VPN terbaik untuk Florida

FloridaFlorida adalah sebuah negeri pesisir yang terletak di bahagian tenggara Amerika Syarikat. Walaupun berada di peringkat ke-22 di kawasan, ia berada di kedudukan ke-3 di AS untuk penduduk dengan jumlah keseluruhan lebih dari 21.3 juta. Cuaca panas di negeri ini dan banyak tarikan dan aktiviti menjadikannya tempat yang popular untuk dikunjungi dan dikunjungi. Sekiranya anda merancang untuk menjadi salah satu penghuni atau pelawat tersebut, sangat penting anda menggunakan VPN jika anda akan menggunakan WiFi awam. Kami akan menangani sebab-sebab di sebalik itu. Pertama, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Florida.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Sudah tentu, terdapat banyak perkara yang mesti dilawati di negeri ini. Beberapa di antaranya termasuk pantai di pantai Atlantik dan Teluk Mexico, muzium, kebun binatang dan taman hidupan liar, sejumlah taman hiburan (terutama di kawasan Orlando), padang golf, pusat angkasa A (Cape Canaveral) dan banyak lagi. Hampir semua perkara yang anda fikirkan boleh lakukan, anda boleh melakukannya di negeri ini.

Tidak kira apa alasan anda berkunjung ke Florida, ada kemungkinan anda akhirnya menggunakan WiFi awam pada satu ketika. Oleh kerana kebanyakan orang melakukan perjalanan dengan peranti mudah alih atau komputer riba, itu adalah perkara yang mudah dilihat. WiFi awam sangat bagus sepanjang anda menggunakan VPN. Itu kerana penjenayah siber. Sebagai negara yang paling padat penduduk ke-8, anda boleh bertaruh ada sekurang-kurangnya beberapa orang yang menunggu untuk memanfaatkan sasaran yang rentan. Tidak ada yang mahu berada dalam bahaya. Dengan menyambung ke VPN, anda membuat sambungan yang selamat dan disulitkan ke pelayan yang ingin anda gunakan. Itu menyukarkan pencuri untuk menjejaskan data sensitif anda.

Sebab kedua anda mungkin ingin menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi pemadaman dan sekatan geo. Terdapat beberapa sukan kelas atas di negeri ini. Sekiranya anda berada di kawasan yang sama dan lebih suka menonton permainan atau perlawanan dalam talian dan bukannya TV, anda akan dihalang untuk melihat pasukan kampung halaman dalam talian. Penyedia TV mempunyai hak eksklusif untuk permainan tersebut jika mereka “di pasar”. Pasti mengecewakan ketika mencuba aliran pasukan kegemaran anda dalam talian jika disingkirkan secara serantau. Selain itu, syarikat, negara, dan institusi juga dapat menyekat kandungan. Bagi sesiapa sahaja di dalam atau di luar kawasan yang disasarkan, sekatan geo tersebut pasti dapat menimbulkan masalah. Dengan menggunakan VPN untuk menyambung, anda membuat perisian penyekat menyangka anda berada di tempat lain. Dengan cara itu, anda dapat mengakses kandungan yang ingin anda lihat seperti biasa.

Walaupun itu adalah dua sebab terbaik untuk menggunakan VPN semasa di Florida, anda mungkin menemui kegunaan lain setelah anda mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan. Dari melindungi privasi anda ketika berada di WiFi awam hingga mengatasi pemadaman, firewall, atau blok geo, menggunakan VPN adalah idea yang baik. Sekarang setelah kami memberitahu anda tentang penggunaannya, kami akan melihat garis panduan penilaian kami.

Apa VPN terbaik untuk Florida?

Senarai VPN terbaik kami untuk Florida berdasarkan kriteria berikut:

 • Kelajuan pelayan VPN yang berpangkalan di Florida diuji ke Jacksonville, Miami, dan Tampa
 • Kami memberi tumpuan kepada rangkaian terpantas dan paling dipercayai di Florida
 • Tiada VPN yang kami pilih menyimpan log. Itu semua VPN tanpa log
 • Keupayaan untuk menyekat sekatan geo untuk menyiarkan acara sukan langsung
 • Penyulitan yang kuat untuk menjamin privasi dalam talian anda
 • Aplikasi dan sokongan iOS / Android untuk Amazon Firestick

Mari kita masuk dan lihat VPN terbaik untuk Florida:

1. VPN terbaik untuk Florida: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian pilih Miami. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menyambung ke pelayan VPN di Florida, kami menguji kelajuan di Jacksonville, Miami, dan Tampa. Ketiga-tiga lokasi menghasilkan kelajuan muat turun antara 210 Mbps dan 225 Mbps. ExpressVPN adalah VPN terpantas di seluruh Florida.

Ujian kelajuan ExpressVPN Florida

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar untuk konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Florida: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Miami. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menyambung ke pelayan yang terletak di Florida, dan menguji kelajuannya ke Jacksonville, Miami, dan Tampa. Hasilnya baik dengan kelajuan antara 149 Mbps hingga 161 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN Florida

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Florida: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Kami menyambung ke pelayan VPN di Florida dan menguji kelajuan kami di Jacksonville, Miami, dan Tampa. Kelajuannya berkisar antara 90 Mbps hingga 127 Mbps.

Ujian kelajuan PIA Florida

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Florida: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Florida, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke AS dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di AS. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di Miami. Kami menyambung ke salah satu daripadanya dan diuji ke pelayan di Jacksonville, Miami, dan Tampa dengan kelajuan antara 60 Mbps hingga 118 Mbps.

Ujian kelajuan CyberGhost Florida

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Florida: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Virginia.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menguji pelayan IPVanish di Miami ke pelayan di Jacksonville, Miami, dan Tampa dan mendapati kelajuannya antara 110 Mbps dan 142 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish Florida

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sekiranya anda ingin melihat beberapa pilihan untuk negeri Florida, jangan ragu untuk melihat kami VPN teratas 10 senarai. Namun, anda tidak perlu. Kami berdasarkan pilihan kami pada keselamatan, kelajuan, kebolehpercayaan, harga, dan lokasi pelayan. Kami juga secara khusus mencari penyedia yang mempunyai pelayan di Florida dan wilayah. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik. Semua perkhidmatan yang disebutkan kami mempunyai rangkaian yang hebat, jadi tidak ada pilihan yang buruk. Sekiranya anda merancang untuk streaming kandungan apa pun, kelajuan sangat penting. Dengan menggunakan panduan kami, kami dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat untuk keperluan anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map