Untuk Yang BerhormatFor Honor adalah permainan berbilang pemain. Permainan ini meletakkan beberapa pejuang paling sengit dalam sejarah antara satu sama lain. Ksatria, samura, dan viking diuji untuk melihat siapa yang akan menang dan mendapat lebih banyak kehormatan. For Honor mempunyai permainan-permainan dalam talian sehingga pasti mempunyai kelambatan dan penyambungan perlahan. VPN dapat membantu anda mengatasi masalah ini. VPN membolehkan anda menukar alamat IP anda ke IP lain di lokasi pelayan pilihan anda. Sekiranya anda memilih lokasi pelayan yang berdekatan dengan pelayan permainan yang anda mainkan maka anda seharusnya mempunyai kelewatan yang lebih sedikit dan penyambungan yang lebih pantas. Pemain elit akan menikmati perlindungan tambahan dari serangan DDoS yang disediakan oleh VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Bermain Untuk Kehormatan (PC)

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain For Honor dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Cara Menggunakan VPN untuk Bermain Untuk Kehormatan (Xbox One dan PS4)

Sekali lagi saya akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain For Honor di konsol permainan anda. Mereka adalah VPN kegemaran saya untuk permainan kerana ExpressVPN menguruskan rangkaian yang sangat besar yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan terbaik untuk pemain.

Langkah pertama untuk menyiapkan ExpressVPN biasanya adalah memuat turun perisian klien untuk sistem anda. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android. Jelas itu tidak akan berfungsi untuk PS4, Xbox One, atau Nintendo kerana konsol permainan kekurangan sokongan asli untuk VPN. Nasib baik, masih ada cara untuk mengenkripsi lalu lintas permainan anda dan mengirimkannya melalui VPN. Jawapannya ialah menjalankan VPN melalui penghala anda. Catatan: jika anda tidak memerlukan enkripsi, anda dapat menggunakan fitur ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) tanpa perlu mengkonfigurasi penghala anda. Ia menyokong pelbagai konsol permainan.

Aplikasi penghala ExpressVPN

Bergantung pada jenama dan model penghala yang anda gunakan, ia mungkin menyokong perkhidmatan VPN pihak ketiga. Sekiranya demikian, anda boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dari penyedia VPN anda untuk membuat sambungan melalui penghala anda. Jika tidak, saya sangat mengesyorkan FlashRouters. Pasukan FlashRouters menggunakan penghala nama jenama yang popular dan memancarkannya dengan firmware DD-WRT atau Tomato. Itu membolehkan peranti mempunyai lebih banyak ciri daripada yang dipasang dengan firmware kilang. Semua FlashRouters dilengkapi dengan sokongan untuk VPN.

Untuk Sorotan Permainan Honor

For Honor adalah permainan yang luas dengan banyak mod, penyesuaian wira, dan peta. Permainan permainan digunakan dengan baik dalam mod. Permainan-permainan kebanyakannya dalam talian, tetapi ada juga kempen luar talian pemain tunggal. Mod permainan merangkumi:

Pemain tunggal / rakan kongsi di luar talian

 • Mod Cerita: Dalam mod cerita, anda akan bermain sebagai salah satu puak. Mod ini di luar talian dan boleh dimainkan sendiri dengan satu pemain lain.
  • The Orochi: Dalam mod permainan ini, anda akan bermain sebagai pembunuh di puak samurai.
  • The Raider: Dalam mod permainan ini, anda akan bermain sebagai penyerang yang berusaha menyatukan kembali puak viking.
  • Warden: Dalam mod permainan ini, anda akan bermain sebagai kesatria yang akan datang.
 • Berbilang pemain dalam talian
  • Pergaduhan: Anda akan berhadapan sebagai pasukan dua vs pasukan lain yang bertarung dalam satu daripada lima perlawanan terbaik.
  • Penguasaan: Dalam mod ini, anda akan bermain dalam perlawanan 4v4. Anda harus mematahkan semangat pasukan lain dengan merebut kawasan dan membunuhnya. Setelah anda mendapat 1000 mata pasukan musuh tidak akan dapat bertanding semula kecuali mereka membunuh salah seorang dari anda atau mereka mendapatkan kembali kawasan. Sekiranya anda membunuh seluruh pasukan mereka pada ketika itu anda akan menang.
  • Duel: Anda menghadapi pemain lain satu lawan satu dalam lima daripada yang terbaik.
  • Penghapusan: Anda akan berhadapan sebagai pasukan dua vs pasukan lain yang bertarung dalam satu daripada lima perlawanan terbaik.
  • Pertengkaran: Ini adalah permainan dominasi yang lebih besar. Perbezaan utama ialah membunuh pemain lain adalah satu-satunya cara untuk mendapatkan mata.

For Honor mempunyai tiga puak utama. Puak-puak ini adalah pakatan utama yang menjadi pahlawan. Puak-puak itu tidak berperang dan kuat, tetapi sejak bencana besar, setiap puak hampir musnah. Sekarang mereka telah berjuang selama ribuan tahun untuk membangun tanah lama di sana, tetapi pertempuran antara puak-puak itu sengit. Mereka juga mempunyai peta sendiri berdasarkan peta tersebut. Setiap pahlawan berbeza kerana puak gaya pertempuran mereka didasari. Faksi dan pahlawan termasuk:

 • Kesatria: Faksi ini adalah rumah bagi Ashfeld. Ksatria Ashfeld melindungi tanah dari puak-puak lain ketika mereka membangunnya kembali. Samurai dan viking menyerang Ashfeld demi kehormatan nenek moyang mereka. Perang belum berhenti. Peta yang mereka miliki adalah Citadel Gate dan Cathedral.
  • Yang Menakluk: Kesatria ini berperisai berat. Senjata yang mereka gunakan adalah Footman’s Flail. Dia juga mempunyai perisai. Secara keseluruhan pahlawan ini dibina untuk peranan pertahanan.
  • The Lawbringer: Ksatria ini sangat baik dalam memerangi dan melawan musuh. Mereka menggunakan poleaxe. Serangan balas adalah perkara yang anda ingin lakukan semasa anda bermain sebagai wira ini.
  • Pengawal Keselamatan: Kesatria ini sangat cepat dan mematikan. Mereka menggunakan pedang dan keris. ini menjadikan pertempuran mereka berada dalam jarak dekat. Dengan watak ini anda akan mahu masuk, menyerang balas dengan cepat, dan kemudian keluar.
  • Taman-Taman: Kesatria ini menggunakan pedang panjang. Jangkauan panjang pedang panjang dan kemampuan pertahanan dan menyerang menjadikan kesatria ini sebagai pahlawan yang baik.
 • Orang Samurai: Faksi ini telah lama bergerak. Sejak di sana tanah air asli dibawa ke laut yang mereka bawa ke rumah mereka milenium yang lalu. Ia dekat dengan tanah air viking dan ksatria. Mereka masih berperang untuk tanah air baru mereka. Peta yang mereka miliki adalah Overwatch dan Forest.
  • Kensei: Samurai ini menggunakan nodachi. Ini menjadikan mereka pandai bertahan dan jarak serangan yang lebih panjang. Secara keseluruhan wira ini bagus dalam pertahanan dan juga serangan.
  • Nobushi: Samurai ini menggunakan naginata. Mereka hebat dalam jarak jauh kerana mempunyai jarak terpanjang. Mereka berguna untuk membantu pasukan.
  • The Orochi: Samurai ini menggunakan katana. Mereka cepat dan pandai melakukan serangan balas, tetapi ini adalah harga pertahanan. lebih sukar untuk dipertahankan. Sebagai watak ini, anda akan mahu masuk dengan pantas untuk melakukan serangan balas dan kemudian keluar.
  • The Shugoki: Samura ini adalah pemukul besar. Mereka lambat, tetapi sangat kuat. Mereka menggunakan kanabo. Secara keseluruhan watak ini dimainkan sebagai tangki kerana mereka mengalami banyak kerosakan, sementara masih mengambil sebahagian daripadanya.
 • The Viking: Faksi ini meninggalkan negeri ini sejak dulu. Mereka meninggalkan tanah mereka setelah ditimpa bencana. Berabad-abad yang lalu mereka kembali untuk merebut kembali tanah mereka. Mereka mempunyai sebahagian besarnya, tetapi para Ksatria telah merampas sebahagian dari tanah lama mereka. Ini juga tidak membantu bahawa banyak puak di dalam puak viking mengalami perang saudara. Peta yang mereka miliki adalah River Fort dan Canyon.
  • The Berserkers: Viking ini menggunakan dua paksi tangan viking. Ini memberi jarak pendek kepada mereka, tetapi mereka berjaya mengatasi serangan pantas mereka. Perwatakan ini pandai bertahan dalam pertempuran dan melepaskan banyak serangan.
  • The Raiders: Viking ini menggunakan kapak panjang. Ini memberi mereka jarak jauh dan output kerosakan yang besar. Secara keseluruhan wira-wira ini bagus untuk mengganggu lawan kerana jarak jauh.
  • The Valkyrie: Viking ini menggunakan tombak dan perisai. Wira ini membuat lawan berada di belakang mereka. Ini kerana mereka dapat bertarung dalam jarak jauh dan jarak dekat. Mereka menggunakan perisai untuk memukul lawan dari jarak dekat dan tombak digunakan untuk jarak jauh.
  • Panglima perang: Mereka menggunakan gladius dan pelindung. Viking ini menggunakan serangan kuat dan pembilang yang berkesan. Mereka mungkin lambat, tetapi mereka menebusnya dalam menangani kerusakan, pertahanan, dan serangan balas.

Semasa anda bermain sebagai wira-wira ini, anda akan dapati apa yang lebih sesuai untuk anda. Setiap wira telah dibina untuk menyokong jenis pemain yang berbeza. Setiap pahlawan juga mempunyai kelemahan masing-masing, anda harus belajar bagaimana berusaha. Setelah memilih pahlawan kegemaran anda, anda akan menyukai penyesuaian yang boleh anda tambahkan kepada pahlawan tersebut. Contohnya penampilan perisai dan jantina yang berlainan merupakan ciri yang boleh disesuaikan pada masa ini.

For Honor adalah permainan berbilang pemain dalam talian yang membuat anda memperjuangkan kehormatan. Permainan ini mengalahkan para kesatria, viking, dan samurais antara satu sama lain. Puak-puak ini mempunyai pahlawan di bawahnya dan setiap pahlawan mempunyai kebolehan khas dan banyak ciri penyesuaian. Mod permainan yang boleh anda mainkan adalah pelbagai dan bagus untuk permainan gaya bertarung yang dimiliki For Honor. Secara keseluruhan saya rasa For Honor akan menjadi permainan hebat yang anda dan rakan anda akan seronok bermain.

Sekali lagi saya mengesyorkan menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain For Honor. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia juga akan meningkatkan prestasi dengan meningkatkan ping anda dan melindungi anda dari serangan DDoS. Ini juga akan membantu anda melewati sekatan geografi dan firewall di sekolah atau tempat kerja.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda bermain For Honor 2 dalam talian. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati permainan dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me