AgarioAgar.io adalah permainan dalam talian yang sangat popular. Permainannya mudah, tetapi juga mempunyai aspek yang kompleks. Permainan ini dibuat untuk PC dan Mac, tetapi telah beralih ke Android dan iOS juga. Agario dimainkan dalam talian. Populariti permainan telah mencabar para pembangun untuk mencari cara baru dan kreatif untuk menangani bot dan ketinggalan. Walaupun VPN tidak akan membantu bot, ia pasti dapat menolong ketinggalan. Peminat Agario tahu semua tentang masalah yang boleh ditinggalkan dalam permainan. Untuk membantu menyelesaikan masalah, pasukan Agario menambahkan lebih banyak lebar jalur dan pelayan. Itu adalah permulaan yang baik, tetapi VPN juga akan membantu anda mengatasi masalah ini. VPN akan membolehkan anda memilih pelayan yang akan memberi anda IP sesuai dengan lokasi pelayan. Sekiranya anda memilih lokasi yang dekat dengan pelayan yang anda mainkan, anda boleh mengurangkan ketinggalan dan mempercepat permainan. Oleh kerana alamat IP awam anda diganti, alamat ini juga melindungi anda daripada serangan DDoS. Dengan permainan yang begitu popular, banyak sekolah dan tempat kerja menyekat Agar.io melalui sekatan firewall. VPN yang baik akan membantu anda melepasi firewall dan sekatan geografi yang lain.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Permainan dalam agar.io mudah, tetapi agak rumit. Anda bermula sebagai bulatan yang memakan bulatan kecil yang lain. Semasa anda meningkat, anda akan semakin perlahan dan anda dapat melihat lebih banyak lagi. Anda bersaing untuk menjadi bulatan terbesar di pelayan. Bahagian kompleks terdapat dalam kemampuan yang anda berikan. Anda boleh menggunakan bar ruang untuk membahagi diri anda menjadi dua bulatan yang sama saiznya. Ini membolehkan anda menangkap orang dan memakannya kerana anda membuang bahagian anda, tetapi ini membahayakan anda kerana anda masih dalam bentuk sebentar. Anda boleh berpecah menjadi lebih daripada dua bulatan bergantung kepada jisim anda. Kekunci Q juga digunakan secara strategik. Ini membolehkan anda memberi makan lawan-lawan lain dengan jumlah yang besar dan ia akan berkesan jika anda bermain secara berpasukan. Bahagian yang paling sukar mengenai permainan ini adalah tempat selamat pegun hijau. Apabila anda cukup kecil untuk masuk, anda akan dilindungi daripada pemain yang lebih besar. Sekiranya anda terlalu besar, maka menyentuhnya akan menyebabkan anda kehilangan banyak jisim.

Terdapat beberapa mod permainan yang boleh dimainkan. Pembangun sentiasa menambah mod permainan dan semuanya menyeronokkan.

Mod permainan asal merangkumi:

  • Percuma untuk semua: yang mempunyai anda berbanding semua orang. Kulit dibenarkan
  • Pasukan: yang mempunyai anda dalam pasukan yang memerangi warna lain. Kulit tidak dibenarkan.
  • Percubaan: Mod berbeza dicuba. Kulit dibenarkan.

Agar.io telah anda mulakan dengan menamakan watak anda. Anda boleh menamakannya hampir dengan apa sahaja. Walau bagaimanapun, nama-nama tertentu akan memberi anda kulit istimewa. Beberapa nama ini merangkumi:

  • 2ch.hk, 4chan, 8ch, 9gag, Argentina, Australia, Austria, ayy Imao, Bait, Bangladesh, Belgium, Berlusconi, Blatter, Bosnia, Boris, Botswana, Brazil, Bulgaria, Bush, Byzantium, Kemboja, Cameron, Kanada, Chavez , Chile, China, cia, Clinton, Gabungan, Kroasia, Cuba, Denmark, Dilma, Doge, ea, Bumi, Estonia, Kesatuan Eropah, Facebook, Facepunch, Finland, Perancis, Empayar Perancis, Empayar Jerman, Jerman, Yunani, Hillary, Hollande, Hong Kong, Hungaria, Imperial Japan, India, Indonesia, Iran, Iraq, Ireland, IRS, Italy, Jamaica, Japan, Kim Jong-Un, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Maldivas, Mars, Merkel, Mexico, Moon, NASA , Belanda, Nigeria, Korea Utara, Norway, Obama, Asal, Pakistan, Palin, Peru, Pewdiepie, Piccolo, Pokerface, Poland, Portugal, Prodota, Prusia, Putin, Dinasti Qing, Quebec, Ratu, Reddit, Romania, Rusia, Sanik , Scotland, Sealand, Sir, Steam, Stussy, Sweden, Switzerland, Taiwan, Texas, Thailand, Trump, Tsipras, Tumbler, Turkey, Ukraine, United Kingdom, USA, USSR, Venezuela, Vinesauce, Wojak, Yaranaika

Terdapat lebih banyak kulit, tetapi anda mesti membelinya atau mengumpulkan dalam mata wang permainan untuk mendapatkannya.

Anda boleh menikmati Agar.io di PC, Mac, iOS atau peranti Android anda. Ia percuma untuk dimainkan. Anda adalah kalangan yang memakan bulatan lain untuk akhirnya mempunyai jisim yang paling banyak. Terdapat juga kulit yang percuma dan berbayar yang dapat membantu anda menyesuaikan lingkaran anda. Secara keseluruhan agar.io adalah permainan yang menyeronokkan yang saya pasti anda dan rakan anda akan nikmati dari tempat kerja, sekolah, atau rumah.

Sekali lagi saya cadangkan menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Agar.io. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia juga akan meningkatkan prestasi dengan menurunkan masa ping anda. VPN akan melindungi anda dari serangan DDoS. Ini juga membolehkan anda melewati sekatan geografi dan firewall di sekolah atau tempat kerja.

Cara Menggunakan VPN untuk Main Agar.io

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Agar.io dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

  • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda bermain Agar.io dalam talian. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati Agar.io dari mana sahaja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me