HBO SekarangHBO SEKARANG akan dilancarkan pada bulan April 2015. Tepat pada waktunya untuk musim Game of Thrones yang baru. Bagi mereka yang belum pernah mendengar HBO SEKARANG ia adalah perkhidmatan baru dari Home Box Office yang membolehkan ahli menayangkan ribuan filem dan rancangan tanpa langganan kabel atau satelit. Perkhidmatan ini dijadualkan untuk dilancarkan dengan percubaan percuma selama 30 hari dan berharga $ 14.99 sebulan. Tonton HBO SEKARANG dari mana sahaja, termasuk di luar AS dengan VPN.

Seperti yang saya nyatakan HBO SEKARANG akan memberi anda akses penuh ke filem kegemaran anda dan siri asli seperti GoT, Boardwalk Empire, dan True Blood. Bersama dengan ribuan filem dan tayangan. Ia berbeza dengan HBO PERGI yang memerlukan akaun kabel atau satelit. Anda boleh mendaftar untuk HBO SEKARANG melalui akaun iTunes anda. Satu-satunya batasan yang kami lihat ialah geografi. Perkhidmatan ini hanya akan tersedia di Amerika Syarikat.

Apa yang berlaku jika anda merancang untuk melancong ke luar AS dan tidak sabar untuk menonton episod GoT terbaru? Jawapan mudah adalah menggunakan VPN. Mungkin anda telah menggunakan VPN untuk bekerja. Sekiranya demikian, anda sudah mengetahui bahawa ia menyulitkan data anda. Yang mungkin anda tidak ketahui ialah pengguna di seluruh dunia menggunakan perkhidmatan VPN peribadi untuk berkeliling blok geo. Anda boleh menyambung ke pelayan VPN di AS dan menonton HBO SEKARANG bila-bila masa. Tidak kira di mana anda mungkin melakukan perjalanan pada masa itu. Perkara yang sama berlaku untuk perkhidmatan dalam talian popular lain seperti HBO Go, Netflix, Hulu, dan Amazon Instant Video.

VPN terbaik untuk Nyahsekat HBO SEKARANG

Mula-mula anda ingin mencari perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai. Dalam kes ini, anda memerlukan satu dengan pelayan VPN pantas di Amerika Syarikat. Terdapat beberapa VPN untuk dipilih. Berikut adalah beberapa kegemaran kami.

  Cara Bermain Brawlhalla dengan VPN
RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton HBO SEKARANG

Kami akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton rancangan seperti GoT di HBO SEKARANG. Pertama, anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien untuk Windows, Mac, dan Linux. Pengguna mudah alih boleh memuat turun aplikasi untuk iOS dan Android. Anda bahkan dapat menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk mengamankan setiap peranti di rangkaian anda. Ini akan menghantar semua komunikasi anda melalui VPN yang memberikan sokongan ke peranti seperti konsol permainan dan kotak streaming. Mereka bahkan mempunyai aplikasi untuk peranti Amazon Fire TV.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian, inilah masanya untuk berhubung. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka. Perlu diingat bahawa kami menggunakan gambar dari pelayan AS kerana HBO Now adalah geo-terhad ke Amerika Syarikat.

Lokasi pelayan ExpressVPN

  • Oleh kerana HBO Now hanya tersedia di AS, anda pasti ingin memilih pelayan di Amerika Syarikat. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh AS.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.
  Mengapa Saya Menggunakan VPN di Disney World

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh melayari Internet atau menonton HBO Sekarang seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara, tetapi anda ingin menyambung ke pelayan di AS untuk menonton siaran langsung.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Amazon Instant. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat.

Tonton filem kegemaran anda dan program asal seperti Game of Thrones di HBO SEKARANG dari mana sahaja di dunia. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati juga. Ikut kami @VPNFan untuk ulasan dan promosi VPN terkini dari penyedia terkemuka.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me