Street FighterStreet Fighter V adalah ansuran terbaru siri Street Fighter Capcom. Dengan versi baru ini yang akan dikeluarkan pada 16 Februari 2016 untuk PC dihidupkan Kukus dan untuk PS4. Siri ini akan mencapai tahun ke-29 dalam perniagaan. Street Fighter V adalah permainan pertempuran yang membolehkan anda bermain dalam talian atau solo. Street Fighter V juga telah ditambahkan ke Capcom Pro Tour. Lawatan ini mempunyai pemain yang paling mahir bertarung dengan hadiah wang tunai. Dengan aspek permainan dalam talian mungkin terdapat beberapa sambungan yang lambat dan lambat. Pemain profesional juga terdedah kepada serangan DDoS. Untuk membantu menyelesaikan masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN. VPN akan mengubah IP anda ke lokasi mana pun yang anda pilih. Sekiranya anda memilih IP dekat dengan pelayan yang anda mainkan maka anda dapat mengurangkan ketinggalan dan mempercepat pengalaman permainan anda. Oleh kerana VPN mengenkripsi data anda, ia dapat memberi anda lebih banyak perlindungan dari DDoS. Juga jika permainan disekat dari tempat kerja atau di sekolah oleh firewall maka VPN dapat membantu anda melaluinya.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Main Street Fighter V (PC)

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Street Fighter V dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Cara Menggunakan VPN untuk Main Street Fighter V (PS4)

Sekali lagi saya akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk memainkan Street Fighter V di konsol permainan anda. Mereka adalah VPN kegemaran saya untuk permainan kerana ExpressVPN menguruskan rangkaian yang sangat besar yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan terbaik untuk pemain.

Langkah pertama untuk menyiapkan ExpressVPN biasanya adalah memuat turun perisian klien untuk sistem anda. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android. Jelas itu tidak akan berfungsi untuk PS4, Xbox One, atau Nintendo kerana konsol permainan kekurangan sokongan asli untuk VPN. Nasib baik, masih ada cara untuk mengenkripsi lalu lintas permainan anda dan mengirimkannya melalui VPN. Jawapannya ialah menjalankan VPN melalui penghala anda. Catatan: jika anda tidak memerlukan enkripsi, anda dapat menggunakan fitur ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) tanpa perlu mengkonfigurasi penghala anda. Ia menyokong pelbagai konsol permainan.

Aplikasi penghala ExpressVPN

Bergantung pada jenama dan model penghala yang anda gunakan, ia mungkin menyokong perkhidmatan VPN pihak ketiga. Sekiranya demikian, anda boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dari penyedia VPN anda untuk membuat sambungan melalui penghala anda. Jika tidak, saya sangat mengesyorkan FlashRouters. Pasukan FlashRouters menggunakan penghala nama jenama yang popular dan memancarkannya dengan firmware DD-WRT atau Tomato. Itu membolehkan peranti mempunyai lebih banyak ciri daripada yang dipasang dengan firmware kilang. Semua FlashRouters dilengkapi dengan sokongan untuk VPN.

Sorotan Permainan Street Fighter V

Street Fighter V adalah permainan pertempuran di mana anda bertarung melawan lawan anda dalam satu lawan satu perlawanan. Semua wataknya bagus, tetapi masing-masing mempunyai kelebihan dan kekurangan. Dalam Street Fighter V watak-watak berdasarkan 5 statistik: kekuatan, kesihatan, mobiliti, teknik, dan jangkauan. Kekuatan adalah seberapa keras watak itu, kesihatan adalah seberapa banyak HP yang mereka miliki, mobiliti adalah seberapa cepat mereka, teknik tidak diketahui, dan jaraknya sejauh mana serangan seorang pejuang dapat pergi. Bilangan maksimum untuk setiap statistik adalah 5 dan yang terendah adalah 1. Statistik watak akan berubah bergantung kepada bagaimana pengembang permainan perlu mengubah pejuang. Karakter yang digunakan semuanya baru atau dari versi permainan yang lalu. Pejuang dan statistik mereka yang diketahui setakat ini merangkumi:

 • Ryu: Kuasa 4, Kesihatan 3, Mobiliti 3, Teknik 3, dan Julat 2
 • Chun-Li: Kuasa 2, Kesihatan 2, Mobiliti 5, Teknik 5, dan Julat 4
 • Nash: Kuasa 3, Kesihatan 2, Mobiliti 3, Teknik 4, dan Julat 2
 • M. Bison: Kuasa 4, Kesihatan 3, Mobiliti 4, Teknik 3, dan Julat 3
 • Cammy: Kuasa 3, Kesihatan 2, Mobiliti 5, Teknik 2, dan Julat 3
 • Birdie: Kuasa 5, Kesihatan 5, Mobiliti 1, Teknik 3, dan Julat 4
 • Ken: Kuasa 4, Kesihatan 3, Mobiliti 4, Teknik 4, dan Julat 2
 • Necalli: Kuasa 5, Kesihatan 2, Mobiliti 3, Teknik 4, dan Julat 2
 • Vega: Kuasa 3, Kesihatan 2, Mobiliti 5, Teknik 3 dan Julat 3
 • R. Mika: Kuasa 3, Kesihatan 3, Mobiliti 2, Teknik 3, dan Julat 1
 • Rashid: Kuasa 2, Kesihatan 3, Mobiliti 4, Teknik 3, dan Julat 2
 • Karin: Kuasa 3, Kesihatan 2 Mobiliti 3, Teknik 5, dan Julat 2
 • Zangief: Kuasa 5, Kesihatan 5, Mobiliti 1, Teknik 2, dan Julat 3
 • Laura: Kuasa 3, Kesihatan 3, Mobiliti 4, Teknik 3, Julat 1
 • Dhalsim: Kuasa 3, Kesihatan 2, Mobiliti 1, Teknik 3, Julat 5
 • F.A.N.G: Kuasa 2, Kesihatan 3, Mobiliti 1, Teknik 3, Julat 5

Kawalan permainan semuanya berbeza bergantung pada watak yang anda pilih. Setiap watak mempunyai set pergerakan yang berbeza, dan dari semua kawalan yang berbeza, hanya tendangan dan pukulan yang sama dari watak ke watak. Setiap watak akan mempunyai sekurang-kurangnya satu daripada tujuh jenis serangan. Jenis ini adalah lontaran normal, Kemahiran V, Pemicu V, Pembalikan V, serangan unik, serangan khas, dan gerakan khas.

Street Fighter V akan mempunyai alat pengukur HP di bahagian atas bersama dengan gambar dan nama pejuang. Di sudut bawah ia mempunyai dua perkara. Salah satunya adalah alat pengukur V-Trigger dan apabila diisi secara keseluruhan, anda dapat menggunakan tendangan keras dan pukulan keras pada masa yang sama. Ini akan melancarkan pergerakan watak V-Trigger, yang dapat menghasilkan hasil yang sangat berbeza. Yang lain adalah tolok EX. Semasa alat pengukur ini diisi, anda boleh menggunakan gerakan khas. Setiap langkah khas mengambil sekurang-kurangnya satu bar dari keseluruhan tolok. Serangan ini boleh menjadi sangat kuat dan dapat membantu anda.

Street Fighter V adalah ansuran terbaru Capcom dalam siri ini. Capcom dan Sony telah bekerjasama untuk membuat permainan ini. Grafiknya luar biasa, permainannya kelihatan hebat, dan ia tersedia untuk Windows melalui Steam dan PS4. Karakter permainan semuanya unik dan set pergerakannya sangat maju. Tolok EX, tolok V-Trigger, dan watak yang berbeza statistik membuat permainan yang akan mempunyai banyak variasi dalam permainan. Secara keseluruhan, Street Fighter V adalah permainan dalam talian yang hebat yang pasti anda dan rakan anda nikmati.

Sekali lagi saya mengesyorkan VPN untuk Main Street Fighter V Online. VPN akan membantu mengurangkan ketinggalan, meningkatkan hubungan, dan melepasi sekatan geo. pemain profesional juga akan menyukai perlindungan tambahan dari serangan DDoS.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda bermain Street Fighter V dalam talian. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati permainan dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me