TV YouTubeYouTube telah melancarkan perkhidmatan streaming (OTT) yang teratas yang disebut YouTube TV. Perkhidmatan ini dirancang untuk menjadi alternatif TV. Ia menawarkan lebih daripada 45 saluran tanpa memerlukan penyedia TV kabel atau satelit. Sudah tentu, kebanyakan saluran mempunyai iklan. Perlu dilihat, tetapi hanya terdapat di wilayah AS atau AS. Sekiranya anda tinggal di sana, anda akan baik-baik saja. Sekiranya anda melancong ke luar negara atau bekerja di luar AS, anda memerlukan VPN.

VPN Terbaik untuk Menonton TV Youtube di Luar AS

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan

Mari kita lihat beberapa saluran yang tersedia dari TV Youtube.

 • ABC
 • CBS
 • NBC
 • Rubah
 • ESPN
 • USA
 • E!
 • CW

Dan beberapa lagi. Tidak seperti sebilangan pesaingnya, Youtube membenarkan sehingga 6 aliran serentak. Mereka juga membolehkan anda merakam sesuatu melalui DVR, dan anda dapat merakam semua rancangan kegemaran anda pada masa yang sama tanpa had data. Harga untuk perkhidmatan ini adalah $ 35 sebulan. Sekiranya anda ingin menambahkan Showtime atau Fox Soccer Channel, itu adalah bayaran tambahan. Namun, mereka juga ingin mengatakan bahawa jika anda melakukan perjalanan ke antarabangsa, anda tidak akan mempunyai akses ke akaun anda.

Itulah sebabnya anda mahu menggunakan VPN. Sama ada anda sudah mendaftar atau hendak melakukannya, anda perlu menyambung ke pelayan di AS. Itu akan membantu anda mengatasi sekatan geografi. Mengapa anda harus ketinggalan kerana anda tidak berada di AS ketika ini?

Perkhidmatan VPN mana yang anda pilih bergantung pada tujuan anda. Ada beberapa cadangan baik yang kami ada yang akan mempermudah sesuatu. Sekiranya tujuan anda hanya memastikan anda dapat menonton semua saluran, lihatlah fitur ExpressVPN MediaStreamer (Smart DNS). Ini adalah perkhidmatan DNS Pintar yang akan membantu anda melepaskan sekatan geo yang mungkin anda hadapi tanpa overkripsi penyulitan. Sekiranya matlamat anda lebih berorientasikan keselamatan, anda ingin menyambung ke pelayan ExpressvPN. Pelanggan VPN mereka merangkumi ciri kill kill, dan mereka tidak menyimpan log aktiviti. Anda boleh menggunakan perkhidmatan VPN atau Smart DNS mereka kapan saja dan beralih di antara mereka jika diperlukan.

  Cara Torrent Tanpa Nama dengan Proksi Socks5 atau VPN

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton TV YouTube

Kami akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton TV YouTube. Pertama, anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien untuk Windows, Mac, dan Linux. Pengguna mudah alih boleh memuat turun aplikasi untuk iOS dan Android. Anda bahkan dapat menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk mengamankan setiap peranti di rangkaian anda. Ini akan menghantar semua komunikasi anda melalui VPN yang memberikan sokongan ke peranti seperti konsol permainan dan kotak streaming. Mereka bahkan mempunyai aplikasi untuk peranti Amazon Fire TV.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian, inilah masanya untuk berhubung. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka. Perlu diingat bahawa kami menggunakan gambar dari pelayan AS kerana HBO Now adalah geo-terhad ke Amerika Syarikat.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana HBO Now hanya tersedia di AS, anda pasti ingin memilih pelayan di Amerika Syarikat. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh AS.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.
  Cara Mengurangi Lag Overwatch dengan VPN

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh melayari Internet atau menonton TV YouTube seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara, tetapi anda ingin menyambung ke pelayan di AS untuk menonton siaran langsung.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Amazon Instant. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat.

Kedua-dua pilihan ini akan menyahsekat kandungan. Yang baru kita nyatakan adalah pilihan yang bagus. Kami memilihnya berdasarkan kelajuan, fungsi, lokasi pelayan, kebolehpercayaan, dan harga. Pastikan anda dapat menyambung dan melakukan streaming dengan mudah sebelum melakukan perjalanan. Jangan ragu untuk memeriksa kami 10 perkhidmatan VPN teratas senaraikan pilihan lain jika anda mahukan lebih banyak.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me