Sedam mrežaKanal sedmi je nacionalni kanal koji se nalazi u Australiji i jedan je od pet u toj zemlji. Osnovana 1956. godine, ime je dobila po frekvenciji koju je koristio za vrijeme pokretanja u Melbourneu. Ova je stanica najviše ocijenjena televizijska stanica u Australiji i domaćin je velikih sportskih događaja poput Australian Opena. Internetska inačica udružena je s Yahoo-om i može je gledati u Australiji, ali pomoću VPN-a možete je gledati s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Kanal 7 nudi bogatu ponudu novih i starih američkih TV emisija, pomiješanih s nekim od vlastitih programa i sportskim događajima uživo. Za streaming dostupni su svi desktop preglednici, a Seven Network nudi i mobilnu aplikaciju. Pogledajmo neke od najpopularnijih ponuđenih programa.

  • Kući i daleko – Dugotrajna australska dramska serija, ova je emisija započela 1988. godine i prati živote i ljubavi stanovnika Summer Baya.
  • Slijepa točka – Američka kriminalna drama iz 2015. godine koja govori o ženi bez ikakvog sjećanja koja je pronađena gola usred New Yorka s tijelom potpuno prekrivenim tetovažama. Pronalaženje je privuklo pažnju FBI-a, a one slijede tetovaže, čime je lansirao u veću misteriju i približio je otkrivanju istine o svom identitetu.
  • Grey’s Anatomy – Vrlo popularna američka medicinska drama / komedija koja prati živote liječnika u Seattlu, Washington.
  • Marvel agenti iz S.H.I.E.L.D-a. – Najbolje ocijenjena TV emisija na temelju likova iz Marvel Comicsa.

Jasno je da Mreža sedam ima ogromnu ponudu emisija, uključujući dječje programiranje i mogućnosti povezivanja. Ako ste u Ozu, možete gledati koliko želite s njihove web stranice, bez dodatnih prijava. Ako se nalazite izvan Australije, trebali biste se povezati s australijskim serverom pomoću VPN-a i tada biste mogli uživati ​​u njemu. Na taj način dobivate australijsku IP adresu i dobivate oko geo-ograničenja. Ako pokušate pristupiti emisijama bez korištenja jedne, dobit ćete poruku u kojoj piše da vam emisija nije dostupna.

Najbolji VPN-ovi za deblokiranje kanala 7 izvan Australije

Mnogi stanovnici Australije koriste VPN-ove za pristup sadržaju izvan zemlje. Međutim, iste se tehnike primjenjuju kada tražite dobavljača koji ima brze poslužitelje u zemlji. To vrijedi za streaming epizode TV emisije ili sportskog događaja uživo poput Australian Opena. Na popisu u nastavku navodimo svoje favorite. Sva 3 nude popust našim čitateljima, a možda imate i do 60% popusta na neograničen VPN račun. To će vam pomoći da zaštitite svoju privatnost i deblokirate kanale.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
2NordVPN$ 3,49NordVPN87potvrdni okvirpotvrdni okvirpotvrdni okvir
3Privatni pristup internetu$ 2,85PIA49potvrdni okvirpotvrdni okvir

Kako koristiti VPN za gledanje kanala 7

Upotrijebit ćemo kako bismo ilustrirali koliko je ovo jednostavno ExpressVPN kao naš primjer. Prvo što trebate učiniti je preuzeti VPN klijent. Srećom, ExpressVPN nudi besplatne aplikacije za iOS i Android, kao i softver za Windows, Mac i Linux.

Nakon instalacije možemo započeti. Započnite pokretanjem ExpressVPN klijenta i odaberite mjesto poslužitelja. Vodit ćemo vas kroz ovaj postupak korak po korak tijekom korištenja Windows klijenta.

Lokacije ExpressVPN poslužitelja

  • Budući da je Channel 7 dostupan samo u Australiji, tamo ćete htjeti odabrati poslužitelj. ExpressVPN ima veliku mrežu poslužitelja koji se nalaze diljem svijeta.
  • Preporučujemo da odaberete OpenVPN (TCP) ili (UDP). Za streaming videa sa web mjesta kao što je YouTube, koristimo OpenVPN (UDP) jer je brži od TCP. Također podržavaju PPTP, L2TP i SSTP. I dalje preporučujemo OpenVPN UDP za najbolji spoj brzine i zaštite privatnosti.
  • Kliknite veliki okrugli gumb za spajanje. Nakon nekoliko sekundi vidjet ćete da štit oko gumba postaje zelen. Također će se pojaviti poruka koja vam daje do znanja da je “VPN UKLJUČEN”
  • Sada imate IP adresu u Australiji, koliko bilo tko može reći na mreži. Kao takav, možete doći do bilo kojeg mjesta kao da sjedite tamo. Isto bi bilo ako ste se spojili na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

To se jednostavno može učiniti. Budući da sada imate IP adresu s ExpressVPN poslužitelja u Australiji, možete gledati kanal 7 koliko god želite. To se odnosi i na druge web stranice Aussie, tako da možete gledati Freeview Australia ili bilo koje druge opcije koje želite. To se odnosi i na bilo koje ostale web lokacije sa ograničenom geološkom oznakom.

Jasno je da možete vidjeti potencijalni pristup koji će vam pružiti dobar VPN. Spajanje na poslužitelj u SAD-u omogućit će vam pristup američkom katalogu Netflix, HBO Now, Hulu ili čak web mjestu za streaming glazbe Pandora. Naravno, i dalje će vam trebati račun za usluge poput Netflixa, ali VPN usluga pomoći će vam da dobijete pristup.

Uživajte u svim zabavama koje Channel 7 može ponuditi iz bilo kojeg mjesta na svijetu. Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima kako bi mogli gledati sportske, filmove i televizijske emisije na Kanalu 7 izvan Australije s VPN-om. Prati nas @VPNFan za najnovije ponude i vodiče.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me