MaddenMadden adalah francais permainan dengan sejarah yang cukup. Ia terdapat di pelbagai platform termasuk PS4, Xbox One dan mudah alih. Madden 19 dijadualkan untuk mengembalikan permainan popular kembali ke PC. Setiap platform mempunyai elemen dalam talian dan pasti ada masalah dengan kelewatan dan sambungan pelayan yang buruk. Untuk membantu menyelesaikan masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN. VPN membolehkan anda menukar alamat IP anda ke alamat lain di lokasi pelayan VPN yang disediakan. Sekiranya anda memilih tempat yang hampir dengan putaran yang anda mainkan, anda dapat mengurangkan ketinggalan dan meningkatkan kualiti sambungan. Oleh kerana bukan IP anda, VPN juga akan memberikan perlindungan tambahan dari serangan DDoS.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Bermain Untuk Madden (PC)

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Madden dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

  • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.
  Cara Bermain Sky No Man dengan VPN

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Cara Menggunakan VPN untuk Main Madden (Xbox One dan PS4)

Sekali lagi saya akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Madden di konsol permainan anda. Mereka adalah VPN kegemaran saya untuk permainan kerana ExpressVPN menguruskan rangkaian yang sangat besar yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan terbaik untuk pemain.

Langkah pertama untuk menyiapkan ExpressVPN biasanya adalah memuat turun perisian klien untuk sistem anda. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android. Jelas itu tidak akan berfungsi untuk PS4, Xbox One, atau Nintendo kerana konsol permainan kekurangan sokongan asli untuk VPN. Nasib baik, masih ada cara untuk mengenkripsi lalu lintas permainan anda dan mengirimkannya melalui VPN. Jawapannya ialah menjalankan VPN melalui penghala anda. Catatan: jika anda tidak memerlukan enkripsi, anda dapat menggunakan fitur ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) tanpa perlu mengkonfigurasi penghala anda. Ia menyokong pelbagai konsol permainan.

  Cara Buka Sekatan YouTube di Turki

Aplikasi penghala ExpressVPN

Bergantung pada jenama dan model penghala yang anda gunakan, ia mungkin menyokong perkhidmatan VPN pihak ketiga. Sekiranya demikian, anda boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dari penyedia VPN anda untuk membuat sambungan melalui penghala anda. Jika tidak, saya sangat mengesyorkan FlashRouters. Pasukan FlashRouters menggunakan penghala nama jenama yang popular dan memancarkannya dengan firmware DD-WRT atau Tomato. Itu membolehkan peranti mempunyai lebih banyak ciri daripada yang dipasang dengan firmware kilang. Semua FlashRouters dilengkapi dengan sokongan untuk VPN.

Highlghts Permainan Madden

Permainan Madden sangat popular, tetapi kerana ini mereka sering disekat oleh tembok api di tempat kerja dan sekolah. VPN akan menyulitkan data anda, yang membolehkan anda melewati sekatan ini dan wilayah lain. Dengan VPN, anda boleh bermain Madden dari mana sahaja pada bila-bila masa.

Madden NFL Mobile tersedia untuk peranti Android dan Apple. Di dalamnya anda menyelesaikan cabaran mingguan, mengambil bahagian dalam acara, dan bermain dengan yang lain. Ini akan memberi anda ganjaran berbeza untuk kad pemain yang lebih baik untuk digunakan dalam pasukan anda dalam mata wang permainan. Matlamat anda adalah untuk mewujudkan pasukan terbaik. Anda perlu menggunakan lelong untuk membeli pemain baru dan menjual pemain lama. Untuk naik ke puncak anda boleh bekerjasama dengan orang lain untuk meraih lebih banyak ganjaran. Madden NFL Mobile adalah ketagihan dan sangat menyeronokkan.

Madden 19 akan hadir untuk PS4, Xbox One, dan PC. Terdapat banyak mod dalam talian untuk dimainkan di Madden. Main cepat dalam talian akan membolehkan anda bertanding dengan rakan anda atau pemain rawak lain. Francais boleh dimainkan dalam talian dengan orang lain. Dalam mod ini, anda bermain sebagai jurulatih salah satu pasukan dan bersaing dengan yang lain di musim. Ultimate Team adalah mod dalam talian terbaru untuk Madden. Ini sangat serupa dengan permainan mudah alih di mana tujuan anda adalah untuk mencipta pasukan terbaik. Dalam mod ini, anda akan mendapat kad (pemain) yang lebih baik dengan menyertai acara dan melakukan cabaran untuk mendapatkan wang. Kimia pasukan adalah ciri yang menambahkan kerumitan pada MUT. Anda juga boleh mendapatkan pakaian seragam alternatif melalui mod ini.

  Cara Membayar VPN secara Anonim dengan Kartu Hadiah Prabayar

Madden, seperti yang saya katakan, adalah tajuk lama. Ini adalah salah satu francais paling popular sehingga kini. Siri ini mempunyai permainan dan grafik yang hebat di semua tajuknya. Permainan Madden sangat menyeronokkan dan saya pasti anda akan menikmatinya.

Sama ada anda ingin menunjukkan rakan anda yang memerintah di Madden atau bersaing dengan yang terbaik dari yang terbaik dalam talian, VPN akan membantu memberi anda kelebihan. Pemain profesional akan menghargai perlindungan DDoS tambahan. Selebihnya dari kita dapat mengurangkan ketinggalan dan meningkatkan keseluruhan pengalaman. Pastikan anda menyambung ke pelayan VPN sebelum anda menghidupkan permainan. Dengan cara itu, anda pasti akan melalui sekatan firewall atau geo. Anda boleh bermain Madden dari mana sahaja di dunia dengan menggunakan VPN. Cukup sambungkan ke pelayan di Amerika Syarikat dan nikmati yang terbaik yang ditawarkan oleh permainan.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda bermain Madden dalam talian. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati permainan dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me