Az 1Password egy jelszókezelő, amelyet a SWZ csapat. A cég székhelye Toronto, Kanada. A felhasználói jelszavak biztonságos tárolására szolgáló szoftver és a Knox nevű titkosított tároló alkalmazásának középpontjában állnak. Szoftverük számos eszközön elérhető, de legismertebb Mac és iOS alkalmazásukról. Ma fedezzük fel az 1 jelszó-jelszó kezelőt. Az elkövetkező hetekben a Knox áttekintését fogjuk követni.

1Password

1 Jelszó árazás és különleges ajánlatok

Az 1Password licenceit azon az eszközön értékesítik, amelyen az alkalmazást tervezik. Felülvizsgálatunk során megállapítottuk, hogy az AgileBits külön-külön árazza az 1Password szoftvert Windows, Mac, iOS és Android rendszereken. 30 dollárt takaríthat meg egy Mac + Windows csomag vásárlásával. Egyébként minden alkalmazást önálló licencként adnak el. Ez az 1Password meglehetősen drágábbá teheti, mint néhány versenytársuknál.

1A jelszó ára

Mint láthatja, az 1Password egyetlen licence 49,99 dollárba kerül, Windows vagy Mac esetén. Ha azt tervezi, hogy mindkét platformon használja, javasolom a csomagot, amely 69,99 USD-t fizet. IOS alkalmazást (iPhone, iPad, iWatch) kínálnak 9,99 USD-ért, valamint Android alkalmazást ugyanazon az áron. Ha családját sokféle eszközön szeretné megvédeni, a költségek meglehetősen gyorsan megnőhetnek. Üzleti árakat kínálnak több licencre. Kiárusítottuk a Windows + Mac csomagot 4 felhasználó számára, és a költség 252 dollár lett volna. Az iOS licencek hozzáadása újabb 40 dollárt jelent volna. Egy 4 tagú család közel 300 dollárt költene az 1Password-re.

Kockázatmentes próbaidőszak

Az AgileBits csapata tudja, hogy vásárolni szeretne egy kis időt az 1Password alkalmazás áttekintésére. A szoftver vagy a mobilalkalmazás első letöltésekor az licenc első 30 napja alatt használhatja. A 30 napos ingyenes próbaverzió sok időt biztosít Önnek a szolgáltatások kipróbálására és annak biztosítására, hogy a jelszókezelőjében minden megtalálható, amire szüksége van. Ha úgy dönt, hogy tovább vásárol és megvásárolja az 1Password-t, akkor az összes új licencvásárlást 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is fedezi. Visszatérítik a hitelkártyáját vagy a PayPal-t az áruházukban végzett vásárlásokért. Nem tudnak közvetlenül visszatéríteni az Apple App Store-on keresztül, ezért más visszatérítési lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatával.

Jelszókezelő szolgáltatásai

Az 1Password szolgáltatásai segítenek erős jelszavak előállításában és biztonságos tárolásában a későbbi felhasználáshoz. Hozhat létre tárolókat, hogy biztonságosan megoszthassa az információkat a családdal vagy a csapat többi tagjával. A WatchTower funkció figyelemmel kíséri a jelszavakat, és értesíti Önt, ha a jelszó megváltoztatására lehet szükség. Jobb megértés a jelenlegi jelszavak minőségéről és egyediségéről, hogy javítsa azokat az 1Password használatával. Vessen egy pillantást a szoftverre.

1Pasword 5 for Mac

Felhívnám a Mac klienst zászlóshajó szoftverükre. Jól megtervezett, és könnyű felületet biztosít a Mac felhasználók számára a jelszavak kezeléséhez. Amint az az alábbi képernyőképen látható, az 1Password be van építve a Safariba. Kattintson a logóra, és engedélyezheti, hogy az alkalmazás belépjen egy olyan népszerű webhelyre, mint a Facebook. A szoftver segít erős jelszavak előállításában. Nagyon javaslom, hogy használja a meglévő jelszavak újratelepítéséhez és annak biztosításához, hogy minden webhely egyedi jelszót használjon.

1Password Mac - Safari

Az 1Password 5 for Mac 2014 októberében jelent meg, amely azt mutatja, hogy az AgileBits csapata elkötelezett amellett, hogy szoftverét naprakészen tartja. Az alkalmazáshoz Mac OS X 10.10 vagy újabb verzióra van szükség. Számos pozitív véleményt olvasottunk a Mac App Store-ban. Úgy tűnik, hogy az ügyfelek nagyon elégedettek a legújabb kiadással. Van néhány további előnye a Mac alkalmazás használatának. A kezdőknek könnyen szinkronizálhatja azt iOS-eszközeivel wi-fi vagy iCloud segítségével. A Dropboxot szinkronizálhatja az eszközök széles köre között is.

1Password 6 iOS-hez

A Mac felhasználók valószínűleg szinkronizálják jelszavaikat az iOS-sel. Az AgileBits csapat megkönnyíti az iOS felhasználók számára a jelszavak tárolását iPhone-on, iPad-en vagy akár iWatch-en is. Mivel a ruhadarabok népszerűsége folyamatosan növekszik, azt hiszem, sokkal több ember fog támaszkodni olyan alkalmazásokra, mint például az 1Password, hogy lépést tarthassanak és biztonságban tudják tartani minden fiókjukat. Lenyűgözött, hogy támogatják az iWatch-et. Nézze meg az alkalmazást. Még akkor is, ha még nem rendelkezik iWatch-kel, ez ad ötletet arra, hogy miként használhatja azt a jövőben.

1Kapcsolat az iOS számára

1A 6-as verzióhoz iOS 9.0 vagy újabb szükséges. Az alkalmazás kompatibilis az iPhone és iPad készülékekkel. Támogatja a Touch ID-t a biztonság fokozása érdekében. Az alkalmazás magában foglalja a legújabb iOS 9 funkciókat. A reflektorfényes keresés segítségével megtalálhatja az 1 jelszó-fiók adatait az alkalmazás elindítása nélkül. Még egy új 1 böngészőt is tartalmaznak, amely lehetővé teszi, hogy nyisson meg egy webhelyet, és egyetlen érintéssel jelentkezzen be. Erősen javaslom, hogy töltse le az alkalmazást, és próbálja ki magának. Bármikor frissíthet a Pro verzióra 9,99 dollárért.

1Password 4 Androidra

Könnyen létrehozhat erős, egyedi jelszavakat Android telefonján vagy táblagépén az 1Password alkalmazás segítségével. Válassza ki, hogy ábécé (betűket), számot és szimbólumokat szeretne-e használni. Ezután állítsa be a jelszó hosszát, és az alkalmazás egyedi értéket jelenít meg. Az 1Password segítségével erős jelszavakat hozhat létre a nagyon webhelyek számára, és tárolhatja azokat. Ilyen módon a fiókjai biztonságosabbá válnak az egyetlen webhelytől, feltárva egy jelszót, amelyet az interneten használ.

1Password for Android

Az 1Password 4.5.2 verzióhoz Android 4.0 vagy újabb szükséges. Használhatja az alkalmazást ingyenesen, és bármikor frissítheti a profi verzióra 9,99 USD-ért. A mobilalkalmazás tárolja az összes jelszavát, hitelkártyáját, sőt biztonságos pénztárcaként is szolgál. Ne feledje, hogy az 1Password segítségével szinkronizálhatja az adatokat az asztali szoftver és a mobil alkalmazások között. Noha egyes eszközök licencszerzésével jár némi költség, a jelszavak veszélyeztetésének veszélye sokkal nagyobb, mint a védelem költsége..

1Password 4 Windows

Nem felejthetjük el a Windows alkalmazást. Az 1Password for Windows erős jelszavakat generál, és biztonságosan tárolja azokat későbbi felhasználás céljából. Azt javaslom, hogy a Windows felhasználók telepítsék az 1Password böngésző kiterjesztést. Ez lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással bejelentkezzen bármely webhelyre. Ezenkívül segítséget nyújt azáltal, hogy minden weboldalhoz erős, egyedi jelszavakat hoz létre. Mivel az 1Password automatikusan kitölti a fiókja adatait, nem kell aggódnia, hogy elfelejtette a jelszavát. Hagyja, hogy az alkalmazás végezzen minden munkát.

1A Windows jelszava

Szeretném megemlíteni az 1Password fejlett funkcióját, az Őrtorony nevét. A szolgáltatás elemezni fogja a fiókja bejelentkezési adatait, és tudatja Önnel, hogy mely webhelyeknél érdemes új jelszavakat létrehozni a továbblépéshez. Innentől használhatja a jelszógenerátort fiókjainak jobb védelméhez. Ez egy jó szolgáltatás, amely segít megvédeni a bejelentkezéseket. Nézzünk szembe néhány nap múlva, hogy túl sok fiókkal rendelkezünk a nyomon követéssel, így bármilyen segítség hosszú utat eredményezhet az élet megkönnyítésében.

1Padword Security

Ideje áttekinteni a műszaki részt. Megmondhatja, hogy az AgileBits biztonsági csapata gondolja át a megközelítésüket. Az AES 256 bites titkosításra támaszkodnak az SHA256 kulcs titkosítással. Az SHA-512 és a PBKDF2 párosításával tovább biztosítják a fő jelszavad. Nem kell megértenie a mögöttes technológiát. Csak tudd, hogy további lépéseket tettek a fő jelszavad védelmére a brutális erőszakos támadásoktól.

Az egyik nagy különbség az 1Password és más népszerű szolgáltatások, például a Dashlane és a LastPass között az, hogy az AgileBits nem tárolja az Ön adatait a felhőben. Ehelyett szinkronizálhatja az eszközöket helyileg, wi-fi használatával, vagy harmadik féltől származó iCloud és Dropbox szolgáltatásokon keresztül. Mivel az 1Password titkosítja az Ön adatait, nem kell aggódnia, hogy bízhasson-e ezen szolgáltatások egyikében sem. Szeretem ezt a megközelítést, mivel kevésbé nyitott abban, hogy adatait hozzáférhetővé tegyük. Valami, ami többször is megtörtént néhány jelszókezelővel, amelyek felhőfunkciókat kínálnak.

Vevőszolgálat

Az 1Password támogatási oldala az egyik legjobb, amit látottunk. Tudásbázissal és nagyon szép felhasználói útmutatóval rendelkeznek a Windows, a Mac, az iOS és az Android számára. Nagyon javaslom az útmutatók használatát, amikor elkezdi a szoftvert. Jól megírtak és nagyon alaposak. Támogatási fórumuk van kérdéseikhez. A fórum az Ön által használt eszköz alapján szakaszokra oszlik. Szombaton ellenőriztük a fórumot, hogy megválaszoljuk a hétvégét. Statisztikájuk azt mutatta, hogy több mint 100 kérdésre válaszoltak.

1 Jelszó áttekintése: Következtetés

Az AgileBits tovább fejleszti és új funkciókat ad hozzá az 1Password alkalmazásához. A felülvizsgálat idején nemrégiben adták ki az 1Password iOS alkalmazás új verzióját, teljes támogatással az új iOS funkciókhoz. Ez megmutatja az Apple iránti elkötelezettségüket. Úgy gondolom, hogy a szoftver a legmegfelelőbb Mac és iOS felhasználók számára. Néhány más jelszókezelő, amelyet már használtam, kevésbé bonyolultnak tűnt, ám az 1Password ennek ellenére elvégzi a munkát. Használhatja erős, egyedi jelszó létrehozásához minden webhelyhez és biztonságos tároláshoz. Többé nem írja le a jelszót vagy használja ugyanazt a jelszót több webhelyen.

Amit legjobban tetszett a szoftvernél:

  • Könnyen kezelhető és nagyon szép felület a Mac felhasználók számára
  • Legújabb iOS-alkalmazásuk integrálja az iOS 9 szolgáltatásait
  • Az iWatch és az Touch ID támogatása a biztonság fokozása érdekében
  • A szinkronizálás módja az adatok felhőbe történő mentése nélkül
  • Magasabb titkosítási szint a fő jelszó biztosításához

Ötletek a szoftver fejlesztésére:

  • Átgondolja az árazási struktúrát
  • Adjon hozzá élő fórum-támogatást a fizetett ügyfelek számára

Felmerült a gondolatom, hogy mit gondolok az 1Password-ról. Windows-programjuk régebbi érzése van, mint a többi jelszókezelőnek, amelyet teszteltünk, és a szoftver drága. Ennek ellenére a Mac és iOS alkalmazásuk nagyon kedves, és szeretem az eszközszinkronizálási megközelítést anélkül, hogy támaszkodnának olyan felhőszolgáltatásra, amely veszélyeztetheti az adatait. Ez tényleg feldobás számomra. Azt javaslom, hogy próbálja ki a szoftvert, és hasonlítsa össze a többi vezető jelszókezelővel. Ha legtöbbször Mac és iOS rendszert használ, akkor azt hiszem, tetszeni fog az 1Password.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me