Jiwa Gelap IIIFrancais Dark Souls adalah siri permainan baru yang semakin popular. Pembangunnya kini hadir dengan Dark Souls III. Seperti di kebanyakan permainan, ini akan menjadi permainan pertempuran yang sengit. Ia tersedia untuk Windows, PS4, dan Xbox One. Bahagian khas mengenai versi Dark Souls ini ialah ia mempunyai mod berbilang pemain dalam talian. Semasa bermain Dark Souls 3 dalam talian, anda mungkin menyedari kelewatan dan sambungan perlahan. Untuk menyelesaikan masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN. VPN akan mengubah alamat IP anda ke lokasi lain yang anda pilih. Sekiranya anda memilih pelayan VPN yang terletak berhampiran dengan pelayan yang anda mainkan, maka anda akan mempunyai jeda yang lebih sedikit dan sambungan yang lebih pantas. Pemain yang lebih berpengalaman juga akan menikmati perlindungan tambahan terhadap serangan DDoS.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Dark Souls III seperti permainan Dark Souls yang lain meminta anda mengedit penampilan watak anda. Anda juga dapat memilih kelas anda. Setiap kelas mempunyai kebolehan dan gaya pertempuran yang berbeza.

Kelas utama dalam Dark Souls 3 merangkumi:

 • Kesatria: Bermula dengan perisai, legging, sarung tangan, piring dada, topi keledar, dan satu pedang besi.
 • Mercenary: Bermula dengan dua pedang, perisai kayu, dan helm Sellsword, baju besi, dan seluar.
 • Pahlawan: Bermula dengan kapak, perisai, dan helmet Norther, baju besi, sarung tangan, dan seluar.
 • Herald: Bermula dengan Tombak, Bantuan Penyembuhan, perisai, Tailsman, dan helmet, baju besi, sarung tangan, dan seluar Herald.
 • Pencuri: Bermula dengan pisau, perisai, busur, topeng Pencuri, dan perisai dan seluar Deserter.
 • Pembunuh: Bermula dengan estoc, perisai, kakitangan Sorcerer, spook, dan tudung, baju besi, sarung tangan dan seluar Assassin.
 • Ahli sihir: Bermula dengan pemutus surat, kakitangan Sorcerer, perisai, cincin naga muda, panah jiwa, anak panah jiwa berat, dan tudung, jubah, sarung tangan, dan celana Sorcerer.
 • Pyromancer: Bermula dengan kapak, perisai, api Pyromancy, cincin paya hebat, bola api, dan mahkota Pyromancer, sarung, bungkus, dan seluar.
 • Ulama: Mulakan dengan gada, lonceng suci, perisai, penyembuhan, kekuatan, dan jubah biru, sarung tangan, dan celana Cleric.
 • Kekurangan: Bermula dengan kelab, perisai Plank, dan tali pinggang.
  Tonton MotoGP Langsung Online

Dark Souls III adalah permainan pertempuran strategi yang sukar. Ini bermakna bahawa semasa anda naik level, anda harus memikirkan peralatan yang anda perlukan semasa anda maju. Anda juga harus menggunakan masa untuk menggunakan kemahiran dan keajaiban anda mengikut keadaan.

Permainan ini mempunyai bos yang sukar dan beberapa kumpulan yang lebih sukar. Item yang diturunkan dari bos dan orang lain boleh digunakan untuk masuk ke mod dalam talian. Mod dalam talian hanya dapat diakses melalui cara tertentu.

Mod Dalam Talian merangkumi:

 • Koperasi: Anda perlu menggunakan item White Sign Soapstone dan kemudian anda dapat bermain dengan dua orang yang lain dalam satu masa.
 • PvP: Anda akan menggunakan Red Eye Orb atau Cracked Red Eye Orb. Kemudian anda akan dihantar ke dunia pemain lain dan anda boleh melawan mereka di dunia itu. Anda akan menjadi penyerang sementara mereka akan menjadi tuan rumah. Sehingga dua orang dalam satu masa boleh menyerang satu pemain, tetapi anda boleh menggunakan tanda yang berbeza untuk menukar nombor itu.

Sekali lagi saya mengesyorkan menggunakan VPN untuk memainkan Dark Souls 3. VPN akan memberikan anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia juga akan meningkatkan prestasi dengan menurunkan ping anda dan melindungi anda dari serangan DDoS. Ini akan membantu anda melewati sekatan geografi dan firewall di sekolah atau tempat kerja.

Cara Menggunakan VPN untuk Bermain Dark Souls 3 (PC)

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Dark Souls 3 dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

  Tonton Tur de France 2023 Langsung Online dengan VPN

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

  Cara Bermain Rocket League dengan VPN

Cara Menggunakan VPN untuk Memainkan Dark Souls 3 (Xbox One dan PS4)

Sekali lagi saya akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk memainkan Dark Souls 3 di konsol permainan anda. Mereka adalah VPN kegemaran saya untuk permainan kerana ExpressVPN menguruskan rangkaian yang sangat besar yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan terbaik untuk pemain.

Langkah pertama untuk menyiapkan ExpressVPN biasanya adalah memuat turun perisian klien untuk sistem anda. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android. Jelas itu tidak akan berfungsi untuk PS4, Xbox One, atau Nintendo kerana konsol permainan kekurangan sokongan asli untuk VPN. Nasib baik, masih ada cara untuk mengenkripsi lalu lintas permainan anda dan mengirimkannya melalui VPN. Jawapannya ialah menjalankan VPN melalui penghala anda. Catatan: jika anda tidak memerlukan enkripsi, anda dapat menggunakan fitur ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) tanpa perlu mengkonfigurasi penghala anda. Ia menyokong pelbagai konsol permainan.

Aplikasi penghala ExpressVPN

Bergantung pada jenama dan model penghala yang anda gunakan, ia mungkin menyokong perkhidmatan VPN pihak ketiga. Sekiranya demikian, anda boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dari penyedia VPN anda untuk membuat sambungan melalui penghala anda. Jika tidak, saya sangat mengesyorkan FlashRouters. Pasukan FlashRouters menggunakan penghala nama jenama yang popular dan memancarkannya dengan firmware DD-WRT atau Tomato. Itu membolehkan peranti mempunyai lebih banyak ciri daripada yang dipasang dengan firmware kilang. Semua FlashRouters dilengkapi dengan sokongan untuk VPN.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda bermain Dark Souls III dalam talian. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati permainan dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me