Keeper Security u američkoj tvrtki sa sjedištem u Kaliforniji. Trojica članova osnivača postavili su cilj pomoći u zamorima lozinke kreiranjem Upravitelja lozinki Keeper. Oni od nas koji sebe smatraju potrošačima u modernom dobu preplavljeni su lozinkama za svako web mjesto. Bez obzira pokušavate li dobiti informacije o dječjem školskom mjestu, kupujete nešto na mreži ili plaćate račun za medicinu, za svaku od njih trebate lozinku.

Početna stranica čuvara

Cijene i posebne ponude

Keeper nudi dva proizvoda. To su osobne i poslovne potrebe. Planovi za cijene počinju od 9,99 USD godišnje za jedan uređaj ili možete odlučiti sinkronizirati podatke na neograničenim uređajima za 29,99 USD godišnje. Korištenje poduzeća ima brojne značajke i osmišljeno je za tvrtke. Tu je i okvir u kojem možete provjeriti bilo koju opciju koja će dodati 10 GB sigurne pohrane datoteka. To je sjajno za spremanje onih videozapisa ili fotografija o kojima ne želite da drugi saznaju. Zamislite da su slavne osobe prenijele slike tamo, umjesto da ih ostave na oblaku. Imajte na umu da bi potvrdni okvir rezultirao povećanjem cijene od 1 USD po GB.

Keeper cijene

Iako vam cijene od početka nude mogućnost kupnje, nude 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Ne morate unositi nikakve podatke o kreditnoj kartici, ali nakon što se istekne 30 dana, od vas će se zatražiti da platite. Imajte na umu da značajke poput šifrirane sigurnosne kopije u oblaku, sinkronizacije na više uređaja i sigurnog dijeljenja nisu dostupne u besplatnoj probnoj verziji. Moj je prijedlog da se prvo prijavite na besplatno probno razdoblje, a zatim nadogradite. U trenutku ovog pregleda čini se da postoji popust od 25%. Zbog toga je cijena jednog uređaja još razumnija za oko 62 centa mjesečno ili 1,87 dolara mjesečno za neograničene uređaje. Dobar posao u odnosu na druge stvari.

Keeper popust

Kao što možete vidjeti, tim Keeper poslao je 25% popusta putem e-pošte nakon što sam se registrirao za njihovo besplatno probno razdoblje.

Keeper Button

Upravitelj lozinki

Upravitelj lozinki Keeper je besplatan i može se besplatno koristiti, čak i nakon probnog razdoblja. Proizvod ima dvije komponente: samostalnu komponentu i komponentu preglednika. Komponenta preglednika mora se pojedinačno aktivirati. Budući da djeluju zajedno, komponenta preglednika pohranit će informacije u trezor podataka Keeper. Podaci su logički raspoređeni, pa ako želite unijeti dodatne informacije o određenoj prijavi, možda ćete je moći dobiti. Kad postavljate glavnu lozinku, mora biti dugačka najmanje 9 znakova. Također će vam reći da li smatrate da je vaša glavna lozinka dovoljno dobra.

Čuvar trezora

Jedna lijepa osobina koja je praktički potrebna u bilo kojem upravitelju lozinki je siguran generator lozinki. Kao što smo ranije spomenuli, jedan od problema koje imamo kao društvo je broj prijava koje moramo koristiti. Većina nas zna kako bi lozinke trebale izgledati, ali opet, nailazimo na zamor lozinki. Keeper ima generator lozinki, ali nije odmah očito gdje se nalazi u početku. Potrebno je malo čitanja da biste shvatili ikonu kockica koju stavlja u polje zaporke zapravo znači da možete generirati sigurnu lozinku. Sigurna lozinka sada bi trebala imati 12 znakova. Možda ćete morati dodati znakove generiranoj lozinki, jer čini se da generator generira samo 10. Čini se da ni to ne možete promijeniti. Dok je stari standard bio najmanje 8, tehnologija ga je učinila tako da se bilo koja lozinka od 8 znakova mogla probiti za manje od 6 sati u 2012. Zamislite koliko je brz danas.

Keeper PW generator

Uz ove značajke možete i pisati pojedinačne bilješke o stvarima i sigurno ih čuvati u trezoru. Sve dok imate naslov, možete stavljati bilješke u sve što želite. To je korisno za važne datume kojih se želite sjetiti, lozinke za Wi-Fi, datoteke, fotografije ili telefonski broj tog novog Facebook prijatelja kojeg želite zadržati za sebe. Ako koristite druge upravitelje lozinki ili proračunsku tablicu, možete ih prenijeti u CSV datoteku.

Keeper ButtonKeeper FastFill

Keeper’s FastFill jednostavno je ono što nazivaju ispunjavanjem obrazaca. Djeluje slično kao i druge službe jer podatke izvlači iz sigurnog trezora. Možete stvoriti novi zapis ili ga dodati postojećem zapisu. Budući da cilj nije imati zapamtiti druge lozinke i čuvati svoje podatke, postoji tutorial. Proširenje preglednika znači da isključite spremanje lozinki i automatsko ispunjavanje obrazaca u samom pregledniku i dopustite Keeperu da pohranjuje podatke za vas.

Keeper FastFill

Ako se pitate u čemu je razlika, u pregledniku te informacije nisu šifrirane. Pomoću opcije FastFill ipak ćete osigurati da su vaši podaci sigurni. Čuvar čini ispunjavanje obrazaca relativno glatkim postupkom jer možete dodati prilagođena polja u prilagođene zapise. Možete odabrati i druge podatke koje program želite koristiti.

Što se tiče kreditne kartice ili drugih načina plaćanja, ne postoji posebno mjesto za tu vrstu informacija. Te se informacije pohranjuju baš kao i ostale mape. Ako nešto kupite na mreži, želite ograničiti broj mjesta koja imaju vaše podatke o plaćanju. Na taj način, ako se dogodi nešto na toj web stranici ili se netko nekako uhvati te informacije, mogli biste umanjiti bilo kakvu moguću štetu.

Taj dio usluge ne djeluje tako intuitivno kao što bih želio da bude. Osjećam da bi informacije trebalo smjestiti na svoje zasebno mjesto, a ne samo kao neku drugu mapu. Istina je da u konačnici to ne pravi razliku. Iako je uređen dobro, na meni se jednostavno osjeća prepuno.

Sigurnost podataka

Budući da je ovo pravo meso i krumpir tehnologija čuvanja lozinki, mi ćemo pogledati sigurnosne postupke tvrtke Keeper. Zaporka od 12 znamenki neće vam donijeti dobro ako tvrtka nije dobra u zaštiti. Keeper Security Inc. smatra se nultom tvrtkom. Jednostavno rečeno, korisnik je jedini koji ima kontrolu nad podacima. Čak se i ključi za šifriranje nalaze kod korisnika, tako da KSI ne može dešifrirati nikakve podatke.

Oni koriste AES-256 enkripcija bita, i to je prilično standard u cijeloj industriji. Općenito, volim spomenuti koliko je algoritam šifriranja broj PBKDF2 slani. Nažalost, te informacije nisu lako dostupne na njihovoj web stranici, niti ih je njihov tim za podršku uspio objasniti. Ne smatra se sigurnim ako je pod određenim brojem. Nadzor sigurnosnog trezora u oblaku također se šifrira korištenjem iste vrste enkripcije i fizički se nalazi u Amazonovim web uslugama. Također navode da se revizije sigurnosti obavljaju svakog mjeseca kako bi se osigurala sigurnost.

Keeper također koristi dvofaktorsku provjeru autentičnosti kao i nosivu tehnologiju poput Apple iWatch-a. Oni podržavaju tradicionalnu provjeru autentičnosti, ali podržavaju i nešto što nazivaju Keeper DNA. Oni koriste tehnologiju otisaka prstiju itd. Na bilo kojem od novih uređaja kako bi bili sigurni da jesi ono što kažeš da jesi.

Keeper DNA

Zanimljiva značajka koju ima Keeper je njihova osobina samouništenja. Ako pogrešku zaporke 5 puta pokrenete, aktivirate značajku, a svi tajni spremljeni podaci brišu se. To rade radi vaše zaštite, tako da ako netko pokušava hakirati vaš račun, nakon petog časa neki će podaci trebati ponovno unijeti.

Čuvar samouništenja

Keeper Button

Keeper Software

Keeper softver dostupan je za Windows, Mac OS X, iOS, Android, Linux i Blackberry OS. Podaci o vašoj zaporki mogu se sinkronizirati na svim tim uređajima, pod pretpostavkom da odaberete opciju od 30 USD godišnje. To je lijepa osobina za većinu s obzirom da većina nas ima više od jednog uređaja koji koristimo svakodnevno. Ako ne, i dalje možete upotrebljavati softver na jednom uređaju bez ikakvih problema.

Služba za korisnike

Keeper nudi nekoliko različitih vrsta podrške. Imaju video vodiče, vodiče za brzo pokretanje, webinari uživo, chat i kažu da su im dostupni 24 × 7 putem podrške putem e-pošte. Uz spomenuto, ne očekujte brzi odgovor na e-poštu. Također, sati u live chatu su od 3:00 do 19:00 CST u SAD-u, ali to se čini pomalo konzervirano. Čekao sam 20+ minuta tijekom razgovora uživo nakon što prvi odgovor koji su mi dali nije odgovorio na moje pitanje. Napokon sam odustao. Kao podršku, moj savjet za vas je da se poslužite alatima prije nego što pokušate kontaktirati.

Keeper pregled: zaključak

Keeper nudi pristojan proizvod po prilično povoljnoj cijeni. Jasno je da su njihova web lokacija i sučelje usmjereni mlađoj publici. Jedna od velikih stvari koju sam primijetio bila je stalna prodaja njihovih proizvoda. Ako pokušavate proizvod, po mom mišljenju, ne biste trebali biti stalno bombardirani kako biste nadograđivali. Svjestan sam da pokušavaju doći do prodaje, ali nikad se nisam brinuo taktike prodaje pod visokim pritiskom. Proizvod treba prodati sam.

Ono što mi se najviše svidjelo u usluzi:

  • Razumna cijena i mogućnost dodavanja sigurnog prostora za pohranu za oko 1 USD GB
  • Vaša glavna lozinka mora biti dugačka najmanje 9 znamenki
  • Više faktora provjere autentičnosti, uključujući Apple iWatch i tehnologiju skeniranja otiska prsta
  • Šifrirani ključevi ostaju kod korisnika Keeper
  • Dostupno na velikom broju platformi
  • Koristi AES-256 bitnu enkripciju

Ideje za poboljšanje usluge:

  • Zaustavite jaku prodaju i pustite da proizvod govori sam za sebe
  • Način plaćanja odvojite od ostalih podataka kako ne bi bili pretrpani
  • Neka generator lozinki može primiti više od 10 znakova
  • Učinite podesivim podešavanjem broja šifriranja

Uzimajući u obzir sve stvari, ako zanemarite negativne bodove, Keeper upravitelj lozinki radi ono što treba. To je pohranjivanje i čuvanje svih vaših lozinki. Imaju neke lijepe osobine koje su jedinstvene za Keeper. Ako možete prijeći prodaju od visokog pritiska, to je zapravo dobar proizvod. Ipak ne morate preuzeti moju riječ. Slobodno istražite ili provjerite podatke za sebe.

Keeper Button

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me