Anda memerlukan log masuk CyberGhost untuk menggunakan aplikasi Android. Sekiranya anda belum menjadi pelanggan, anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses VPN tanpa had $ 2.75 sebulan. Memasang aplikasi CyberGhost VPN Android adalah mudah. Cukup, buka laman web CyberGhost VPN pada peranti anda. Ketuk butang untuk dipindahkan ke Google Play Store. Setelah sampai, Anda akan dapat memilih “Pasang” untuk memindahkan aplikasi ke perangkat Android Anda. Setelah pemasangan selesai, ketuk butang “Buka” untuk menjalankan aplikasi.

Pemasangan Aplikasi Android CyberGhost VPNPengesahan Aplikasi Android CyberGhost

Sekiranya anda sudah mempunyai akaun premium, ketik pada pautan “Kembali ke log masuk”. Ini membuka skrin log masuk di mana anda boleh memasukkan bukti kelayakan anda untuk mengesahkan akaun anda. Anda mungkin melihat layar untuk membenarkan CyberGhost izin yang diperlukannya untuk mewujudkan rangkaian VPNnya pada peranti anda. Teruskan dan berikan izin yang diperlukannya.

Log Masuk Aplikasi Android CyberGhost VPNMasukkan kelayakan pengesahan anda: “Alamat e-mel” dan “Kata Laluan”. Setelah anda melakukan ini, ketuk butang “Login” untuk menyelesaikan pengesahan akaun anda. Selepas itu papan pemuka sambungan utama untuk aplikasi akan dibuka. Sebelum kita mengetahui cara menyambung ke rangkaian VPN CyberGhost, mari kita lihat terlebih dahulu tetapan aplikasi.

Tetapan Aplikasi Android CyberGhost VPN

Tetapan aplikasi dapat diakses dengan mengetuk ikon roda gigi di kanan atas papan pemuka. Mereka dibahagikan kepada beberapa kategori yang berbeza. Ada yang memberi maklumat sementara yang lain dapat membantu meningkatkan keselamatan keseluruhan anda semasa menggunakan perkhidmatan VPN CyberGhost.

Kategori pertama adalah “Akaun”. Ini membolehkan anda memeriksa maklumat akaun anda sehingga anda dapat memantau dengan mudah dari telefon Android anda. Ia memaparkan nama pengguna anda, perincian rancangan, jumlah peranti serentak yang telah anda pasang, dan tarikh luput. Terdapat juga pautan ke akaun laman web anda yang membolehkan anda mengubahnya hanya dengan beberapa ketukan. Akhirnya, anda boleh log keluar dari sini. Ketahuilah jika anda melakukannya, anda perlu menyewa kelayakan anda untuk menggunakan perkhidmatan ini pada masa akan datang.

Kategori kedua membolehkan anda memanfaatkan ciri yang disediakan oleh perkhidmatan CyberGhost untuk membantu meningkatkan pengalaman dalam talian anda semasa menggunakan perkhidmatan mereka. Mengaktifkan ciri-ciri ini akan membantu anda menjaga privasi dan keselamatan dalam talian anda. Ia merangkumi yang berikut:

  • Penyekat iklan – akan membantu menyekat banyak iklan yang menyerang dan menjengkelkan. Ini dapat mengurangkan masa muat laman web dan membantu menghilangkan kekacauan skrin yang tidak diingini.
  • Perlindungan daripada laman web berniat jahat – melindungi perisian jahat dengan melindungi pengguna di sisi pelayan sehingga tidak sampai ke peranti mereka.
  • Pemampatan data – memampatkan gambar dan beberapa data lain yang dapat menjimatkan pengguna dengan data rancangan berbayar ketika menggunakan perkhidmatan VPN CyberGhost.
  • Elakkan penjejakan dalam talian – dapat mengelakkan pelacak dalam talian daripada memantau tingkah laku dalam talian anda dan mengembangkan profil trend dalam talian anda.
  Cara Membuka Blokir Minecraft dengan VPN

Tetapan Aplikasi Android CyberGhost VPNKategori seterusnya direka untuk memberikan perlindungan dalam talian yang lebih baik semasa anda menyambung ke Internet di pelbagai tempat panas. Sekiranya anda menghidupkan perlindungan Wi-Fi, aplikasi akan memantau ketika telefon Android anda cuba menyambungkan salah satu rangkaian tanpa wayar ini. Anda boleh menetapkan tindakan untuk jenis rangkaian wayarles berikut.

  • Wi-Fi selamat – merujuk kepada rangkaian yang dilindungi kata laluan.
  • WiFi tidak selamat – rangkaian adalah rangkaian terbuka atau rangkaian dengan keselamatan kata laluan yang lemah.
  • Lebih banyak lagi – membolehkan anda menyimpan tahu rangkaian dan tetapannya.

Pilihan yang boleh anda pilih untuk setiap ini termasuk Tanya, Lindungi, Lumpuhkan perlindungan, dan Abaikan. Kami mengesyorkan agar anda menggunakan Tanya atau Lindungi untuk ini. Anda boleh melumpuhkannya kemudian jika perlu. Jangan sekali-kali Abaikan sambungan hotspot kerana ini boleh menyebabkan anda terdedah kepada pelaku jahat dan mendedahkan maklumat kepada anda. Kami ingin mempunyai aplikasi Tanyakan kepada kami agar kami tahu rangkaian yang kami hubungi semasa menjalani kehidupan seharian.

Tetapan VPN hanya merangkumi satu togol tetapi ia penting. Ia membolehkan perisian menggunakan port rawak untuk setiap sambungan yang selamat. Ini menyukarkan ISP atau yang lain untuk menyekat atau menapis anda semasa melayari Web. Julat port dapat diubah dengan mudah jika perlu. Ini juga membantu perkhidmatan mereka berada di hadapan penyedia kandungan seperti Netflix, Hulu, dan lain-lain.

Tetapan Aplikasi Android CyberGhost VPN (Bersambung)Kategori Tentang adalah kumpulan sokongan dan pautan maklumat yang berbeza mengenai aplikasi. Hubungi sokongan membuka arahan mengenai bagaimana mengarahkan pertanyaan anda. Bergantung pada jawapan anda, ia akan membuka “Laporkan masalah” atau “Cadangkan penambahbaikan” di mana anda kemudian dapat menyatakan kes anda dan membuat tiket e-mel untuk menyelesaikannya.

  Saksikan Kejuaraan Hoki Es Junior Dunia dengan VPN

Bantuan membuka senarai kecil panduan yang boleh anda gunakan dalam aplikasi untuk memudahkan anda memanfaatkan sepenuhnya perkhidmatan CyberGhost VPN. About juga mengandungi maklumat versi aplikasi dan pautan ke TOS, Dasar Privasi, dan FAQ laman web lain yang berguna.

Menjamin Lalu Lintas Dalam Talian Anda dengan VPN CyberGhost

Ini adalah pelbagai cara untuk menggunakan aplikasi Android untuk mengamankan lalu lintas dalam talian anda bergantung pada tujuan anda menggunakan Internet. Sekiranya anda hanya mahukan sambungan tanpa nama untuk melayari umum, anda boleh membiarkan aplikasi memilih pelayan pantas untuk anda. Sekiranya anda memerlukan pelayan di negara lokasi tertentu, pilihan Semua negara mungkin merupakan pilihan yang lebih baik. Sekiranya mengakses kandungan media global adalah matlamat anda, anda mungkin ingin menggunakan senarai streaming streaming. Akhirnya jika anda ingin membuat profil sambungan anda sendiri untuk pelbagai laman web yang anda lawati, membuat senarai Kegemaran dapat membantu mempermudah semua sambungan anda.

Menggunakan Aplikasi CyberGhost VPN untuk Menyambung ke Pelayan Terbaik

Sekarang kita telah melihat persediaan di belakang layar untuk aplikasi, mari kita melihatnya dalam tindakan. Cara termudah untuk membuat sambungan tanpa nama cepat ke rangkaian VPN CyberGhost adalah membiarkannya menghubungkan anda ke lokasi terbaik. Secara lalai tetapan ini akan cuba menghubungkan anda ke pelayan terpantas dari lokasi semasa anda. Ia mengambil kira jarak, ping, dan beban pelayan ketika membuat penentuan ini.

Menyambung ke Pelayan Terbaik dengan Aplikasi Android CyberGhostMembuat sambungan ini hanya dengan satu ketukan togol sambungan. Sekiranya anda pernah menyambung ke pelayan lain, akan ada butang untuk menetapkan semula sambungan semasa anda ke lokasi terbaik. Sekiranya ini berlaku, anda perlu mengetuk dua kali untuk melindungi privasi dalam talian anda.

Berhubung dengan Senarai Semua Negara

Sekiranya anda mahukan kawalan yang lebih besar di mana lokasi pelayan VPN anda. anda boleh mengetuk anak panah ke bawah di sebelah kanan lokasi sambungan semasa di papan pemuka. Ini akan membuka rangkaian senarai lokasi. Yang pertama adalah senarai Semua negara. Memilih negara dari senarai ini akan menghubungkan anda ke pelayan VPN CyberGhost di negara tersebut. Ini ditunjukkan oleh hubungan kita dengan pelayan di Kanada. Menyambung dengan cara ini akan membolehkan aplikasi menentukan pelayan terpantas untuk anda, sama seperti contoh lokasi terbaik sebelumnya.

Bersambung ke Kanada dengan Senarai Pelayan SemuaUntuk memutuskan sambungan, matikan sambungan atau pilih lokasi pelayan lain. Perhatikan bahawa Kanada kini telah menggantikan lokasi terbaik dan dengan itu sekarang menjadi sambungan lalai kita. Anda boleh mengembalikan lokasi terbaik ke lalai dengan mengetuk butangnya. Membuka senarai Semua negara sekali lagi akan membolehkan kita melihat cara lain untuk mengawal butiran lokasi pelayan VPN kita. Mengetuk tiga titik mendatar di sebelah negara membuka skrin maklumat untuk pelayan di negara tersebut. Ini merangkumi jumlah pelayan, nombor pengguna semasa, dan jumlah keseluruhan beban pelayan di negara tersebut. Anda juga boleh menggemari negara dan menyambungnya dari sini.

  Cara Membayar VPN Tanpa Nama dengan Kad Hadiah Prabayar

Menggunakan Senarai Pelayan Semua untuk Menyambung ke Pelayan Toronto tempatanAkhirnya, mengetuk pautan “Tunjukkan pelayan” akan memperluas lokasi negara ke bank pelayannya sendiri. Ini akan membolehkan anda memilih pelayan tempatan di lokasi yang ingin anda sambungkan. Begitu juga dengan negara, mengetuk tiga titik mendatar di sebelah pelayan individu akan membuka skrin maklumat untuknya. Skrin ini juga akan membolehkan anda menggemari pelayan individu untuk memudahkan penyambungannya di masa hadapan. Dalam contoh ini, kami telah menyambung ke pelayan Toronto-S01-i10 dengan mengetuk pautan “Sambung ke pelayan”. Sekiranya kita memutuskan sambungan dari pelayan, kita sememangnya dapat melihat bahawa aplikasi disambungkan ke pelayan pilihan kita.

Menyambung ke Pelayan CyberGhost Dioptimumkan untuk US-Netflix

Perkara lain yang membolehkan aplikasi CyberGhost VPN Android anda lakukan ialah mengakses kandungan media streaming dari kawasan geografi yang berbeza. Anda boleh melakukannya dengan membuka skrin lokasi dan mengetuk senarai Ramah streaming. Ini memaparkan senarai pelayan VPN yang dioptimumkan untuk membantu anda mengakses kandungan yang anda pilih.

Menyambung ke Pelayan VPN CyberGhost Dioptimumkan untuk US-Netflix dengan Aplikasi AndroidDalam contoh ini, kami memilih lokasi Amerika Syarikat – Netflix untuk dihubungkan yang menghubungkan kami dengan pelayan di Atlanta, AS. Memutuskan sambungan dari pelayan VPN, kita dapat melihat bahawa ini adalah lokasi negara dan bukan pelayan individu. Ini ditanggung dengan menyambung semula yang menghubungkan kami ke pelayan VPN yang berbeza.

Menggunakan Kegemaran untuk Sambungan ke Rangkaian VPN CyberGhost

Akhirnya setelah anda membuat kegemaran untuk laman web yang paling sering anda lawati, menggunakannya untuk menyambung mungkin merupakan kaedah paling berkesan untuk menyambung ke rangkaian VPN CyberGhost. Kegemaran boleh dibuat untuk negara dan pelayan individu, serta laman media streaming yang paling kerap anda gunakan. Ini bermakna anda dapat menyimpan semua ini dalam satu senarai kecil untuk menjadikannya lebih mudah untuk beralih di antara mereka apabila anda perlu. Sebagai contoh, kami telah menambahkan pelayan Atlanta-S01-i04 ke senarai kami kerana kami mendapati bahawa ia memberikan kami kelajuan terbaik untuk melayari. Kita sekarang boleh berhubung dengannya dengan beberapa ketukan.

Menyambung ke Rangkaian CyberGhost Menggunakan Lokasi KegemaranSebagai contoh, kami telah menambahkan pelayan Atlanta-S01-i04 ke senarai kami kerana kami mendapati bahawa ia memberikan kami kelajuan terbaik untuk melayari. Kita sekarang boleh beralih dari pelayan VPN lain hanya dengan beberapa ketukan.

Lawati CyberGhost

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me