NBC Seeso bekijken buiten de VS.

Seeso is een nieuwe over-the-top (OTT) videostreamingservice die wordt aangeboden door NBC / Universal en die zich richt op comedy. NBC staat bekend om geweldige komieken. Saturday Night Live, 30 Rock, Parks and Recreation en The Tonight Show zijn slechts enkele van de shows die NBC tot een populaire keuze van comedy-fans over de hele wereld hebben gemaakt. De nieuwe Seeso-service biedt leden de mogelijkheid om comedy-favorieten samen met originelen te bekijken. De service is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Degenen buiten de VS zijn geografisch geblokkeerd. Gelukkig kun je verbinding maken met een VPN in de VS om Seeso overal ter wereld te bekijken.


Zie

Seeso bevindt zich momenteel in de bètafase. De service is gratis te testen van 3 december tot 6 januari. Wanneer Seeso officieel wordt gelanceerd op 7 januari 2016, kost de streamingdienst $ 3,99 per maand. NBC heeft nog niet zoveel informatie vrijgegeven, maar dit is wat we tot nu toe weten. Seeso zal populaire shows bevatten zoals Saturday Night Live, The Late Show with Jimmy Fallon, The Office, Parks and Recreation. Seeso zal ook een originele serie bevatten met Amy Poehler, HarmonQuest-animatieseries en een stand-up show van Wyatt Cenac. Om er een paar te noemen.

Laten we eens kijken wat er gebeurt als u zich probeert aan te melden voor Seeso van buiten de Verenigde Staten:

Seeso geblokkeerd

Zoals je zou verwachten, is zelfs de geoblokkerende boodschap grappig. Dus laat je ook weten dat ‘jij niet, wij zijn het. Het lijkt erop dat je je buiten de Verenigde Staten bevindt. Goed voor u, slecht voor Seeso omdat onze video-inhoud alleen binnen de Verenigde Staten kan worden gestreamd ”. De sleutel om Seeso van buiten de VS te streamen, is om verbinding te maken met een VPN-server in het land. Zodra u verbinding maakt met een VPN-server in de VS, wordt de Seeso-site niet langer geblokkeerd. U kunt zich aanmelden voor een account en overal genieten van het streamen van uw favoriete comedyshows en films op Seeso.

Beste VPN om NBC Seeso te deblokkeren

Eerst wilt u een betrouwbare VPN-service vinden. In dit geval wilt u er een met snelle VPN-servers in de Verenigde Staten. Er zijn verschillende VPN’s om uit te kiezen. Hier zijn enkele van onze favorieten.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Seeso te bekijken

Ik gebruik IPVanish voor het voorbeeld van hoe u een VPN-service gebruikt om uw favoriete komieken op Seeso te bekijken. Eerst wil je hun klant downloaden. IPVanish biedt gratis software voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de IPVanish-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

IPVanish Windows-client v2.0

 • Selecteer een serverlocatie. Mijn favorieten in de Verenigde Staten zijn Ashburn, Atlanta, Chicago, Dallas en Phoenix.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals HBO gebruiken we nu OpenVPN (UDP). Ze ondersteunen ook PPTP en L2TP. We raden OpenVPN nog steeds aan voor de beste privacybescherming.
 • Klik op verbinden. Na een paar seconden zie je dat de knop bovenaan groen wordt en ‘Verbinding verbreken’ toont. U zult ook merken dat de serverlocatie en het IP-adres bovenaan de client verschijnen.
 • Zodra u verbinding heeft gemaakt, bevindt u zich in de VS voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunnen we elke site bereiken alsof we in Atlanta zitten of welke serverlocatie u ook kiest. Hetzelfde geldt als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Dat is alles. Nu u een IP-adres van de IPVanish-server in de Verenigde Staten heeft, kunt u op internet surfen alsof u er daadwerkelijk bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu, HBO NOW en Amazon Instant. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar met de VPN kun je Amerikaanse tv-programma’s en films bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit.

Bekijk uw favoriete sitcoms, shows op de late avond en originele comedy-programma’s Seeso van overal ter wereld. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze er ook van kunnen genieten. Volg ons @VPNFan voor de nieuwste VPN-beoordelingen en promoties van toonaangevende providers.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map