Casten naar Chromecast Audio met een VPN

ChromecastGoogle heeft een nieuwe aangekondigd Chromecast voor audio apparaat eerder deze week. Muziekliefhebbers overal kunnen het nieuwe Chromecast for Audio-apparaat op elke luidspreker aansluiten en er rechtstreeks muziek op casten. Dit maakt elke luidspreker compatibel met wifi. Aangezien minder dan 5% van de luidsprekers in huizen momenteel over wifi beschikken, zal het nieuwe apparaat van $ 35 zeker de aandacht trekken. We zijn verheugd om te delen dat u een VPN kunt gebruiken om uw favoriete streaming muziek van services zoals Spotify, Pandora en Apple Music via Chromecast overal ter wereld te gebruiken.


Er zijn enkele beperkingen aan de nieuwe Chromecast voor audio. Om te beginnen sluit het apparaat aan op een enkele luidspreker. Als je muziek wilt afspelen via meerdere luidsprekers, heb je voor elke luidspreker een Chromecast nodig. Google werkt eraan om ondersteuning voor meerdere zones toe te voegen en is van plan de functionaliteit in de komende maanden toe te voegen. Eenmaal beschikbaar, kun je van kamer naar kamer gaan en je muziek je laten volgen met de Chromecast for Audio-apparaten. Ik denk dat je zult merken dat het streamen van muziek via wifi je een betere kwaliteit en betrouwbaarheid zal geven dan het gebruik van bluetooth.

Laten we het hebben over hoe u een VPN met Chromecast gebruikt en waarom u uw verbinding zou willen versleutelen. Om te beginnen helpt een VPN u om eventuele geografische beperkingen te omzeilen. Populaire services zoals Pandora, Google Play Music en Rdio gebruiken geoblocking om de toegang voor gebruikers in bepaalde landen te beperken. Ze doen dit door naar het IP-adres van de gebruiker te kijken om hun locatie te identificeren. Met een VPN kunt u verbinding maken met de services via een IP-adres in het land van uw keuze. Dat betekent dat je kunt genieten van het streamen van muziek van services over de hele wereld.

Ik moet uitleggen hoe Chromecast werkt voordat ik je laat zien hoe je het via een VPN kunt uitvoeren. De nieuwe Chromecast voor audio werkt sterk vergelijkbaar met zijn video-tegenhanger. U kunt eenvoudig muziek casten vanaf uw iPhone, iPad, Android-telefoon / tablet, Windows- of Mac-laptop. Er is niet veel aan het installeren van het apparaat. Je steekt hem gewoon in je speaker. Het apparaat ondersteunt RCA, 3,5 mm en optische verbindingen, dus je hebt een aantal opties, afhankelijk van de mogelijkheden van je luidsprekers. Nogmaals, je hebt een afzonderlijke Chromecast nodig voor elke luidspreker waarop je muziek wilt luisteren.

De VPN’s die we aanbevelen en demonstreren, werken met alle apparaten die door Chromecast worden ondersteund. De meeste mensen zullen waarschijnlijk hun smartphone of tablet gebruiken om te casten. Daarom richten we ons op VPN-providers met goed ontworpen mobiele apps. Over het algemeen kunt u verwachten dat u $ 5 tot $ 10 per maand betaalt voor VPN-toegang. In ruil daarvoor heb je toegang tot streamingdiensten en andere populaire sites die anders in andere delen van de wereld zouden worden geblokkeerd. Een VPN versleutelt ook uw gegevens en helpt uw ​​online privacy te beschermen. Dezelfde VPN’s helpen u toegang te krijgen tot streaming videoservices zoals Netflix van buiten de VS..

Beste VPN’s om muziek te casten met Chromecast

Eerst moet je een betrouwbare VPN-service vinden. Voor het luisteren naar streaming audio wil je er een hebben met snelle VPN-servers in het land waarmee je verbinding wilt maken, in ons geval de Verenigde Staten. Aangezien sommige services buiten de VS zijn geblokkeerd, delen we VPN-providers met grote netwerken. We willen alle drie de VPN-services bedanken voor het aanbieden van een grote korting aan onze bezoekers. Bespaar tot 60% op onbeperkte VPN om geografische beperkingen te deblokkeren en uw privacy te beschermen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om audio te casten via Chromecast

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om muziek te casten. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Daar heb je het. Nu u een IP-adres van de ExpressVPN-server in New York heeft, kunt u op internet surfen alsof u er zelf bent. U kunt andere populaire sites verkennen en eventuele geografische beperkingen opheffen. Met zoveel reizen in de wereld nu, is het een goede zaak om naar muziek te kunnen luisteren en evenementen te bekijken die op een specifiek gebied zijn gericht.

Zoals u duidelijk kunt zien, is een goede VPN een toegangspoort tot inhoud over de hele wereld. Zelfs als je in de VS woont, zou je zonder VPN niet meer kunnen genieten van diensten in andere landen. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u ook helpen toegang te krijgen tot populaire Amerikaanse services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Hoewel sommige van die services mogelijk beschikbaar zijn in andere landen, zoals in het geval van Netflix, is de bibliotheek heel anders. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken, of je nu in de Verenigde Staten zat of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Geniet luid en duidelijk van uw favoriete muziek via Chromecast for Audio. Deel dit bericht met je vrienden, zodat ze met een VPN overal ter wereld muziek kunnen streamen. Volg ons op Twitter @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map