Bandar SalemTown of Salem adalah permainan permainan peranan strategik dan dalam talian yang popular. Bandar Salem telah mengundi orang berdasarkan pendapat bandar, membunuh pada waktu malam, catatan kematian, berbohong, kehendak, mengatakan kebenaran, tiang gantung, dan perkara menarik lain yang menjadikannya strategik. Anda dan orang lain dari seluruh dunia akan bermain di pelayan yang boleh berada di mana sahaja di dunia. Anda boleh menyekat sekatan geografi untuk Town of Salem dengan VPN. Dengan semua orang dan pelindung mereka ada kelewatan, sambungan perlahan, dan risiko serangan DDoS. Untuk membetulkannya, saya akan mengesyorkan VPN. VPN akan menukar alamat IP anda ke IP lain di lokasi pilihan anda. IP yang diubah akan membantu anda tetap selamat dari serangan DDoS. Oleh kerana anda banyak menukar pelayan, anda pasti ingin memilih titik sambungan yang sangat baik jadi tidak kira siapa yang menjadi tuan rumah pelayan anda akan mempunyai sambungan yang baik. Ini juga akan membantu anda mempunyai sedikit kelewatan yang sangat baik dalam permainan ini di mana satu jawapan bererti menang atau kalah.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Main Town of Salem

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Town of Salem dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

  Cara Menonton Game NFL Gratis dan Menghindari Pemadaman

Sorotan Permainan Town of Salem

Bandar Salem membawa anda kembali ke masa 1692 di Salem, Oregon. Hari-hari panjang dan malamnya pendek, tetapi mematikan. Pada hari anda akan menggantung orang yang dipercayai jahat dan membantah pendapat anda. Mereka juga akan memilih untuk menggantung sesiapa sahaja yang dianggap buruk oleh bandar, meminta mereka menjelaskan kes itu, dan memilih bersalah atau tidak bersalah. Sekiranya anda dinyatakan bersalah, anda akan dihantar ke tiang gantung, atau animasi kematian lain yang anda miliki. Sekiranya mereka menganggap anda tidak bersalah maka anda akan kembali dan pengundian akan berterusan. Pada saat waktu pengundian keluar atau seseorang terpilih akan berubah menjadi malam. Malam adalah ketika beberapa peranan membunuh, ada yang bercakap dengan orang mati, dan yang lain membakar semuanya.

Setiap peranan mempunyai kebolehan khas mereka yang mempengaruhi mereka pada waktu malam atau siang. Mereka dipilih secara rawak. Seperti slot, beberapa peranan lebih mungkin diberikan kepada anda dan anda boleh membeli skrol untuk meningkatkan kemungkinan mendapat peranan ini. Peranan juga dikategorikan oleh pasukan. Peranan dan pasukan dalam permainan merangkumi:

Team Town dengan tujuan membanteras semua penjenayah

 • Bersungguh-sungguh (Vig): The Vig adalah peranan yang anda mempunyai tiga peluru. Anda boleh menembak tiga kali pada waktu malam, tetapi tidak pada malam yang sama. Sekiranya anda menembak bandar lain, anda akan mati kerana rasa bersalah.
 • Sheriff: Sheriff membolehkan anda melihat ada orang yang curiga kecuali Godfather yang tidak curiga. Ini bermaksud bahawa anda akan dapat mengetahui siapa yang jahat dan meyakinkan bandar untuk memikat mereka.
 • Veteran (Doktor Haiwan): Veteran adalah peranan yang akan membolehkan anda menjaga diri anda tiga kali. anda boleh menggunakan salah satu daripadanya setiap malam selama tiga malam dan membunuh semua orang yang datang berkunjung. Satu masalah besar adalah jika seorang Towny datang berkunjung, anda juga akan membunuh mereka.
 • Pengawal Badan (BG): Anda akan dapat melindungi sesiapa sahaja yang anda mahukan pada waktu malam, tetapi anda akan mati jika ada yang menyerang mereka. Orang lain juga akan mati, tetapi orang yang dilindungi tidak akan mati. Walaupun orang itu kebal anda tetap akan membunuh mereka. Anda juga boleh melindungi diri anda sekali, yang akan membuat anda kebal.
 • Doktor: Anda boleh menyembuhkan sesiapa sahaja yang anda mahukan pada waktu malam. Ini akan mengelakkan orang itu mati. Anda juga boleh menyembuhkan diri anda setelah meninggalkan anda kebal.
 • Pengangkut: Anda dapat menukar posisi dua orang, yang akan menukar semua sasaran terhadapnya.
 • Perisik: Anda dapat mendengar apa yang dibisikkan oleh semua orang dan apa yang dikatakan / dilakukan oleh mafia pada waktu malam.
 • Pengiring: Peranan ini memberi anda kemampuan untuk mengalihkan perhatian seseorang setiap malam. ini akan mengelakkan mereka melakukan kemampuan peranan mereka pada waktu malam.
 • Penyiasat: Anda dapat melihat peranan orang pada waktu malam, tetapi mereka adalah dua peranan berbeza yang diberikan. ini bermaksud bahawa anda boleh membuat kesalahan mengenai peranan seseorang.
 • Penjara: Anda boleh membawa seseorang ke penjara setiap malam untuk menentukan cuaca untuk membunuhnya atau tidak. Anda memilih siapa yang akan dipenjarakan pada waktu pagi dan menyoal siasat mereka pada waktu malam. anda hanya boleh membunuh tiga orang, tetapi semua kekebalan tidak berlaku.
 • Retributionist (Ret): Retributionist akan membiarkan anda menghidupkan kembali seseorang pada waktu malam. Anda hanya boleh melakukannya sekali sahaja dan orang itu tidak akan mengetahui bahawa anda melakukannya.
 • Awas: anda melihat siapa yang mengunjungi seseorang pada waktu malam termasuk anda.
 • Sedang: Bercakap dengan orang mati dan sekali dengan yang hidup ketika anda sudah mati, tetapi berhati-hatilah dengan kutukan media. Ini adalah sumpahan yang disebarkan sebagai jenaka dan menyatakan bahawa apabila orang-orang mengetahui bahawa anda sedang sederhana mereka akan membunuh anda pada malam berikutnya.
 • Datuk Bandar: apabila anda menyatakan diri anda, undi anda dikira sebagai tiga orang.
  Cara Bermain Street Fighter V dengan VPN

Berpasukan Neutral dengan matlamat yang sangat.

 • Pembunuh Bersiri (SK): Kekebalan pada waktu malam. Anda boleh membunuh sesiapa sahaja yang anda mahukan pada waktu malam, tetapi jika anda disekat peranan maka anda akan membunuh penyekat peranan. Matlamat: Bunuh semua yang menentang anda.
 • Amnesia: Anda boleh mengambil peranan sesiapa sahaja yang mati. Anda mungkin tidak mengambil peranan yang unik. Matlamat: selesaikan gol di sana
 • Penyihir: Anda dapat mengawal seseorang pada waktu malam dan membuatnya dapat melakukan peranan di mana saja yang anda pilih. Matlamat: hidup untuk melihat bandar kalah.
 • Jester: apabila digantung, anda boleh membunuh salah seorang yang bersalah. Anda menang dengan sesiapa sahaja, tetapi jika anda meyakinkan bandar untuk menggantung anda, anda akan mendapat bonus. Matlamat: digantung
 • Arsonist (Arso): anda boleh memadamkan sesiapa sahaja yang anda mahukan pada waktu malam dan kemudian menyalakannya apabila anda mengklik nama anda. Matlamat: hidup untuk membakar semua orang yang menentang anda
 • Pelaksana (Cth): Tidak ada yang istimewa, tetapi anda ditugaskan untuk menggantung seseorang semasa anda masih hidup dan anda menang dengan sesiapa sahaja. Matlamat: Matikan sasaran anda.
 • Survivor: Anda boleh melindungi diri anda tiga kali. Matlamat: Kekal hidup

Pasukan Mafia dengan tujuan membunuh semua yang membuat Mafia

 • Mafioso: Bunuh siapa saja yang Godfather memberitahu anda atau bunuh siapa yang anda inginkan tanpa Godfather. Anda boleh bercakap dengan mafia lain pada waktu malam.
 • Bapa baptis (GF): Kekebalan pada waktu malam. Anda boleh membunuh sesiapa sahaja yang anda mahu mati. Anda boleh bercakap dengan mafia lain pada waktu malam.
 • Consigliere: Setiap malam anda dapat mengetahui peranan sebenar siapa sahaja yang anda mahukan. Anda boleh bercakap dengan mafia lain pada waktu malam. Akan menjadi Mafioso jika tidak ada peranan pembunuh mafia yang tersisa.
 • Permaisuri: Anda boleh mengalihkan perhatian sesiapa sahaja yang anda mahukan daripada melakukan pekerjaan di sana pada waktu malam aka: sekatan peranan. Anda boleh bercakap dengan mafia lain pada waktu malam. Akan menjadi Mafioso jika tidak ada peranan pembunuh mafia yang tersisa.
 • Petugas kebersihan: Bersihkan semua bukti yang ditinggalkan orang mati sekitar tiga kali. Anda boleh bercakap dengan mafia lain pada waktu malam. Akan menjadi Mafioso jika tidak ada peranan pembunuh mafia yang tersisa.
 • Pembingkai: Bingkai seseorang setiap malam. Sekiranya seseorang cuba melihat peranan orang lain ketika mereka dibingkai, ia akan menunjukkan mereka sebagai mafia. Anda boleh bercakap dengan mafia lain pada waktu malam. Akan menjadi Mafioso jika tidak ada peranan pembunuh mafia yang tersisa.
 • Penceroboh: Anda akan dapat berubah menjadi orang mati yang mati pada malam itu untuk kelihatan bahawa anda adalah mereka. Ini akan membolehkan anda mengubah kedudukan anda dalam pemikiran masyarakat. Anda boleh melakukannya tiga kali. Anda boleh bercakap dengan mafia lain pada waktu malam. Akan menjadi Mafioso jika tidak ada peranan pembunuh mafia yang tersisa.
 • Pemeras ugut: Peras ugut seseorang pada waktu malam, yang akan menyebabkan mereka tidak dapat bercakap. Anda boleh bercakap dengan mafia lain pada waktu malam. Akan menjadi Mafioso jika tidak ada peranan pembunuh mafia yang tersisa.
 • Pemalsu: Peranan ini baru dalam permainan. Anda akan dapat mengubah kehendak sesiapa sahaja. Anda boleh melakukannya pada waktu malam dan hanya boleh dilakukan 3 kali. Anda boleh bercakap dengan mafia lain pada waktu malam. Akan menjadi Mafioso jika tidak ada peranan pembunuh mafia yang tersisa.
  Cara Bermain Final Fantasy 14 (FFXIV) dengan VPN

Semua peranan ini terdapat dalam mod permainan yang berbeza. Setiap mod permainan mempunyai keistimewaan yang berbeza mengenainya. Setiap permainan juga mempunyai maksimum 15 pemain. Mod permainan merangkumi:

 • Klasik: ada peranan yang ditetapkan dengan kurang rawak.
 • Peringkat: Peranan juga ditetapkan, tetapi anda hanya dapat memainkannya setelah memainkan 50 permainan mod lain. Ini untuk pemain berpengalaman dan permainan yang bagus.
 • Adat: Peranan dipilih oleh tuan rumah dan tidak ada 15 pemain untuk dimulakan.
 • Pantas: Semuanya sama dengan Klasik, tetapi lebih cepat
 • Semua Mana-mana: Semuanya rawak.
 • Pelangi: Ini adalah mod permainan terbaru. Peranan ditetapkan kecuali untuk 1. Perkara yang membezakannya ialah kebanyakannya ada peranan jahat dan berkecuali. Dengan hanya terdapat 2 atau 3 anggota mafia yang dijamin dan 2 atau 3 anggota bandar, mod permainan ini sangat menarik.
 • Vigillantics: Hanya ada ahli sihir dan ahli sihir.

Sama ada anda kalah atau menang dalam mod ini, anda masih akan mendapat duit syiling. Dengan duit syiling, anda dapat mengedit penampilan watak anda, mendapatkan rumah baru, animasi kematian, haiwan kesayangan, peta, atau pek tema. Anda juga boleh menggunakan watak tersebut dan menggunakan salah satu yang anda ada dengan duit syiling atau secara lalai.

Town of Salem juga membolehkan anda membuat pesta dengan rakan. Semasa melakukan ini, anda tidak boleh membuang permainan, bercakap dengan rakan di luar permainan mengenai permainan, spam, atau menggunakan kata-kata tidak senonoh. Melakukan perkara-perkara ini boleh membuat anda dilaporkan dan diharamkan, tetapi kebanyakan pemain cukup lembut.

Town of Salem adalah permainan peranan dalam talian yang sangat menyeronokkan yang boleh anda mainkan dengan rakan-rakan. Ia mempunyai banyak mod permainan dan senarai peranan yang besar. Permainan ini tersedia di Kukus atau dengan permainan Blankmedia. Bagaimanapun anda bermain Town of Salem adalah permainan yang menyeronokkan yang pasti anda nikmati.

Sekali lagi saya cadangkan menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Town of Salem dalam talian. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia akan meningkatkan prestasi dan mengurangkan ketinggalan. Pemain elit juga akan menghargai perlindungan tambahan dari serangan DDoS.

Nikmati semua aksi semasa anda bermain Town of Salem dalam talian. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati Town of Salem dari mana sahaja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me