MinecraftMinecraft adalah permainan di mana anda akan bermain sebagai Steve dalam dunia blok. Ia juga mempunyai banyak pelayan di mana anda boleh bermain bersama rakan. Pemain permainan boleh mengalami sambungan perlahan dan ketinggalan pelayan yang buruk. Pemain elit juga membiarkan diri mereka terbuka terhadap serangan DDoS. Saya sangat mengesyorkan VPN untuk membantu menyekat masalah Minecraft. VPN akan mengubah alamat IP anda dan bahkan akan memutarnya jika perlu. Ini akan membantu pemain kelas atas mengelakkan serangan DDoS. VPN juga akan menyulitkan maklumat peribadi anda. Lebih baik lagi, jika anda menyambung ke lokasi VPN berhampiran pelayan permainan, ia boleh menyebabkan sambungan lebih cepat dan lebih sedikit ketinggalan.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Main Minecraft (PC)

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Minecraft dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Cara Menggunakan VPN untuk Main Minecraft (Xbox One dan PS4)

Sekali lagi saya akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Minecraft di konsol permainan anda. Mereka adalah VPN kegemaran saya untuk permainan kerana ExpressVPN menguruskan rangkaian yang sangat besar yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan terbaik untuk pemain.

Langkah pertama untuk menyiapkan ExpressVPN biasanya adalah memuat turun perisian klien untuk sistem anda. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android. Jelas itu tidak akan berfungsi untuk PS4, Xbox One, atau Nintendo kerana konsol permainan kekurangan sokongan asli untuk VPN. Nasib baik, masih ada cara untuk mengenkripsi lalu lintas permainan anda dan mengirimkannya melalui VPN. Jawapannya ialah menjalankan VPN melalui penghala anda. Catatan: jika anda tidak memerlukan enkripsi, anda dapat menggunakan fitur ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) tanpa perlu mengkonfigurasi penghala anda. Ia menyokong pelbagai konsol permainan.

Aplikasi penghala ExpressVPN

Bergantung pada jenama dan model penghala yang anda gunakan, ia mungkin menyokong perkhidmatan VPN pihak ketiga. Sekiranya demikian, anda boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dari penyedia VPN anda untuk membuat sambungan melalui penghala anda. Jika tidak, saya sangat mengesyorkan FlashRouters. Pasukan FlashRouters menggunakan penghala nama jenama yang popular dan memancarkannya dengan firmware DD-WRT atau Tomato. Itu membolehkan peranti mempunyai lebih banyak ciri daripada yang dipasang dengan firmware kilang. Semua FlashRouters dilengkapi dengan sokongan untuk VPN.

Sorotan Permainan Minecraft

MInecraft boleh didapati di Windows, Mac, Xbox satu, Xbox 360, PS4, PS3, Andriod, IO, Windows phone, dan Amazon Kindle Fire. Permainan Mac / Windows adalah bayaran sekali gus yang akan memberi anda profil untuk bermain permainan selama-lamanya. Anda boleh mendapatkan permainan di laman MInecraft dengan Windows dan Mac, Amazon untuk konsol, dan App store untuk Andriod, iOS, telefon Windows, dan Amazon Kindle Fire. Sebilangan besar versi permainan mempunyai tiga mod termasuk kreatif, bertahan, dan tegar. Mod kreatif adalah tempat anda dapat membina apa sahaja dengan jumlah bekalan anda tanpa had. Mod survival adalah di mana anda mesti melihat kelaparan dan hati anda. massa, daging mentah, lava, menggali lurus ke atas atau ke bawah, jatuh, dan tenggelam di dalam air boleh membunuh anda, tetapi anda akan kembali. Mod tegar sama seperti mod bertahan hidup, tetapi apabila anda mati anda tidak akan hidup kembali. Semua mod telah EXP dijatuhkan oleh massa ketika dibunuh. Perusuh termasuk damai dan mematikan. Beberapa orang ramai termasuk:

 • Ayam: Damai. Ini kecil ke tanah, berenang, dan dapat mengepakkan sayapnya agar tidak mengalami kerosakan jatuh. Titiskan daging ayam dan bulu ketika dibunuh. Membiakkan apabila diberi rumput kering dan di sebelah ayam lain diberi rumput kering.
 • Domba: Damai. Ia adalah haiwan semi besar yang berenang, mengalami kerosakan pada musim gugur, memberi anda bulu ketika dicukur, dan dapat dicelup dengan berbagai warna. Menjatuhkan bulu ketika terbunuh. Membiakkan apabila diberi rumput kering dan di sebelah domba lain diberi rumput kering.
 • Lembu: Damai. Ia adalah haiwan separuh besar yang berwarna coklat dan putih, memberi anda susu, berenang, dan mengalami kerosakan pada musim gugur. Boleh menjatuhkan kulit dan daging lembu ketika dibunuh. Membiakkan apabila diberi rumput kering dan di sebelah lembu lain diberi rumput kering.
 • Babi: Damai. Ini lebih kecil dari gerombolan darat, berwarna merah jambu, naik dengan pelana, berenang, dan mengalami kerosakan jatuh. Boleh menjatuhkan daging babi ketika dibunuh. Membiakkan apabila diberi rumput kering dan di sebelah babi lain diberi rumput kering.
 • Bilik Moosh: sama seperti lembu hanya memberi anda cendawan ketika diperah dan ia boleh menjatuhkan cendawan.
 • Penjalar: Bermusuhan pada bila-bila masa sepanjang hari. Ini adalah makhluk separuh besar, berwarna hijau, dan ia meletup ketika berada berhampiran anda. Ia boleh menjatuhkan mesiu ketika terbunuh.
 • Labah-labah: bermusuhan pada waktu malam. Ini adalah makhluk kecil, tidak perlu banyak membunuh, dan dapat memanjat. Boleh menjatuhkan tali dan mata labah-labah ketika terbunuh.
 • Zombie: Bermusuhan. Gerombolan bersaiz sederhana, perlahan, hijau, dan boleh mempunyai baju besi. Boleh menjatuhkan senjata, perisai, kentang, wortel, dan daging busuk.
 • Enderman: semacam bermusuhan. Mata ungu yang sangat besar, teleport ketika terkena, menyerang ketika anda melihatnya di mata, dan ia dapat mengambil blok. Boleh menjatuhkan Endereye ketika dibunuh.
 • Zombie Pigman: Bermusuhan ketika terkena. Makhluk ini seperti tentera / warga Nether, mereka memiliki pedang emas, kebal terhadap api dan lava, dan mereka hanya menyerang ketika diserang. Apabila diserang setiap Zombie Pigman yang anda temui akan cuba membunuh anda sehingga mereka semua melupakan anda. Boleh menjatuhkan nugget emas dan daging busuk.
 • Ghast: Bermusuhan. Tinggal di Neither, melayang di udara, menembak bola api, dan dapat dibunuh dengan memantulkan kembali bola api. Meneteskan mesiu dan air mata Ghast ketika terbunuh.
 • Ender Naga: Sangat bermusuhan. Sekiranya ini bukan salah satu bos yang paling sukar dilihat, saya tidak tahu apa itu. Ini terletak di Akhir. Untuk ke sana anda mesti melakukan banyak tugas sukar. Anda juga harus pandai bertempur. Makhluk ini hampir tidak terkalahkan ketika disembuhkan, mempunyai pasukan Enderman di bawahnya, dan ia terbang. Apabila dibunuh Ia memberi anda banyak EXP sehingga anda tidak akan tahu apa yang perlu dilakukan lagi.

Barang-barang yang dijatuhkan oleh massa, ditambang, atau dicincang dapat digunakan untuk membuat, memanggang, atau dapat dimakan. Gunakan Wiki ketika cuba membuat sesuatu. Mineral seperti berlian, emas, dan perak perlu dituai dengan jenis Pickaxes tertentu. Dari mereka, anda boleh membakar barang-barang menjadi bahan yang boleh anda buat untuk membuat senjata, perisai, dll … Perkara lain yang boleh anda miliki adalah batu merah. Redstone adalah salah satu kekuatan kapal terbang yang boleh melakukan hampir semua perkara. Orang-orang telah melakukan sesuatu yang menarik seperti membina komputer yang berfungsi dengan eksperimen redstone kepada perkara yang semudah butang yang membuka pintu. Sebelum melakukan sesuatu perkara ini, anda memerlukan obor dan tempat tidur yang boleh anda buat. Obor menjauhkan gerombolan dan tempat tidur menyelamatkan tempat anda dan membiarkan anda tidur pada waktu malam, waktu ketika kebanyakan gerombolan bermusuhan keluar.

Minecraft juga mempunyai wilayah yang mempunyai item yang berbeza. Wilayah-wilayah ini merangkumi:

 • Bukit bersalji: Ada salju di tanah sehingga Anda dapat mencair ke dalam air, membuat bola salju keluar, dan dalam beberapa versi membuat orang salji. Mempunyai sedikit tumbuh-tumbuhan, pokok (kecuali jika terdapat hutan bersalji berdekatan), dan haiwan.
 • Dataran Grassy: Kawasan ini memiliki banyak rumput yang dapat ditanam kembali dan dijadikan jerami untuk membiakkan binatang dan biasanya memiliki sungai dekat untuk ditanam. Mempunyai banyak haiwan, tumbuh-tumbuhan dan mempunyai jumlah pokok yang lebih kecil.
 • Gurun Kering: Iklim yang sangat panas dengan banyak pasir, batu pasir, Cacti, dan mempunyai beberapa kampung. Mempunyai sedikit tumbuh-tumbuhan, haiwan, dan pokok.
 • Hutan Hijau: Ini adalah daerah dengan banyak pohon tinggi, tidak memiliki area yang secara alami ada untuk membangun, dan memiliki apel dari pohon. Mempunyai banyak pokok, jumlah haiwan yang banyak, dan banyak tumbuh-tumbuhan.
 • Lautan Biru: Mempunyai pokok yang hampir tidak ada, air yang sangat dalam, boleh dibekukan, anda boleh menaiki kapal di dalamnya, dan anda boleh memancing di dalamnya. Beberapa pokok, tumbuh-tumbuhan, dan haiwan tidak termasuk ikan.
 • Paya Eerie: Kawasan ini memiliki sedikit air, lebih kecil pohon yang lebih gelap, mempunyai banyak tanaman merambat dan bunga bakung, dan mempunyai penyihir. Banyak pokok, haiwan, dan tumbuh-tumbuhan.
 • Hutan Tropika: Tempat ini panas, memiliki lautan atau sungai di sekitar hutan, banyak pokok dan pokok anggur juga tumbuh di sini, dan ia mempunyai banyak haiwan. Banyak pokok, haiwan, dan tumbuh-tumbuhan.
 • Gua Gelap: Ini adalah tempat di mana semua batu kerikil, batu merah, batu bara, berlian, zamrud, emas, dan perak. Tempat ini juga mempunyai banyak massa berbahaya, lava, dan sangat gelap. Beberapa haiwan, vegitaions, dan pokok.
 • The Nether: Kawasan tanpa binatang, pohon, dan vegitaion. Tempat ini penuh dengan massa, mempunyai banyak api, batu glow, dan sungai lava. Ia juga mempunyai istana tersembunyi bernama istana Nether.
 • Wilayah Cendawan yang besar: Ini adalah satu-satunya tempat dengan cendawan besar seperti pohon, ruang moosh, dan sebilangan besar cendawan di mana-mana. Banyak Vegitaions, pokok, dan haiwan.

Dengan semua tempat ini orang dapat membina pelbagai perkara yang menakjubkan. Orang telah membuat replika Disney World. Mereka juga telah membuat mercu tanda terkenal seperti Patung Liberty, Empire State Building, dan Menara Eiffel. Orang lain telah mencipta pelbagai perkara seperti stadium bola sepak, King Kong, Nyan Cat, Spongebob, Titanic, dan kawasan lanun. Tidak kira apa yang anda mahu bina, anda boleh melakukannya di Minecraft.

Minecraft juga boleh diubahsuai dengan mod. Terdapat mod untuk hampir semua perkara. Mereka boleh memberi anda perkara seperti Pixelmon (Minecraft Pokemon), pejuang tanah liat, dan banyak lagi monster. Beberapa mod menjadi sangat popular sehingga pelayan dibuat hanya untuk memainkannya dengan orang lain. Saya akan mengesyorkan Minecraft kepada sesiapa yang mencari permainan yang akan memberi inspirasi kepada anda untuk kreatif.

Sekali lagi saya mengesyorkan menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Minecraft dalam talian. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia akan meningkatkan prestasi dan mengurangkan ketinggalan. Pemain elit juga akan menghargai perlindungan tambahan dari serangan DDoS.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda bermain Minecraft dalam talian. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati Minecraft dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me