Cara Bermain Paladin dengan VPN

PaladinPaladins Champions of the Realm adalah penembak dalam talian baru yang dibuat oleh Hi-Rez Studios. Permainan ini telah mendapat banyak tinjauan positif. Paladins mempunyai pemain juara yang hebat dengan pelbagai set pergerakan. Ini membawa kepada permainan kompetitif yang telah disediakan oleh Hi-Rez Studios. Oleh kerana permainan ini telah mendapat begitu banyak pemain baru, pasti ada ketinggalan, waktu sambungan yang lambat, dan jika bermain dengan bersaing, anda mungkin akan mengalami serangan DDoS. Untuk membantu mengurangkan masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN. VPN akan menukar alamat IP anda ke alamat IP lain di kawasan yang anda pilih. Sekiranya anda memilih alamat IP berhampiran pelayan yang anda mainkan maka anda akan mengurangkan kelewatan dan masa sambungan yang lebih pantas. Oleh kerana bukan IP anda, VPN akan melindungi anda dari serangan DDoS. VPN juga mempunyai bonus tambahan untuk melepasi sekatan geografi.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Main Paladin (PC)

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Paladins dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Cara Menggunakan VPN untuk Main Paladins (Xbox One dan PS4)

Sekali lagi saya akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Paladins di konsol permainan anda. Mereka adalah VPN kegemaran saya untuk permainan kerana ExpressVPN menguruskan rangkaian yang sangat besar yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan terbaik untuk pemain.

Langkah pertama untuk menyiapkan ExpressVPN biasanya adalah memuat turun perisian klien untuk sistem anda. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android. Jelas itu tidak akan berfungsi untuk PS4, Xbox One, atau Nintendo kerana konsol permainan kekurangan sokongan asli untuk VPN. Nasib baik, masih ada cara untuk mengenkripsi lalu lintas permainan anda dan mengirimkannya melalui VPN. Jawapannya ialah menjalankan VPN melalui penghala anda. Catatan: jika anda tidak memerlukan enkripsi, anda dapat menggunakan fitur ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) tanpa perlu mengkonfigurasi penghala anda. Ia menyokong pelbagai konsol permainan.

Aplikasi penghala ExpressVPN

Bergantung pada jenama dan model penghala yang anda gunakan, ia mungkin menyokong perkhidmatan VPN pihak ketiga. Sekiranya demikian, anda boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dari penyedia VPN anda untuk membuat sambungan melalui penghala anda. Jika tidak, saya sangat mengesyorkan FlashRouters. Pasukan FlashRouters menggunakan penghala nama jenama yang popular dan memancarkannya dengan firmware DD-WRT atau Tomato. Itu membolehkan peranti mempunyai lebih banyak ciri daripada yang dipasang dengan firmware kilang. Semua FlashRouters dilengkapi dengan sokongan untuk VPN.

Sorotan Permainan Paladins

Paladins adalah penembak dalam talian. Paladins mempunyai dua mod permainan besar. Mereka adalah Pengepungan dan Beban. Pengepungan adalah tempat pasukan bertempur untuk merebut titik tengah, memasukkan muatan ke pangkalan pasukan musuh, atau membuat pasukan lain tidak sampai ke sana muatan ke pangkalan anda. Payload adalah di mana satu pasukan bertahan dari pasukan yang mendapatkan muatan ke pangkalan di sana sementara pasukan penyerang berusaha untuk mendapatkan muatan ke pangkalan musuh. Paladin juga mempunyai bentuk kompetitif dari setiap mod. Paladin mempunyai lebih banyak mod permainan dalam pembangunan. Setiap mod permainan mempunyai peta yang berbeza. Peta ini merangkumi:

Pengepungan:

 • Frog Isle, Jaguar Falls, Serpent Beach, Fish Market, Timber Mill, Frozen Guard, Tambang Ais

Muatan:

 • Pos Luar, Kuil Tersembunyi, Gua Frostbite

Lain-lain:

 • Latihan Solo: Julat Menembak
 • Arena Tengking: Untuk mod permainan baru

Permainan ini mempunyai banyak juara. Setiap juara mempunyai gerakan khasnya sendiri. Terdapat juara yang selalu ditambahkan yang bermaksud cara anda bermain sentiasa berkembang. Beberapa Watak Paladin merangkumi:

 • Sha Lin, Mal’Damba, Viktor, Bomb King, Drogoz, Ying, Androxus, Kinessa, Grover, Buck, Evie, Skye, Barik, Fernando, Grohk, Ruckus, Cassie, Pip

Anda boleh mendapatkan kad juara untuk meningkatkan kemampuan mereka, menukar kosmetik, dan meningkatkan senjata. Terdapat empat jenis kad yang berbeza, termasuk kad yang umum, jarang, epik, dan legenda. Setiap watak mempunyai sekumpulan kad sendiri. Item adalah jenis kad lain, yang hanya dapat digunakan beberapa kali. Kad-kad ini memberi anda dorongan sementara dan terdapat empat jenis yang merangkumi:

 • Serang: Bulldozer, Cauterize, Wrecker, Agression, Deft Hands
 • Pertahanan: Menerangi, Ketahanan, Perisai Letupan, Haven
 • Penyembuhan: Bunuh untuk Menyembuhkan, Meremajakan, Veteran, Life Rip
 • Utiliti: Master Riding, Morale Boost, Nimble, Chronos

Paladins Champions of the Realm adalah Esport. Permainan ini sangat baru bagi Esports dan pesaing masih mengasah kemahiran mereka. Seperti yang baru dalam permainan ini, ada orang yang ingin memukulnya secara pro.

Paladins adalah penembak dalam talian. Permainan ini mempunyai banyak juara dengan kemahiran yang berbeza. Terdapat banyak strategi di sebalik permainan. Kad dan barang membantu anda menang dengan memberi anda kelebihan. Terdapat beberapa peta untuk mod permainan yang menyeronokkan. Secara keseluruhan Paladins Champions of the Realm adalah permainan popular yang saya rasa anda dan rakan anda akan nikmati.

Sekali lagi saya mengesyorkan menggunakan VPN untuk bermain Paladins. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia juga akan meningkatkan prestasi dengan menurunkan ping anda dan melindungi anda dari serangan DDoS. Ini akan membantu anda melewati sekatan geografi dan firewall di sekolah atau tempat kerja.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda bermain Paladins dalam talian. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati permainan dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map