U ovom ćemo pregledu razgovarati o proizvodu za upravljanje lozinkom, RoboForm. Prvi RoboForm proizvod lansirao je 1999. godine Siber Systems. Trenutno se širom svijeta aktivno koristi 30 jezičnih verzija RoboForma. S njihove web stranice, njihov je navedeni cilj „stvoriti inovativne softverske proizvode svjetske klase dizajnirane za lakšu, bržu i sigurniju upotrebu računala za pojedince i poduzeća širom svijeta.“ Ovih dana neprestano nas preplavljuju prijave za gotovo sve što se možete sjetiti. Jednostavnost upotrebe je nešto što nam svima treba.

Početna stranica Roboform

RoboForm cijene i posebne ponude

RoboForm jedinstven je na tržištu jer nudi nekoliko različitih inačica proizvoda za privatnu i komercijalnu upotrebu. Verzija koju odaberete ovisi o tome koji su vam ciljevi. Postoji 30 dana besplatnog probnog razdoblja različitih proizvoda, a nakon isteka 30 dana, sustav će vam zatražiti plaćanje. No ako imate manje od 10 prijava (za različite web stranice), možete nastaviti besplatno koristiti proizvode. Realno, međutim, znam da ima vrlo malo ljudi koji imaju 10 ili manje prijava, pa ćemo ovdje razgovarati o verzijama plaća. Proizvodi koje nude su RoboForm Everywhere za 9,95 USD (prve godine), desktop verzija RoboForm 7 za 29,95 USD, a njihova verzija RoboForm2go 7 za 39,95 USD.

RoboForm Pro cijene

Predlažemo da preuzmete i isprobate RoboForm Everywhere Pro. Šanse su ako ovo čitate, ionako već imate više od 10 prijava. U vrijeme našeg pregleda RoboForm je za ovu godinu nudio ovu uslugu za 9,95 USD. To je nešto više od polovice njihove uobičajene stope od 19,95 USD godišnje. Pretpostavljamo da to rade redovito kako bi pomogli promovirati RoboForm Everywhere Pro. Njihov godišnji račun prve godine funkcionira na svega 83 centa mjesečno. Stope za ostale planove su vidljive. Njihove cijene su razumne, ako imate više od 10 prijava.

Probno razdoblje bez rizika

Ako ste zainteresirani za profesionalnu verziju bilo kojeg njihovog proizvoda, RoboForm nudi 30-dnevno besplatno probno razdoblje zajedno s garancijom povrata novca. Ako odlučite da više od 10 prijava ne vrijedi 83 centa mjesečno, nakon 30 dana možete se vratiti na besplatnu verziju i oni će vam vratiti novac. Jamstvo će vam pružiti više nego dovoljno vremena za procjenu jesu li Pro proizvodi prikladni za vas. Ako ne, morat ćete odabrati prijave koje želite žrtvovati ako se želite vratiti na besplatnu verziju.

Idite na RoboForm

RoboForm u akciji

RoboForm nema samostalnu aplikaciju, a prikazuje se kao alatna traka u vašem pregledniku. Umjesto da ima samostalnu aplikaciju, presavija se u preglednik i prikazuje se kao dodatak pregledniku. Integrira se u gotovo svaki preglednik, bilo da je to IE, Firefox, Chrome, Safari ili Opera. Izuzetak od pravila u ovom trenutku je Microsoft Edge.

RoboForm Toolbar

Upravitelj lozinki

RoboFormov besplatni upravitelj lozinki pomoći će vam u zaštiti lozinki pomoću jedne od 3 vrste šifriranja, Blowfish, 256-bitnog AES-a ili RC6 enkripcije. Možete uvesti postojeće lozinke iz svog web preglednika na njihov popis sigurnih zaporki. Imate mogućnost da prikazuje lozinku ili ako možete pokriti. RoboForm će vam dostaviti upozorenja ako je bilo koja od web stranica koje spremate zaporke ugrožena. Na taj način možete ući i promijeniti lozinku ako trebate. Što prije saznate nešto takvo, to bolje.

RoboFormov upravitelj zaporki može vam pomoći u praćenju obilnog broja web stranica na koje se danas moramo prijaviti. Bilo da se radi o banci, osiguranju ili bilo kojoj drugoj web stranici, RF je pokrivao čak i ako je prijava teža. Možete se prijaviti na sve web stranice koje inače koristite jednim klikom s bilo kojeg uređaja. Imajte na umu da, ako zaboravite svoju glavnu lozinku, ne postoji način da je vratite. Naravno da ga možete promijeniti, ako to već znate. To je ono što bismo očekivali, u upravitelju lozinki, to je ono što želite.

RoboForm Password Manager

Nakon preuzimanja softvera idite na RoboFormov generator lozinki. Svi znamo da bismo trebali imati jedinstvene lozinke za svako web mjesto, a one ne bi trebale biti lako probiti. Pomoću njihovog generatora možete ući na web mjesta i promijeniti lozinku za onu koju je teško probiti. Samo ga generirajte i tu ga imate. Još jedna lijepa značajka je mogućnost promjene kriterija lozinke. Na primjer, recimo da zahtjevi za zaporku ne dopuštaju posebne znakove. Možete generirati lozinku za uključivanje posebnih znakova ili ne uključiti posebne znakove. Također možete promijeniti duljinu lozinke.

Kao i kod ostalih proizvoda, RF uključuje Safenotes. Oni su savršeni za pamćenje lozinki za Wi-Fi, rođendane, važne datume ili gotovo bilo koji drugi važan podatak koji ne želite biti javni. Smatrajte to privatnim časopisom stvari koje želite zadržati. Ne morate pretjerivati ​​i pisati Rat i mir, ali shvatili ste ideju. Sigurni smo da možete smisliti druge stvari koje ćete tamo staviti.

Idite na RoboForm

identiteti

Značajka identiteta je način na koji postavljate nekoliko različitih stvari unutar RF-a. Možda imate više od jedne osobne iskaznice, ali vašem primarnom identitetu ne može se pristupiti bez glavne lozinke. U stvaranju možete unijeti sve podatke koje želite pohraniti. Ovo je potrebno ako želite da RoboForm pohranjuje podatke za značajku ispunjavanja obrasca. Možete unijeti i adresu, podatke o automobilu, podatke o putovnici, poslovne podatke, podatke o bankovnom računu, podatke o kreditnoj kartici, pa čak i prilagođene podatke koje želite unijeti, a sve u naslovu identiteta. Tu se mogu pohraniti i kontakti, kao i prijave, oznake, programi koje koristite za koje su potrebne lozinke i Safenotes. Sve se to pohranjuje na sigurno, a glavna lozinka mora se koristiti za pristup identitetu.

Značajka popunjavanja obrasca

Bez identiteta, nema se od čega napuniti. Za razliku od nekih proizvoda koji će podatke koje ispunjavaju obrazac povući s ranije korištenih web mjesta, morate ih unijeti u identitete. Možete odabrati i odabir web mjesta koje želite popuniti, a nijedno od njih nije dopušteno. Ako je netko drugi bio na vašem računalu i pokušao pristupiti tamo pohranjenim informacijama, ne bi mogao ući bez svoje glavne lozinke. Ako se vaši podaci promijene, imate mogućnost resetiranja ili brisanja svih polja.

Roboform ispunjavač oblika

RoboForm Sigurnost

AES enkripcija jedna je od opcija koje RoboForm može koristiti s ključem koji je izbačen iz glavne lozinke po vašem izboru. Glavna lozinka mora se upotrijebiti ako želite dobiti pristup bilo kojoj od svojih prijava. To znači da ste zaštićeni od bilo kojeg slučajnog napada koji se može dogoditi. Bez vaše glavne lozinke, nitko ne može dobiti pristup. Zato je važno osigurati ga, jer se ne može povratiti. Ako neki od proizvoda koji se nalaze u sadržaju umjesto sinkronizacije, nakon deinstalacije RoboForma, mapa s podacima će u potpunosti nestati. Ako koristite proizvod svugdje, podaci se pohranjuju šifrirano na cloud poslužitelju i mogu se oporaviti, opet samo ako znate svoju glavnu lozinku. Oni također nude multifaktorsku provjeru autentičnosti, no ona je putem e-pošte i mora biti uključena. U vrijeme ovog pregleda ne nude druge vrste. Zanimljivo je da se čini da i oni imaju druge vrste u radovima, ali trenutno su te mogućnosti zasivljene.

Idite na RoboForm

RoboForm Software

RoboForm nudi softver za Windows operativne sustave, XP i novije verzije. To uključuje Windows telefon i Windows RT. Oni također nude softver za Appleove Mac OS X i iOS kao i Android operativne sustave. Ne nude podršku za kupine OS ili Linux proizvode.

podrška

Kao što vidite u nastavku, postoji nekoliko različitih opcija glede podrške. Nude 24/7 podršku putem e-pošte, vodiče, podršku u live chatu i podršku putem telefona. Na telefonske pozive odgovaram od 9:00 do 19:00 EST ponedjeljak – petak, osim za službene praznike u SAD-u, a dostupan je samo klijentima koji plaćaju. Podrška za chat uživo nema specifičnosti o satima rada.

Podrška za RoboFormRoboForm pregled: zaključak

Roboform ima vrlo lijep program koji je siguran i pohranit će sve vaše osjetljive podatke i podatke o plaćanju. Jako mi se sviđa mogućnost izbora želite li sinkronizirati svoje podatke ili ne. Barem imate izbor zadržati sve svoje podatke ili imati RoboForm funkcionalnost na drugim platformama. Većina nas koristi više uređaja za pristup internetu.

Ono što nam se najviše svidjelo u usluzi:

  • Mogućnost odabira vrste šifriranja koju želite koristiti za glavnu lozinku
  • Nemaju pristup vašem šifriranom ključu ili zaporki
  • Prilagođeni softver za Windows i Mac OS X
  • Mobilne aplikacije za iOS i Android
  • Mogućnost sinkronizacije sa svim uređajima koje posjedujete ili ih jednostavno držite na jednom.
  • Dostupna je podrška, udžbenika i podrška u telefonu uživo
  • Razumna cijena
  • Izuzetno prilagodljiv

Ideje za poboljšanje usluge:

  • Primijenite ostale metode provjere autentičnosti
  • Dodajte opciju za promjenu više zaporki istovremeno

Sve i sve, relativno nas je impresionirao RoboForm. Djeluje dobro, povoljne su cijene i stvorit će vam snažne lozinke. Preporučujemo da je preuzmete i isprobate, jer ima 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Također, još uvijek imate 30-dnevno jamstvo povrata novca nakon kupnje. Nema rizika, pa preuzmite i testirajte njihov proizvod, a možete ga testirati između svih svojih uređaja.

Idite na RoboForm

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me