Cara Bermain World of Tanks dengan VPN

Dunia TangkiDunia Tangki adalah permainan tangki pasukan dalam talian yang popular. Permainan ini mempunyai berjuta-juta pemain di seluruh dunia. Dengan permainan ini hanya dimainkan dalam talian, anda mungkin mempunyai lebih banyak lag, sambungan perlahan, dan serangan DDoS. Untuk membetulkannya, saya akan mengesyorkan VPN. VPN akan mengubah alamat IP anda ke IP lain yang anda pilih. Ini akan membantu mencegah serangan DDoS. Sekiranya anda memilih IP dekat dengan pelayan yang sedang anda mainkan, anda akan mempunyai sambungan yang lebih pantas dan ketinggalan yang lebih sedikit.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Main World of Tanks

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain World pf Tanks dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik akan meningkatkan pengalaman permainan dalam talian anda dan membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Sorotan Permainan World of Tanks

World of Tanks adalah permainan yang anda mainkan secara berpasukan menentang pasukan lain. Ini dikatakan, anda juga boleh bergabung dengan rakan anda untuk mengalahkan pasukan lain. Permainan ini dapat dimainkan di Xbox 360, Windows, Mac, aplikasi untuk peranti Android, dan aplikasi di perangkat IOS. Untuk peranti Android dan IOS permainan ini disebut World of Tanks Blitz dan ia percuma. Xbox 360 adalah versi permainan berbayar. Windows dan Mac percuma. Peranti Windows, Mac, Android, dan IOS semuanya memerlukan keahlian yang juga percuma.

Setelah selesai, anda mempunyai pilihan untuk memilih tangki untuk salah satu tangki permulaan dari negara-negara yang ada. Kereta kebal A.S.R., Jerman, Amerika Syarikat, Perancis, UK, Cina, dan Jepun boleh didapati di Mac dan Windows. Versi lain tidak mempunyai semua tangki yang dimiliki oleh versi PC, tetapi mereka hampir mempunyai semua tangki. Tangki yang anda dapat akan mendapat EXP dengan bermain dengannya. Setelah mendapat mata yang cukup, ia dapat ditingkatkan. Apabila anda mendapat mata EXP yang mencukupi untuk mendapatkan tangki lain dalam peningkatan, anda boleh mendapatkannya dengan duit syiling dan EXP.

Bilangan tangki yang anda miliki adalah terhad sehingga anda mungkin ingin menjual tangki yang tidak anda gemari. Semasa menjual tangki, anda akan menyedari bahawa anda hanya boleh menjual dua hari. Anda mungkin juga menyedari ketika menjual tangki bahawa terdapat pelbagai jenis tangki. Kelas-kelas ini merangkumi tangki ringan, kelas berat, artileri, kapal pemusnah tangki, dan tangki kelas menengah bergantung pada tangki negara yang anda latih. Setiap tangki di kelas akan mempunyai pangkat. Peringkat merangkumi: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, dan 10. Kedudukan 1, 2, dan 3 berhadapan dalam pertempuran, 3 dan 4 kadang-kadang bertempur, 4, 5, 6 pertempuran. kadang-kadang 6 dan 7, dan terakhir tetapi tidak kurang 7, 8, 9, dan 10 pertempuran.

Tangki juga boleh mempunyai peluru, statistik, kelajuan, kekuatan api, dan ukuran yang berbeza. Dengan menaik taraf anda boleh meningkatkan tangki dengan cara yang anda mahukan. Anda mungkin mahukan lebih banyak daya letupan dan daya tembakan yang kurang dalam tembakan anda, dan dengan menukar senjata atau peluru tangki, anda akan dapat melakukannya. Anda juga boleh mendapatkan peralatan yang akan bertahan di tangki selama anda memilikinya. Peralatan termasuk Camouflage Net, Toolbox, Medium Spall Liner, Binocular Telescope, Coated Optics, Enhanced Torsion Bars 3 t Class, Extra Grousers, “Were” Ammo Rock, Improved Ventilation, Medium-Caliber TankGun Rammer, dan Enhanced Gun Laying Drive. Tidak semua ini tersedia atau dengan harga yang sama untuk setiap tangki kerana barang berubah mengikut negara dan pangkat tangki. Barang-barang itu juga akan menambah berat tangki menjadikannya lebih perlahan, tetapi ia bermanfaat secara besar-besaran.

Bahan habis pakai adalah barang yang anda beli setiap pertempuran, tetapi tidak menambah berat badan dan mereka benar-benar dapat membantu. Bahan habis pakai, seperti peralatan, tersedia untuk tangki tertentu dan harganya berlainan bergantung pada wilayah tangki dan pangkat. Beberapa di antaranya termasuk Alat Pemadam Api Manual, Kit Pertolongan Cemas, kit Pembaikan, Peningkatan Enjin, Pakej Pemulihan Serbaguna, Coklat, Adrenalin, Cawan Tempur ColaExtra, dan Puding dan Teh.

World of Tanks adalah permainan yang anda dan rakan anda bertempur dengan pasukan. Tangki semua mempunyai peningkatan yang berbeza. Mereka juga mempunyai negara, kelas, dan pangkat yang berbeza. Anda boleh menyesuaikan tangki mengikut keinginan anda. Keseluruhan World of Tanks adalah permainan yang sangat menyeronokkan, percuma untuk bermain dalam talian yang saya pasti anda sukai.

Sekali lagi saya cadangkan menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain WoT dalam talian. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia akan meningkatkan prestasi dan mengurangkan ketinggalan. Pemain elit juga akan menghargai perlindungan tambahan dari serangan DDoS.

Nikmati semua aksi semasa anda bermain World of Tanks dalam talian. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati WoT dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map