Gloria VictisGloria Victis adalah MMORPG abad pertengahan. Permainan ini mempunyai aspek fantasi yang hampir tidak ada dan permainan ini sangat realistik. Permainan ini di PC dan keluar di Steam 9 Jun 2016. Anda akan bertempur, membuat, membentuk persatuan, dan membina istana atau kampung anda sendiri. Semasa bermain Gloria Victis, anda mungkin mengalami kelewatan dan kelajuan sambungan yang perlahan. Untuk menyelesaikan masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN. VPN akan membolehkan anda menukar alamat IP anda ke IP lain di lokasi pelayan yang anda pilih. Sekiranya anda memilih lokasi yang dekat dengan pelayan yang anda mainkan, anda boleh mengurangkan ketinggalan dan mencapai hubungan yang lebih baik. Pemain elit akan menyukai perlindungan tambahan dari serangan DDoS. VPN juga akan membolehkan anda melewati firewall dan sekatan geografi yang menghalang anda daripada bermain permainan di sekolah atau tempat kerja.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Main Gloria Victis

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Gloria Victis dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

  Cara Menonton HBO SEKARANG Di Luar Amerika Syarikat

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Sorotan Permainan Gloria Victis

Apabila anda memulakan Gloria Victis, anda akan diberi pilihan untuk menyertai salah satu daripada empat negara. Semua bangsa sangat unik dan mempunyai latar belakang yang kaya.

Bangsa-bangsa dan kisah belakang ringkas:

 • Empayar Azebia: Orang Azebia adalah pemburu, pengakap, dan pejuang yang tidak kenal takut. Mereka tinggal di lingkungan padang pasir yang keras di mana tanah itu tandus, dan satu-satunya cara mereka bertahan hidup adalah dengan binatang yang mereka tinggalkan dan sedikit biji-bijian dan buah yang dapat mereka tuai. Mengenai latihan ketenteraan mereka, mereka menggunakan perisai ringan dan membawa senjata jarak dekat rata-rata. Mereka juga sangat bergantung pada pasukan berkuda untuk mendapatkannya melalui masa-masa sukar. Taktik mereka didasarkan pada mobiliti dan mereka adalah musuh yang sangat hebat untuk dihadapi.
 • Midland: Midland adalah konglomerat federalisme dan patriarki. Bahagian barat dan timur midlands secara individu diperintah oleh dua raja, walaupun mereka bekerjasama untuk menjadikan satu bangsa yang kuat. Orang Midland dikenali sebagai Midlanders. Walaupun tidak lebih dari enam kaki, mereka masih cukup kuat. Bangsa ini sangat kaya dan kerana ini ketika dalam pertempuran, kebanyakan orang di tengah-tengah memakai baju besi lengkap sebagai ksatria atau pahlawan. Secara keseluruhan negara adalah yang terkaya dan mereka tidak boleh dicemari.
 • Nordheim: Nordheim adalah tempat yang pemerintahannya dikendalikan oleh puak dan pemimpin mereka. Penduduk Nordheim dikenali sebagai Ismirs. Ismir tinggi dan sangat kuat. Gaya hidup mereka mencerminkan ukuran mereka kerana mereka mesti kuat untuk bertahan di tanah air. Mereka tinggal di utara midlanders di mana ia turun salji sepanjang masa dan tidak ada yang dapat dilihat selain gunung. Mengenai latihan ketenteraan mereka, mereka sangat berpengalaman dengan pedang dan kapak dua tangan. Mereka juga hebat menggunakan perisai besar. Orang-orang yang memperjuangkan Nordheim telah dikenali sebagai pejuang tanpa rasa takut yang tidak boleh diperhitungkan.
 • Sangmar: Sangmar adalah sebuah kerajaan yang sangat besar dan berjaya di selatan hingga bangsa Azeb datang. Mereka hampir musnah tetapi masih ada harapan. Dengan dua bandar yang masih ada, kerajaan Sangmar akan berusaha bangkit semula. Orang Sangmar dikenali sebagai orang Sangmari. Mereka sangat pintar dan tidak hidup dalam keadaan yang teruk seperti orang Azeb. Tentera sekarang sangat kecil, tetapi apa yang tersisa termasuk tentera pejuang yang berani dengan peralatan yang sangat mahal dan tongkat paling mulia. Empayar lain lebih baik menonton kerana Sangmar mungkin bangkit semula.
  Saksikan Kejuaraan Hoki Es Junior Dunia dengan VPN

Setelah anda memilih bangsa anda dan sebelum anda keluar untuk membunuh musuh anda, anda mungkin memerlukan peralatan. Peralatan yang anda miliki bergantung kepada anda, tetapi senjata dan set perisai tertentu akan membantu gaya pertempuran tertentu. Dua jenis peralatan tersebut merangkumi perisai dan senjata

Perisai:

 • Perisai Ringan: Perisai lebih murah dan membuat anda lebih cepat daripada baju besi yang berat.
 • Perisai Medium: Perisai lebih mahal daripada perisai ringan dan ini menjadikan anda sedikit lebih perlahan, tetapi menambahkan perlindungan lebih banyak.
 • Perisai Berat: Perisai itu sangat mahal dan melambatkan anda, tetapi anda akan mendapat perlindungan dan momentum yang luar biasa dari berat perisai itu.

Senjata:

 • Tutup Senjata Tempur: Pedang murah dalam kategori ini. Lebih mudah bertarung dengan watak yang dekat dengan anda, tetapi sesiapa sahaja yang mempunyai jangkauan anda mempunyai kelebihan.
 • Polearms: Senjata yang memiliki jarak jauh lebih banyak daripada senjata tempur jarak dekat, tetapi tidak jauh dari jarak jauh. Salah satu senjata yang paling popular dalam kategori ini adalah tombak.
 • Senjata Berkisar: Beberapa senjata yang paling popular dalam kategori ini termasuk busur panjang dan busur panah. Senjata-senjata ini benar-benar kuat dari jarak jauh dan mereka dapat membunuh banyak bahkan sebelum mereka masuk ke jarak serangan, tetapi jika anda berada dekat, maka anda akan berada pada kerugian besar.

Setelah melihat peralatan anda, anda mungkin akan keluar dan memperjuangkan kegemilangan bangsa anda. Sebelum anda melakukan ini, anda mungkin ingin mengetahui cara kerja mekanik pertempuran di Gloria Victis. Skill adalah bahagian utama permainan ini. Anda mesti belajar bagaimana menyerang, ke mana harus menyerang, dan bagaimana mengaturnya sehingga anda dapat memperoleh serangan. Di Gloria Victis tidak ada sistem penyasaran sehingga anda tidak boleh hanya mengklik lawan dan kemudian duduk dan menonton apa yang berlaku. Anda mesti sentiasa terlibat dalam pertandingan.

Bersamaan dengan ini terdapat banyak teknik yang boleh anda gunakan untuk menang. Semasa anda mengelak, mengayunkan senjata, menembak anak panah, dan berlari, anda mungkin ingin melihat stamina bar. Ia digunakan untuk memastikan permainan lebih realistik. Anda mesti mengawal stamina anda. Sekiranya anda menggunakan stamina terlalu banyak, anda mungkin akan terbela kerana anda sangat letih. Anda juga mungkin menghadapi lebih banyak masalah akibat kehilangan stamina. Akhirnya akan ada jousting, pertempuran tunggal, perburuan, dan pertempuran dengan dunia. Terdapat pertandingan dan perkara lain yang boleh dimainkan untuk menguji kemahiran pemain.

Pertandingan / Pengepungan:

 • Pengepungan: Tidak kira sama ada istana, bandar, ibu kota, atau bandar, ini memerlukan tentera. Perlawanan ini akan membawa ratusan kematian dan pertarungan sukar untuk dimenangi.
 • Kejohanan: Uji kemahiran anda dalam pertandingan melawan orang lain.
 • Arena PvP: Ini seperti pertarungan Roman Gladiator kecuali di sini anda dapat menggunakan senjata yang dipilih. Sebaiknya anda berusaha sebaik mungkin untuk memenangi pertandingan jenis ini.
  Main World of Warcraft (WoW) Dengan VPN

Dari semua pengepungan ini, PvP, Tournaments, dan perayauan percuma, anda akan menemui mata wang dan item. Mata wang boleh membelikan anda bahan, peralatan, dan lain-lain. Bahan yang anda dapat dapat membantu anda mengumpulkan bekalan untuk membuat kraf. Hasilnya boleh digunakan atau dijual dengan keuntungan.

Pelbagai jenis pembuatan merangkumi:

 • Kesenian dan Seni Kulinari: memasak makanan
 • Menjahit dan Mengusahakan Kulit: Anda boleh menggunakan bulu yang anda dapatkan untuk membuat barang
 • Perisai Perisai: Buat baju besi yang hebat
 • Penempaan Senjata: Buat senjata hebat
 • Kerja Kayu: Buat perabot dan busur
 • Pemburuan dan Perhutanan: Dapatkan bulu dan kayu untuk dijual kepada orang yang akan menggunakannya
 • Herba dan Alkimia: Pelajari cara menggunakan tumbuhan untuk racun dan ubat
 • Perlombongan dan Metalurgi: Dapatkan bahan mentah seperti bijih berharga
 • Memalsukan: Buat aksesori seperti perhiasan
 • Kejuruteraan: Buat mekanisme pertahanan yang mematikan dan alat serangan

Salah satu bahagian permainan yang paling penting adalah kitaran cuaca. Saya tahu anda mungkin berfikir bahawa itu tidak masuk akal, tetapi itu benar. Cuaca memberi kesan kepada pemain. Anda akan menghadapi NPC yang berbeza bergantung pada waktu, cuaca, dan musim. Musuh juga akan bertindak balas dengan cara yang berbeza. Musim akan mengubah cuaca, yang mempengaruhi pemain dengan cara yang berbeza. Sebagai contoh, sukar untuk bertarung dengan baju besi yang berat pada musim panas dan permainan akan menyebabkannya. Sekiranya anda perlu menyelinap menyerang seseorang, maka anda mungkin menunggu cuaca berkabut untuk membantu anda dengan memberi anda penutup yang sempurna untuk serangan menyelinap. Kedudukan bulan juga akan mempengaruhi pasang surut bersama dengan raksasa unik yang menyebabkan mereka bertelur.

Gloria Victis adalah MMORPG yang mempunyai banyak pilihan permainan. Anda boleh cuba menaklukkan saingan dan memperjuangkan kebanggaan bangsa anda. Main gaya bertarung intensiti tinggi yang membuat anda tetap fokus pada permainan. Anda boleh membuat barang dan merasai pengalaman sepanjang musim. Bangun persatuan dengan rakan anda dan naik ke puncak untuk negara anda. Gloria Victis adalah permainan yang mencabar yang saya pasti anda dan rakan anda akan nikmati.

Sekali lagi saya mengesyorkan menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Gloria Victis dalam talian. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia akan meningkatkan prestasi dan mengurangkan ketinggalan. Pemain elit juga akan menghargai perlindungan tambahan dari serangan DDoS.

Nikmati semua aksi semasa anda bermain Gloria Victis dalam talian. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati permainan dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me