Bekijk BBC iPlayer Outside UK

BBC TV CenterDe British Broadcasting Corportaion heeft aangekondigd dat hun BBC iPlayer Global-service wordt gesloten. Ze zullen de toegang tot de internationale BBC iPlayer-service op 26 juni 2015 afsluiten. Dat zal veel kijkers achterover halen om alternatieve manieren te vinden om hun favoriete BBC-shows te streamen. De eenvoudigste manier om BBC iPlayer buiten het VK te bekijken, is met een VPN.  Ik zal u zo dadelijk laten zien hoe gemakkelijk het is om de site te deblokkeren met een populaire VPN-service.


Eerst wil ik wat informatie delen over hoe een VPN werkt, zodat u de eenvoud van deze aanpak beter kunt begrijpen. BBC iPlayer gebruikt op IP gebaseerde geografische blokkering om alleen toegang te verlenen aan kijkers in het Verenigd Koninkrijk. Dat betekent dat het naar de locatie van uw IP-adres kijkt om te bepalen of u al dan niet inhoud kunt streamen. Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server in het VK, wordt u een lokaal IP-adres toegewezen. Van daaruit kunt u op internet surfen en BBC iPlayer-inhoud streamen terwijl u wordt geblokkeerd.

Een VPN heeft veel toepassingen en het deblokkeren van toegang tot streaming-sites is een groot voordeel. Een goede VPN beveiligt uw gegevens ook via codering en helpt uw ​​online privacy te beschermen. Aangezien we het hebben over een streamingdienst, wil je misschien ook een VPN die mobiele apparaten ondersteunt. De opties in dit bericht hebben allemaal clientsoftware voor Windows en iOS, samen met mobiele apps voor iOS en Android. Ze zijn goed uitgerust met de bandbreedte die nodig is om HD-inhoud via een gecodeerde verbinding te streamen.

Beste VPN om BBC iPlayer te deblokkeren

Eerst wilt u een betrouwbare VPN-service vinden. In dit geval wilt u er een met snelle servers in het Verenigd Koninkrijk. Er zijn verschillende VPN’s om uit te kiezen. Hier zijn enkele van onze favorieten.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om BBC iPlayer te bekijken

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om shows zoals EastEnders en The Syndicate op BBC iPlayer te bekijken. Eerst wil je hun klant downloaden. ExpressVPN biedt gratis software voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN UK-servers

 • Vergeet niet dat u verbinding moet maken met een server in het Verenigd Koninkrijk om BBC iPlayer te bekijken. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in het VK, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou gelden als je verbinding hebt met een server in de VS of ergens anders in de wereld.

Dat is alles. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in het VK, kun je op internet surfen alsof je er zelf bent en inhoud streamen met BBC iPlayer. Als u verbinding maakt met een server in de Verenigde Staten, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor andere landen.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Amazon Instant. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar met de VPN kun je programma’s en films in elke Netflix-regio bekijken.

Bekijk je favoriete films en originele programma’s zoals The Interceptor en Napoleon op BBC iPlayer van buiten het VK. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze ook de toegang tot streamingdiensten kunnen deblokkeren. Volg ons @VPNFan voor de laatste recensies en promoties van toonaangevende VPN-services.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map