Benteng Pasukan 2Permainan, Benteng Pasukan 2 atau TF2 secara ringkas, adalah permainan dalam talian yang popular di iOS, Mac, Windows, Linux, dan Android. Permainan ini tersedia di Kukus dan terdapat di negara-negara tertentu. Ini bermaksud jika anda merancang untuk melancong ke luar kawasan yang disokong dan anda ingin bermain permainan ini secara dalam talian, anda akan mendapat akses. Saya akan mengesyorkan VPN untuk memainkan TF2 melalui Steam. VPN akan membolehkan anda menukar alamat IP yang anda miliki dengan lokasi IP lain yang anda pilih. VPN yang baik akan membantu mengurangkan ketinggalan dan membawa kepada permainan yang lebih pantas.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Main Team Fortress 2 (TF2)

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain TF2 dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

  Tonton Suapan Langsung Big Brother di Luar AS

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Sorotan Permainan Team Fortress 2

Team Fortress 2 adalah permainan percuma di Steam dan dibayar pada PS3 dan Xbox 360. TF2 adalah penembak pasukan dalam talian yang menyokong Mac, Windows, dan Linux di Steam. Penembak dalam talian mempunyai beberapa mod dan peta permainan berbilang pemain. Mod permainan berbilang pemain dalam talian merangkumi:

 • Tangkap bendera: Anda dan pasukan anda berusaha menangkap beg bimbit lawan dari pangkalan mereka dan membawanya kembali ke tangan anda, sambil masih mempertahankan beg bimbit anda.
 • Titik Kawalan: Anda pasukan anda mempunyai 2 titik kawalan seperti musuh. Kedua-dua pasukan mempunyai satu kedudukan neutral. Pasukan pertama yang mengawal semua mata, dengan berdiri di atasnya sehingga mereka mengubah warna pasukan anda, menang.
 • Serangan dan Pertahanan: Perkara yang sama dengan titik kawalan kecuali hanya satu pasukan yang mempunyai semua titik kawalan untuk dimulakan dan pasukan yang lain cuba membawa mereka semua untuk menang.
 • Raja Bukit: Sama persis dengan Titik Kawalan kecuali satu titik yang mesti dikendalikan oleh pasukan anda untuk jangka waktu tertentu.
 • Muatan: anda dan pasukan anda akan menolak objek berbentuk bom di landasan kereta api ke pangkalan musuh untuk menang atau anda mempertahankan pangkalan anda untuk jangka masa tertentu untuk kemenangan.
 • Perlumbaan Beban: Sama seperti Payload kecuali setiap pasukan harus mendorong objek mereka lebih jauh daripada pasukan lain atau sampai ke pasukan lain dengan lebih cepat untuk menang.
 • Penghantaran istimewa: Ini adalah gabungan Tangkap Bendera dan Raja Bukit. Anda pertama kali bersaing dengan pasukan lain untuk mendapatkan maklumat dari jarak jauh. Kemudian anda akan membawanya ke platform di belakang roket besar dan tetap berada di platform sehingga ia mencapai puncak. Anda juga harus mengelakkan musuh masuk dan membunuh musuh di platform. Anda akan tahu pasukan anda telah menang setelah platform mencapai puncak dan roket meletus.
 • Mod Latihan: Ini adalah mod luar talian yang membolehkan anda melatih.
  Mainkan World of Warcraft (WoW) Dengan VPN

Untuk semua mod permainan yang menyeronokkan ini, penembak mempunyai 9 kelas. Setiap kelas mempunyai kelebihan dan kekurangannya. Kelasnya adalah:

 • Yang Berat: Dia adalah orang Rusia yang sangat besar yang membuat kotak, menembak senapang, makan banyak sandwic, dan memiliki senapang mesin kegemarannya yang dijuluki Sasha. Kelebihan: mempunyai banyak kesihatan, sandwic meningkatkan kesihatan, sangat kuat, banyak pertahanan, dan mempunyai banyak peluru. Kekurangan: penembak yang sangat perlahan, sangat tidak tepat, dan dia adalah sasaran yang lebih besar untuk ditembak.
 • The Medic: Seorang doktor Jerman yang gila tanpa moral yang nyata terhadap pesakitnya yang memelihara burung merpati sebagai haiwan peliharaan dan menyembuhkan orang. Kelebihan: Menyembuhkan orang dengan senjata api, memiliki Ubercharge yang memberi ubat dan orang yang dia sembuhkan kekebalan untuk sementara waktu, dan jarum senjata api cepat. Kekurangan: Ubercharge memerlukan masa yang lama untuk mengisi, kekebalan tidak bertahan lama, ubatnya cukup lemah, dan jarum jarum tidak terlalu kuat.
 • The Demoman: Adakah pelindung mata memakai dan minum Scot. Kelebihan: Dia adalah satu-satunya watak dengan bom, mempunyai bom melekit yang sakit dan boleh meletup ciptaan Jurutera. Kekurangan: Dia tidak mempunyai apa-apa kecuali bom dengan had masa dan jarak, bom melekitnya meletup ketika dia mati, dan bom itu dapat menyakitinya.
 • Pengakap: Dia adalah lelaki yang terlalu yakin dan cepat bercakap dari Boston, Massachusetts. Kelebihan: Dia mempunyai tembakan cepat / memukul senjata, anggota pasukan terpantas dengan tembakan panjang, tidak mudah terkena ketika bergerak, dan melakukan lompatan berganda. Kekurangan: Kesihatan rendah, pertahanan rendah, dan tidak terlalu kuat.
 • The Pyro: Ia adalah orang yang tidak stabil secara fisiologi yang wajahnya tidak pernah dilihat. Kelebihan: Menghidupkan segala-galanya kecuali rakan sepasukan dengan pembakar api. Kekurangan: Hanya mempunyai senjata jarak dekat.
 • Penembak tepat: Watak berdasarkan pemburu yang berasal dari New Zealand. Kelebihan: Boleh menembak barang dari jarak jauh dalam mod skop. Kekurangan: sangat mudah dibunuh ketika berada dalam mod skop kerana anda tidak dapat melihat persekitaran anda.
 • Perisik: Perisik Perancis dengan banyak penyamaran. Kelebihan: Boleh berjubah tidak kelihatan, berpakaian seperti anggota musuh yang lain untuk mencuba menyusup mereka, dan dapat menghancurkan bangunan Jurutera. Kekurangan: dapat dikesan dengan mudah, jubah yang tidak kelihatan berlangsung dalam waktu yang singkat, dan dia cukup lemah.         
 • Askar: Seorang tentera Amerika yang tahan lama, tetapi lebih perlahan. Kelebihan: Dia mempunyai lompatan roket, dapat menembak peluru berpandu, dan merupakan watak semi beefy. Kekurangan: Lompatan roket menyakitkan dan ia adalah watak yang lebih perlahan. 
 • Jurutera: Dia adalah anak tua yang baik dari Texas yang sangat muzikal dan pintar. Kelebihan: dia dapat membangun penjaga untuk menembak orang, dispenser untuk memulihkan kesihatan, sisa-sisa barang, dan peluru, dapat membuat teleport untuk meneleport tempat dan pasukannya, dan dia dapat bergerak dan menghancurkan ciptaannya. Kekurangan: Semua perkara yang dia bina dan tingkatkan memerlukan sekerap, Ia juga memerlukan banyak masa, dan dapat dimusnahkan dengan mudah oleh watak lain.
  Cara Bermain Liga Rocket dengan VPN

Semua watak ini boleh disesuaikan. Setelah mendapat item untuk watak itu dengan berdagang dengan orang lain, membeli barang dari kedai, atau bermain permainan sehingga item itu akhirnya diberikan kepada anda. Barang yang anda dapat berupa topi, senjata untuk kelas tertentu, atau peti yang memerlukan kunci untuk dibuka.

Team Fortress 2 adalah permainan dalam talian dengan banyak kandungan yang percuma di Steam. Stim boleh didapati di beberapa negara terpilih di seluruh dunia. Keseluruhan Team Fortress 2 adalah permainan yang sangat menyeronokkan yang sangat saya cadangkan.

Sekali lagi saya cadangkan menggunakan perkhidmatan VPN untuk memainkan TF2. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia juga akan meningkatkan prestasi dengan meningkatkan ping anda dan melindungi anda dari serangan DDoS.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda bermain TF2 dalam talian. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati Team Fortress 2 dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me