Zeven netwerkChannel Seven is een nationaal omroepkanaal in Australië en is een van de vijf in het land. Het werd opgericht in 1956 en dankt zijn naam aan de frequentie die het gebruikte toen het in Melbourne werd gestart. Dit station is het best beoordeelde tv-station in Australië en organiseert grote sportevenementen zoals de Australian Open. De online versie werkt samen met Yahoo en is gratis te bekijken in Australië, maar door een VPN te gebruiken, kunt u overal ter wereld kijken.

Channel 7 biedt een overvloed aan nieuwe en oude Amerikaanse tv-programma’s, vermengd met een aantal eigen programma’s en live sportevenementen. Alle desktopbrowsers zijn beschikbaar voor streaming en het Seven Network biedt ook een mobiele app. Laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire programma’s die worden aangeboden.

  • Thuis en weg – Een langlopende Australische dramaserie, deze show begon in 1988 en volgt de levens en liefdes van de inwoners van Summer Bay.
  • Blinde vlek – Een Amerikaanse misdaaddramaserie uit 2015 die het verhaal vertelt van een vrouw zonder geheugen die naakt in het midden van New York City wordt gevonden met haar lichaam volledig bedekt met tatoeages. Haar vinden trekt de aandacht van de FBI en ze volgen de tatoeages, waardoor ze in een groter mysterie terechtkomt en haar dichter bij het ontdekken van de waarheid over haar identiteit komt..
  • Grey’s Anatomy – Zeer populaire Amerikaanse medische drama / komedie die het leven volgt van artsen in Seattle, Washington.
  • Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. – Best beoordeelde tv-show gebaseerd op personages uit Marvel Comics.

Het is duidelijk dat het Seven Network een enorm aanbod aan shows heeft, waaronder programmeer- en inhaalmogelijkheden voor kinderen. Als je in Oz bent, kun je zoveel kijken als je wilt op hun website, zonder extra aanmeldingen. Als u zich buiten Australië bevindt, moet u verbinding maken met een Australische server met behulp van een VPN, en u kunt er dan van genieten. Als u dat doet, krijgt u een Australisch IP-adres en krijgt u geografische beperkingen omzeild. Als u de shows probeert te openen zonder er een te gebruiken, ontvangt u een bericht dat de show niet voor u beschikbaar is.

Beste VPN’s om kanaal 7 buiten Australië te deblokkeren

Veel inwoners van Australië gebruiken VPN’s om toegang te krijgen tot inhoud van buiten het land. Dezelfde technieken zijn echter van toepassing bij het zoeken naar een provider met snelle servers in het land. Dat geldt voor het streamen van een aflevering van een tv-show of een live sportevenement zoals de Australian Open. In de onderstaande lijst geven we onze favorieten. Alle 3 bieden korting aan onze lezers, en u heeft mogelijk tot 60% korting op een onbeperkt VPN-account. Dat zal u helpen uw privacy te beschermen en kanalen te deblokkeren.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Een VPN gebruiken om kanaal 7 te bekijken

Om te illustreren hoe gemakkelijk dit is, zullen we gebruiken ExpressVPN als ons voorbeeld. Het eerste dat u hoeft te doen, is de VPN-client downloaden. Gelukkig biedt ExpressVPN gratis apps voor iOS en Android, evenals software voor Windows, Mac en Linux.

Na uw installatie kunnen we aan de slag. Begin met het starten van de ExpressVPN-client en kies een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door dit proces leiden terwijl u de Windows-client gebruikt.

ExpressVPN-serverlocaties

  • Omdat Channel 7 alleen beschikbaar is in Australië, moet je daar een server kiezen. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
  • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
  • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
  • Je hebt nu een IP-adres in Australië, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Aangezien je nu een IP-adres hebt van de ExpressVPN-server in Australië, mag je kanaal 7 zo vaak bekijken als je wilt. Dat geldt ook voor andere Aussie-websites, dus u kunt Freeview Australia of andere gewenste opties bekijken. Dat geldt ook voor andere geografisch beperkte sites.

Het is duidelijk dat u potentiële toegang kunt zien die een goede VPN biedt. Als u verbinding maakt met een server in de VS, krijgt u toegang tot de Amerikaanse catalogus van Netflix, HBO Now, Hulu of zelfs de muziekstreamingsite Pandora. Je hebt natuurlijk nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN-service helpt je toegang te krijgen.

Geniet overal ter wereld van al het entertainment dat Channel 7 te bieden heeft. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze met een VPN naar sport, films en tv-programma’s kunnen kijken op Channel 7 buiten Australië. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me