Cara Mengurangkan Kelewatan Overwatch dengan VPN

OverwatchOverwatch adalah permainan yang sangat dinantikan oleh Blizzard. Permainan ini akan menjadi penembak dalam talian yang menarik dan sangat kompetitif. Dalam permainan ini akan ada enam pasukan yang berjuang untuk menang. Permainan ini akan tersedia di Windows, PS4 dan Xbox One. Tidak seperti WoW, Overwatch percuma dimainkan setelah anda membelinya. Dengan Overwatch menjadi permainan dalam talian yang sangat dinanti-nantikan, ada kemungkinan anda mengalami kelewatan, masa sambungan yang perlahan, dan mungkin sekatan geo bergantung pada wilayah mana yang ingin anda mainkan. Untuk membantu menyelesaikan masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN. VPN akan memberikan anda alamat IP berdasarkan lokasi pelayan yang anda pilih. Pilih lokasi yang berdekatan dengan pelayan yang anda gunakan untuk mengurangkan ping dan membantu menghilangkan ketinggalan. Oleh kerana bukan alamat IP anda, anda boleh melewati sekatan geografi dan firewall sehingga anda boleh bermain di sekolah atau di tempat kerja. Pemain profesional juga akan menyukai bonus tambahan perlindungan serangan DDoS yang disediakan oleh VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Sebelum saya mengetahui spesifik permainan, saya ingin berkongsi dengan anda beberapa maklumat mengenai lokasi pelayan Blizzard untuk Overwatch. Dengan melihat peta waktu di mana kemas kini akan disebarkan ke gim, Anda dapat mengetahui lokasi pusat data mereka. Pelayan permainan nampaknya terletak di Los Angeles, New York, São Paulo, London, Paris, Moscow, Singapura, Taipei, Seoul, dan Sydney.

Cara Menggunakan VPN untuk Mengurangkan Lag dalam Overwatch

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Overwatch dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Cara Menggunakan VPN untuk Main Overwatch (Xbox One dan PS4)

Sekali lagi saya akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Overwatch di konsol permainan anda. Mereka adalah VPN kegemaran saya untuk permainan kerana ExpressVPN menguruskan rangkaian yang sangat besar yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan terbaik untuk pemain.

Langkah pertama untuk menyiapkan ExpressVPN biasanya adalah memuat turun perisian klien untuk sistem anda. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android. Jelas itu tidak akan berfungsi untuk PS4, Xbox One, atau Nintendo kerana konsol permainan kekurangan sokongan asli untuk VPN. Nasib baik, masih ada cara untuk mengenkripsi lalu lintas permainan anda dan mengirimkannya melalui VPN. Jawapannya ialah menjalankan VPN melalui penghala anda. Catatan: jika anda tidak memerlukan enkripsi, anda dapat menggunakan fitur ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) tanpa perlu mengkonfigurasi penghala anda. Ia menyokong pelbagai konsol permainan.

Aplikasi penghala ExpressVPN

Bergantung pada jenama dan model penghala yang anda gunakan, ia mungkin menyokong perkhidmatan VPN pihak ketiga. Sekiranya demikian, anda boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dari penyedia VPN anda untuk membuat sambungan melalui penghala anda. Jika tidak, saya sangat mengesyorkan FlashRouters. Pasukan FlashRouters menggunakan penghala nama jenama yang popular dan memancarkannya dengan firmware DD-WRT atau Tomato. Itu membolehkan peranti mempunyai lebih banyak ciri daripada yang dipasang dengan firmware kilang. Semua FlashRouters dilengkapi dengan sokongan untuk VPN.

Sorotan Permainan Overwatch

Seperti yang saya katakan sebelumnya, Overwatch adalah penembak kompetitif dalam talian. Permainan ini sangat mendalam dan Blizzard telah memastikan untuk menambahkan banyak cerita dan maklumat. asas permainan bagaimanapun enam pasukan pemain akan bertanding di peta tertentu dengan objektif tertentu yang harus dipenuhi untuk menang. Peta ini dimainkan dalam mod permainan.

Peta merangkumi:

 • Kuil Anubis: Mesir. Peta serangan
 • Hanamura: Jepun. Peta serangan
 • Volskaya Industries: Rusia. Peta serangan
 • Titik Pemerhatian: Gibraltar. Peta pengiring
 • Dorado: Mexico. Peta pengiring
 • Laluan 66: Amerika Syarikat. Peta pengiring
 • Menara Lijiang: China. Peta kawalan
 • Ilois: Yunani. Peta kawalan
 • Nepal: Nepal. Peta kawalan
 • King’s Row: United Kingdom. Peta Serangan / Pengiring
 • Numbani: Afrika Barat. Peta Serangan / Pengiring
 • Hollywood: Amerika Syarikat. Peta Serangan / Pengiring

Objektif Peta merangkumi:

 • Serangan: Penyerang akan berusaha mendapatkan barang-barang yang dijaga oleh pembela. permainan berakhir apabila penyerang mendapat semua barang atau masa tamat. Penyerang menang jika semua item diperoleh, sementara pemain pertahanan menang jika masa habis.
 • Pengiring: Penyerang cuba mendapatkan muatan ke titik penghantaran. Pembela cuba menghentikan penyerang daripada melakukan ini. Permainan berakhir apabila penyerang memberikan muatan gaji atau masa tamat. Penyerang menang jika muatan dihantar, sementara pemain pertahanan menang jika masa habis.
 • Kawal: di sinilah kedua pasukan bertempur untuk mendapatkan satu mata. Pasukan pertama yang memenangi dua pusingan diisytiharkan sebagai pemenang.

Mod Permainan merangkumi:

 • Julat Amalan: Mod permainan ini membolehkan anda berlatih dan melatih kemahiran anda.
 • Main / Berlatih vs AI: Anda boleh melawan AI untuk membantu anda mengetahui bagaimana peta dan cara memenangkannya berfungsi.
 • Main Pantas: Mainkan perlawanan tidak bertanding dengan orang dalam talian.
 • Permainan Custom: Buat perlawanan anda sendiri dan anda boleh menukar tetapan untuk menjadikannya seperti yang anda mahukan.
 • Pergaduhan Mingguan: Main dalam perlawanan eksperimen di mana set peraturan akan berubah.
 • Main Bersaing: Anda boleh memerangi orang lain dalam talian dan berdasarkan bagaimana anda melakukannya, anda akan mendapat kedudukan.

Catatan: Anda boleh bermain dengan rakan anda dalam mod ini. Anda hanya perlu pergi ke menu sosial dan menjemput mereka ke kumpulan anda. Dengan cara ini anda boleh bercakap antara satu sama lain melalui mikrofon atau hanya menaip bolak-balik untuk berkomunikasi antara satu sama lain.

Overwatch sangat mendalam, tetapi ini bukan permulaannya. Anda akan mempunyai barang rampasan yang dapat diperoleh semasa anda naik atau membeli. Rampasan ini sebenarnya adalah kotak yang penuh dengan aksesori yang boleh anda pakai untuk pahlawan anda. Bercakap mengenai wira adalah watak yang akan anda gunakan. Wira-wira ini semua mempunyai peranan, latar belakang, dan kebolehan yang berbeza.

Peranan Pahlawan merangkumi:

 • Kesalahan: Menangani banyak kerosakan.
 • Pertahanan: Memperkukuhkan kawasan.
 • Tangki: Boleh membawa banyak kerosakan dan boleh memusnahkan kawasan kubu.
 • Penyokongt: Mereka meningkatkan statistik, menyembuhkan, dan melindungi anggota pasukan lain dari serangan musuh.

Wira dan kemampuan ada:

Kesalahan

 • Genji adalah cyborg yang kecewa dengan badan dan kekuatan khasnya. Keluarganya telah menjalankan kerajaan jahat. Dia malah meragui keputusannya untuk menjatuhkan kerajaan keluarganya. Ketika Overwatch dibubarkan Genji mengambil masa itu untuk akhirnya menerima badan dan kemampuannya. Kebolehan khasnya adalah Shuriken, objek lontaran cepat dengan jarak yang baik, Memesongkan, yang membolehkannya menangkis serangan musuh dengan pedangnya dan menghantarnya kembali, Pukulan Pantas, di mana Genji memukul lawannya dengan katana dan jika membunuh lawan, ia boleh digunakan lagi dengan serta-merta. Keupayaan utamanya adalah Bilah Naga, yang membolehkan Genji menukar katana-nya untuk pedang baru yang membolehkannya membunuh semua orang yang dapat dipukulnya dalam jangka waktu yang singkat.
 • McCree adalah penjahat yang berfungsi hanya untuk apa yang dia percayai. Dia adalah penjahat yang sangat terkenal sebelum bergabung dengan Overwatch, yang dia hanya lakukan untuk keluar dari penjara. Setelah Overwatch dibubarkan dia diajar untuk memusnahkan syarikat jahat yang digunakannya untuk bekerja. Dia juga adalah penyamun untuk disewa, tetapi dia hanya akan menerima pekerjaan jika dia menganggapnya adil. Keupayaan khasnya merangkumi Penjaga keamanan, di mana dia melepaskan tembakan melalui pistol Peacekeepernya, Roll Tempur, yang telah McCree berguling ke arah yang sedang dia tuju dan segera memuat kembali senjatanya, dan Flashbang, yang menyebabkan dia melemparkan bom tangan yang membutakan yang berlaku tidak lama setelah dilemparkan. Keupayaan utama McCree adalah Deadeye. Semasa Deadeye McCree akan menembak tembakannya dan membunuh semua orang di lokasi.
 • Firaun adalah seorang askar yang keluarganya mempunyai sejarah ketenteraan yang panjang. Impiannya adalah selalu menjadi ahli Overwatch, tetapi ketika akhirnya dia dapat melakukannya, ia dibubarkan. Ketika dibubarkan dia terus menjadi pengawal yang selamat, tetapi dia masih bermimpi menjadi pahlawan. Kebolehan khasnya merangkumi Pelancar Roket di mana dia menembak peluru berpandu, Lompat Jet, yang mana Firaun melompat tinggi ke udara, Letupan gegar, yang mempunyai roket tembakan dari pergelangan tangannya. Yang paling utama adalah Tongkang dan Firaun menembak roket mini terus ke sekumpulan musuh.
 • Reaper adalah pengganas. Dia adalah pembunuh yang sangat berbakat yang telah lama menentang Overwatch. Tidak banyak yang diketahui tentangnya namun dipercayai bahawa setelah Overwatch dibubarkan dia masih mengejar para anggotanya. Keupayaan khas Reaper merangkumi Senapang Api Neraka di mana dia menembak dua senapang, Bentuk Wraith, yang menjadikannya dalam keadaan tidak terkalahkan, tetapi dia tidak dapat menyerang atau menggunakan kemampuan lain, dan Langkah Bayangan, yang mana dia menandakan tempat yang ingin dia kunjungi dan dia kemudian akan menelefon ke sana. Keupayaan utamanya adalah Mekar Kematian yang membuatnya melepaskan Senapang Api Neraka yang menyebabkan sejumlah besar kerosakan dirasakan kepada semua musuh di sekelilingnya.
 • Askar: 76 adalah seorang yang berwaspada. Dia adalah bagian dari Overwatch ketika masih beroperasi, tetapi ketika bubar, dia memutuskan bahawa dia akan mencari tahu mengapa. Sekarang dia tidak akan berhenti mencari kebenaran dan membawa orang-orang di belakangnya ke muka pengadilan. Keupayaan khasnya merangkumi Senapang Bertekanan Tinggi, yang merupakan senapang yang sangat berguna, Helix Roket, dia menembakkan roket kecil yang mempunyai radius letupan kecil, Pecut, yang membolehkannya mengelakkan tembakan musuh dengan cepat berlari, Medan Biotik, yang membolehkannya meletakkan padang di mana setiap orang di dalam pasukannya akan sembuh. Askar: Serangan utama 76 adalah Pelindung Taktikal dan ia membolehkannya mengunci musuh.
 • Pengkhianat adalah bekas anggota Overwatch yang dapat melonjak masa. Melompat waktu memberi kesan negatif kerana dia akan melonjak secara rawak. Nasib baik doktor membina alat untuk menyelesaikan masalah itu. Dengan Overwatch over Tracer masih berjuang untuk kebaikan kapan pun dia boleh. Kebolehan khasnya merangkumi Pulse Pistol, yang membuatnya cepat menembak pistolnya, Berkelip, yang membolehkannya melakukan teleport lebih jauh ke arah yang dia bergerak sebanyak tiga kali, dan Ingat semula, yang menghantarnya kembali ke masa.

Pertahanan

 • Benteng adalah robot yang dibina untuk menjaga keamanan dunia. Dia tidak mempunyai hubungan dengan Overwatch atau lawannya. Robot hanya ada untuk menjaga keselamatan orang namun setelah beberapa pengalaman buruk dengan manusia, Bastion memutuskan untuk pergi ke kawasan yang lebih sepi. Keupayaan khasnya merangkumi Konfigurasi: Recon, yang mempunyai dia dalam bentuk mudah alih dengan pistol, Konfigurasi: Sentry, yang mengubahnya menjadi band pengawal pada pendapat saya dengan kedudukan yang betul ini dapat diatasi, Penyusunan semula membolehkannya beralih antara dua Konfigurasi, Pembaikan Diri, yang membolehkannya memperbaiki dirinya dengan risiko tidak dapat bergerak atau melepaskan tembakan. Keupayaan Ultimate Bastion adalah Konfigurasi: Tangki dan membolehkannya berubah menjadi tangki yang melakukan kerosakan besar.
 • Hanzo adalah pembunuh yang merupakan bahagian dari Klan Shimada. Setelah kematian ayahnya, para penatua memerintahkannya untuk membuat saudaranya berkelakuan. Setelah mereka menyedari bahawa dia tidak dapat membuat Hanzo membunuh saudaranya menyebabkan dia begitu sakit sehingga dia meninggalkan klan. Pada masa ini dia hanya berkeliling sambil mengasah kemahirannya. Keupayaan khasnya merangkumi Busur Ribut, dari mana dia menembak anak panah dari, Anak panah Sonic, Henzo akan melancarkan anak panah pelacak yang membolehkannya melihat musuh, Anak panah berselerak, yang mengeluarkan anak panah yang akan melantunkan sesuatu dan menyerang lebih dari satu musuh. Yang paling utama adalah Hanzo Pukulan naga yang memungkinkan dia memanggil naga yang akan menuju ke satu arah dan memakan musuh yang ditemuinya.
 • Junkrat adalah penjenayah yang sangat pandai dalam apa yang dia lakukan. Dia dulu adalah seorang perompak, tetapi setelah dijangkiti radiasi, dia menjadi gila dan terobsesi menjadi pencuri. Dia mengupah wira lain yang bernama Roadhog untuk melindunginya ketika mereka melakukan pengembaraan jenayah. Keupayaan khasnya merangkumi Frag Launcher, yang menyebabkan dia menembak bom tangan yang boleh berjalan jauh, Tambang gegar otak, yang merupakan lombong yang dia letakkan dan boleh meletup, Perangkap Keluli, yang membolehkan Junket meletakkan perangkap beruang besar yang tidak bergerak dan merosakkan lawan, dan Jumlah kekacauan, yang membolehkannya menjatuhkan bom tangan hidup ketika dia terbunuh. Keupayaan utama Junket adalah Tayar Rip yang merupakan tayar yang dihantarnya dan meletupkan bila-bila masa yang dia mahukan.
 • Mei adalah seorang saintis yang dikhaskan untuk menjaga ekosistem dalam keadaan terkawal. Dia adalah sebahagian daripada eco-Watchpoint Overwatch untuk China. Ketika Overwatch bubar, dia memutuskan untuk terus berjuang untuk menjaga ekosistem dunia. Kebolehan khasnya merangkumi Blaster Endotermik, iaitu senapang yang mempunyai jarak pendek dan boleh melambatkan atau melumpuhkan musuh, Pembekuan Cryo, yang telah Mei mengelilingi dirinya dalam ais dan sembuh, Dinding Ais, yang memanggil dinding es yang menyekat serangan, penglihatan, dan pergerakan musuh. Keupayaan utama Mei adalah Badai salji yang menyuruhnya mengirim drone untuk membuat badai salju yang akan menyebabkan musuh yang terperangkap di dalamnya mengambil kerosakan dan mungkin membeku.
 • Torbjörn adalah pereka senjata. Dia bekerja untuk Overwatch mencipta senjata yang sangat berguna dan kuat. Semasa kejatuhan Overwatch beberapa senjatanya dicuri. Ketika ini berlaku, dia memutuskan untuk mencari mereka dan melindungi mereka daripada masuk ke tangan yang salah. Keupayaan khasnya merangkumi Pistol Rivet, yang kebakaran pada jarak jauh atau pendek, Palu palsu, yang membaiki dan menaik taraf menara, Bina Turret, yang membolehkan anda membina menara, dan Armor Pek, yang merupakan baju besi yang boleh diletakkan sehingga rakan sepasukan anda dapat memperolehnya dan mendapatkan lebih banyak baju besi. Keupayaan utama Torbjörn adalah Teras lebur dan ia membolehkan dia mendapat lebih banyak baju besi dan barang bekas.
 • Pembesar Janda adalah pembunuh ahli dari Talon. Dia berkahwin dengan ahli Overwatch, yang merupakan musuh Talon. Mereka cuba membunuhnya, tetapi mereka tidak dapat menjadikan mereka Widowmaker menjadi seperti sekarang ini. Dia membunuh suaminya dua minggu kemudian. Sekarang beberapa hari Widowmaker masih bekerja untuk talon. Kebolehan khasnya merangkumi Kuda Janda, yang merupakan senapang sniper berkuasa tinggi, Cangkul bergulat, yang membolehkannya mengaitkan sesuatu dan menarik ke arahnya, Tambang Venom, yang membolehkannya meletakkan ranjau yang dapat diledakkannya untuk melepaskan gas mematikan ke musuh. Serangan utama Widowmaker adalah Infra-penglihatan dan ini membolehkannya melihat tanda panas pasukan musuh dan meningkatkan visi pasukannya.

Saya akan mengkaji watak-watak dalam tangki dan peranan sokongan dalam masa terdekat.

Semasa bermain, anda boleh mendapatkan item untuk menyesuaikan watak-watak ini. Anda juga boleh memperoleh pencapaian dan piala. Overwatch adalah permainan yang sangat dinanti-nantikan oleh Blizzard. ia adalah penembak enam-enam dan mempunyai sejarah yang mendalam. Terdapat banyak watak, peta, dan mod permainan. Setiap watak berbeza dan semuanya seronok. Terdapat item, tahap, penyesuaian, dan pencapaian yang dapat anda gunakan untuk membuka kunci. Overwatch adalah permainan dalam talian yang hebat yang saya pasti anda dan rakan anda akan gemar bermain.

Sekali lagi saya cadangkan menggunakan VPN untuk bermain Overwatch. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia juga akan meningkatkan prestasi dengan menurunkan ping anda dan melindungi anda dari serangan DDoS. Ini akan membantu anda melewati sekatan geografi dan firewall di sekolah atau tempat kerja.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda bermain Overwatch dalam talian. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati permainan dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map