NFLIni adalah masa kegemaran kita sepanjang tahun kerana musim NFL akan bermula pada hari Khamis, 5 September. The Packers akan bertemu dengan Bears di Chicago untuk memulakan musim 2019. Sekiranya anda seperti kebanyakan peminat bola sepak, ada kalanya anda mungkin tidak mempunyai akses ke permainan yang ingin anda tonton. Mungkin anda melancong ke luar Amerika Syarikat atau tidak mendapat liputan yang baik dari pasukan kegemaran anda. Mengetahui laman web mana yang akan digunakan bersama dengan VPN dapat membantu kedua-dua situasi tersebut. VPN yang betul juga akan membantu anda mengelakkan sekatan pemadaman NFL.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan

Terdapat beberapa cara untuk menikmati bola sepak sepanjang musim. Mungkin yang paling popular ialah menonton siaran di rangkaian utama seperti CBS, FOX, ESPN, dan Rangkaian NFL. Mari kita lihat beberapa cara lain untuk menstrim permainan secara langsung dalam talian. Ada yang percuma sementara yang lain memerlukan yuran langganan.

Verizon – Ini mungkin kaedah terbaik untuk menikmati permainan secara percuma. Verizon telah bekerjasama dengan NFL untuk menawarkan nama yang sesuai Aplikasi NFL untuk membantu pengguna menonton liputan dalam pasaran, pertandingan awal, permainan playoff, dan Super Bowl. Anda boleh menambah NFL RedZone dengan harga $ 1.99 sebulan. Sambungkan ke lokasi pelayan AS dengan VPN untuk memuat turun aplikasi mudah alih NFL, dan nikmati permainan di telefon anda.

Berkedut – Twitch.tv adalah laman web streaming yang biasanya digunakan untuk streaming permainan video. Dalam kes ini, syarikat itu menyiarkan 11 aliran Bola Sepak Malam Khamis tanpa sebarang kos. Ia terhad untuk wilayah AS dan AS, jadi jika anda berada di luar kawasan, anda perlu menyambung ke pelayan di sana.

Amazon Prime – Dengan Amazon Prime, anda dapat menonton semua pertandingan pertengahan minggu. Mereka yang belum mempunyai keahlian Perdana boleh mendaftar untuk percubaan percuma selama 30 hari. Nikmati 30 hari tindakan NFL secara percuma sepanjang masa anda berada di AS atau bersambung ke pelayan VPN di sana.

DAZN – Sekiranya anda telah lama berada di sekitar kawasan penstriman, anda mungkin pernah mendengar tentang DAZN sebelumnya. Sekiranya anda berada di AS dan cuba melihat laman web ini, anda hanya akan mendapat maklumat mengenai cara menonton tinju. Walau bagaimanapun, jika anda berada di luar AS atau ingin mendapatkan pemadaman, anda boleh mengakses versi Kanada. Di sana, anda boleh menonton permainan NFL serta sukan lain dengan harga $ 20 sebulan dengan bulan pertama percuma. Selain itu, anda boleh mendapat sepanjang tahun dengan harga $ 150. Kami dapat mengesahkan bahawa anda memerlukan alamat IP bukan kami untuk menontonnya, jadi pastikan anda menyambung ke pelayan VPN terlebih dahulu.

Perkhidmatan penstriman lain – Hulu, TV Youtube, Sling TV, DirecTV Now, dan PlayStation Vue semuanya memberi anda akses ke permainan NFL. Mereka masing-masing mempunyai sekurang-kurangnya 7 hari percubaan percuma sehingga anda dapat menikmati permainan selama seminggu. Perlu diingat bahawa anda mungkin perlu memberikan kod ZIP AS yang sah (poskod) dan menyambung ke pelayan VPN di sana sebelum anda mendaftar.

Buka sekatan Permainan Pemadaman NFL

Selain menjimatkan wang, mendaftar untuk salah satu kaedah yang kami senaraikan di atas dari wilayah lain akan membantu anda mengelakkan pemadaman. Kami semua berada di sana. Anda bersiap sedia untuk memberi semangat kepada pasukan kegemaran anda hanya untuk mengetahui sekatan pemadaman NFL sedang berlaku. Itu tidak akan berlaku dengan kaedah di atas dan VPN. Cukup sambungkan ke pelayan VPN di lokasi yang kami sebutkan di atas.

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton Permainan NFL

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton pasukan NFL kegemaran anda. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Ujian kelajuan ExpressVPN London

  • Pilih lokasi pelayan. Kami memilih London tetapi ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Anda kini mempunyai alamat IP di UK, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di AS atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di zon yang anda mahukan, anda boleh melayari Internet seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku di mana-mana negara. Sambung ke pelayan AS untuk menonton liputan NFL dari AS.

Itu sahaja yang ada. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di zon yang anda mahukan, anda boleh melayari Internet seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku di mana-mana negara. Sambung ke pelayan AS untuk menonton liputan NFL dari AS.

Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati musim NFL. Semoga berjaya untuk pasukan kegemaran anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me