Pahlawan RibutHeroes of the Storm adalah MOBA yang dibuat oleh Blizzard. Permainan ini dekat dengan hati ramai peminat Blizzard kerana menggabungkan watak dari semua francais popular mereka. Setiap watak dibuat secara unik agar sesuai dengan rakan permainannya yang lain. Dengan menggunakan set bergerak unik ini dengan betul, anda dapat menampilkan watak sepenuhnya dan mungkin juga bermain secara kompetitif. Dengan Heroes of the Storm dalam talian akan ada kelewatan, masa sambungan yang perlahan, dan mungkin juga beberapa serangan DDoS. Untuk membantu menyelesaikan masalah ini, saya cadangkan VPN. VPN akan membolehkan anda menukar alamat IP anda ke IP lain berhampiran lokasi yang anda pilih. Sekiranya anda memilih lokasi berhampiran pelayan yang anda mainkan, anda akan mempunyai jeda yang lebih sedikit dan sambungan yang lebih pantas. Oleh kerana bukan alamat IP anda, anda cenderung tidak diserang DDoS. Dengan permainan menjadi permainan Blizzard kemungkinan besar akan disekat oleh firewall. Nasib baik VPN membantu anda melewati firewall dan sekatan geo dengan membenarkan anda menukar alamat IP anda.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Main Heroes of the Storm

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Heroes of the Storm dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Sorotan Pahlawan Storm

Heroes of the Storm adalah permainan di mana anda bertanggungjawab untuk bekerjasama dengan rakan sepasukan anda untuk mengalahkan musuh. Permainan itu sendiri mungkin kelihatan cukup mudah, tetapi jauh lebih sukar daripada yang sepertinya. Dengan strategi yang kompleks dan mod permainan yang berbeza, permainan menjadi semakin sukar. Mod permainan merangkumi:

 • Asas yang diperlukan sebelum melihat mod permainan: Anda bermain sebagai wira bekerja dengan orang lain untuk mengalahkan pasukan lain. Terdapat pelayan yang bertelur untuk setiap pasukan dan mereka dapat membantu anda meratakan dan mengambil alih pasukan lain. Anda mesti mengalahkan menara pasukan lain untuk dapat sampai ke pangkalan sana dan membawa keluar menara utama (juga dikenali sebagai nexus).
 • Berlatih: Anda dengan AI vs AI. Peraturan asas terpakai.
 • Versus AI: Anda dan yang lain dalam talian vs AI. Peraturan asas terpakai.
 • Main pantas: Anda dan yang lain berbanding pesaing dalam talian yang lain. Peraturan asas terpakai.
 • Pergaduhan Wira: Cabaran berbeza setiap minggu.
 • Pertandingan Adat: Apa sahaja yang anda pilih.
 • Peringkat:
  • Liga Pahlawan: Mesti solo untuk masuk. Peraturan asas terpakai.
  • Liga Pasukan: Mesti mempunyai pasukan lima yang sudah berada di pesta anda. Peraturan asas terpakai.

Setiap mod permainan dimainkan pada peta. Setiap peta mempunyai peraturan khas yang mempengaruhi permainan. Ini bermakna bahawa bergantung pada peta yang anda dapat, anda mungkin akan melakukannya dengan lebih baik. Peta merangkumi: Tower of Doom, Infernal Shrines, Battlefield of Eternity, Tomb of the Spider Queen, Sky Temple, Garden of Terror, Blackheart’s Bay, Dragon Shire, Haunted Mines, Cursed Hollows, Braxis Holdout, Punisher Arena, and Warhead Junction.

Wira adalah siapa anda bermain sebagai. Pahlawan terbahagi kepada empat kategori: pembunuh menyerang untuk membunuh, pahlawan melakukan pukulan terkuat, sokongan membantu pasukan keluar sepanjang perlawanan, dan pakar mempunyai gerakan unik yang dapat mengubah arah permainan. Watak dalam kategori merangkumi:

 • Pembunuh: Ragnaros, Varian, Samuro, Alarak, Gul’dan, Chromie, Tracer, Greymane, Lunara, Cho’gall, The Butcher, Kael’thas, Thrall, Jaina, Tychus, Falstad, Illidan, Kerrigan, Nova, Raynor, Valla, dan Zeratul.
 • Pahlawan: Varian, Zarya, Dehaka, Cho’gall, Artanis, Rexxar, Leoric, Johanna, Anub’Arak, Chen, Arthas, Diablo, E.T.C., Muradin, Sonya, Stitches, dan Tyrael.
 • Menyokong: Auriel, LT. Morales, Kharazim, Rehgar, Brightwing, Li Li, Malfurion, Tassadar, Tyrande, dan Uther.
 • Pakar: Medivh, Xul, Sylvanas, The Lost Vikings, Azmodan, Zagara, Murky, Abathur, Gazlowe, Nadeebo, dan SGT. Tukul.

Menggunakan mata wang permainan Anda boleh membeli watak sehingga anda tidak perlu menunggu mereka bebas bermain lagi. Setelah anda mempunyai watak, anda boleh bermain terus-menerus atau anda boleh berlatih dengannya. Lebih baik anda menjadi orang yang lebih baik anda akan dapat menghadapi. Anda boleh bermain sesiapa sahaja dari orang yang baru bermain perlawanan pertama mereka ke pemain elit, ia bergantung kepada cara anda bermain.

Heroes of the Storm adalah MOBA popular yang dibuat oleh badai salji. Permainan ini sangat kompetitif dan bahkan merupakan Esport. Permainan ini mempunyai banyak strategi dan banyak cara untuk bermain. Dengan pelbagai watak dan peta anda tidak akan kecewa. Secara keseluruhan ini adalah permainan yang saya pasti anda dan rakan anda akan gemar bermain.

Sekali lagi saya cadangkan menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Heroes of the Storm dalam talian. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia akan meningkatkan prestasi dan mengurangkan ketinggalan. Pemain elit juga akan menghargai perlindungan tambahan dari serangan DDoS.

Nikmati semua aksi semasa anda bermain Heroes of the Storm dalam talian. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati Heroes of the Storm dari mana sahaja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me