kódra a bejelentkezéshez. A SecureID lehetővé teszi, hogy biztonságosan megoszthassa rekordjait más felhasználókkal..

Vevőszolgálat

Látogasson el a SplashData webhely támogatási oldalára, hogy válaszokat találjon a gyakran felmerülő kérdésekre, és vegye fel velük a kapcsolatot. Van felhasználói útmutató és egy legutóbbi kérdőív&Egy szakasz, amely segíthet a problémák megoldásában. Ellenkező esetben a navigációs sávban van egy link az „ügyfélszolgálat megszerzéséhez”. A kapcsolattartó oldaluk segítségével e-mailt küldhet a támogatási csoportnak. A SplashData csapat számos terméket kezel, ezért feltétlenül jelölje ki a SpladhID biztonságos terméket, amelyet használ, valamint azt a platformot, amelyen megpróbálja futtatni..

A SplashID biztonságos áttekintése: Következtetés

Korán kikapcsoltam a SplashID Safe szolgáltatást, amikor csak három karakter mesterjelszóra volt szükség. Nem vagyok biztos benne, miért ilyen alacsony a követelmény, tekintettel az egyetlen jelszó fontosságára, amelyre az összes többi jelszó biztonságos eléréséhez szükség van. Ez azonban valami, amit irányíthat. Csak győződjön meg arról, hogy egy erős jelszót állított be a szoftverük eléréséhez. Ellenkező esetben a SplashID Safe jól szervezett és számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a Pro tagoknak tárolni és szinkronizálni nyilvántartásaikat az eszközök között.

Amit legjobban tetszett a szoftvernél:

 • Egyéni alkalmazások Windows, Mac, iOS és Android számára
 • SplashID Key Safe – futtassa a szoftvert, és tárolja az adatokat az USB meghajtón
 • Döntse el, mely adatokat kívánja szinkronizálni a csak a helyi rekordokkal
 • Biztonsági irányítópult a jelszó gyengeségeinek azonosításához és kijavításához
 • Szinkronizálhatja a rekordjait a SplashID felhő, a helyi wi-fi, vagy egyáltalán nem
 • A Pro felhasználók szinkronizálhatják az eszközöket és a biztonsági mentési adatokat a felhőbe

Ötletek a szoftver fejlesztésére:

 • Adjon új felhasználóknak egy ingyenes próbaverziót a Pro szolgáltatásokról
 • Szükség van hosszabb, biztonságosabb fő jelszóra
 • Fontolja meg az élő csevegési támogatás nyújtását a fizetett ügyfelek számára
 • Adja hozzá a jelszavak automatikus mentésének képességét

A SplashID ingyenes verziója nagyon korlátozott. Javasolnám, hogy nézzen meg más jelszókezelőket, ha ingyenes lehetőséget keres. Ha azonban olyan prémium megoldást szeretne, amely biztonságosan tárolja a jelszavait, szinkronizálja az eszközöket és biztonsági másolatot készít az adatokról a felhőbe, akkor a SplashID Safe jó választás. Szeretem az USB kulcs biztonságát, amely lehetővé teszi, hogy a szoftvert USB-meghajtón futtassuk. 29,95 dollárnál, egy éves szolgálattal, a szoftver megéri az árát. Egyébként feliratkozhat a SplashID Pro-ra havi 1,99 dollárért, vagy évente 19,99 dollárért.

Látogasson el a SplashID oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me