Panduan Persediaan iOS CyberGhost

Anda memerlukan akaun CyberGhost untuk menggunakan aplikasi iOS. Anda boleh melanggan perkhidmatan tersebut dan menikmati akses VPN tanpa had dengan adil $ 2.75 sebulan. Setelah anda memuat turun dan membuka aplikasi iOS, anda harus memberi CyberGhost VPN akses yang diperlukan untuk membuat rangkaian VPN pada peranti iOS anda. Anda juga boleh membiarkannya memberitahu anda apabila perlu untuk mendapatkan rangkaian Wi-Fi awam.


Mengesahkan Akaun VPN CyberGhost Anda pada Peranti iOS AndaKetika anda menemui layar pembuatan akaun, pilih pautan “Sudah punya akun” untuk membuka layar masuk. Masukkan “Nama Pengguna / E-mel” dan “Kata Laluan” yang anda buat ketika melanggan akaun Premium anda. Ketik log masuk untuk membuka papan pemuka utama untuk aplikasi. Sebelum kita melihat betapa mudahnya menggunakan perisian untuk menyambung ke rangkaian VPN CyberGhost, mari kita periksa menu utamanya yang juga merangkumi tetapan aplikasi.

Menu dan Tetapan Aplikasi CyberGhost untuk iOS

Ketuk ikon menu (tiga garis mendatar) untuk membuka menu aplikasi. Menu memaparkan item berikut:

 • Nama pengguna – dari akaun yang sedang dilog masuk.
 • Log keluar – membolehkan anda menukar akaun dengan mudah.
 • Urus akaun – pautan yang membuka halaman akaun anda di laman web CyberGhost VPN sehingga anda dapat mengubahsuai rancangan anda atau menambah dan membuang peranti.

Menu dan Tetapan Aplikasi CyberGhost VPN untuk iOS

 • Tetapan – terbahagi kepada akaun dan, perlindungan Wi-Fi, dan maklumat versi.
  • Maklumat Akaun – merangkumi: Nama Pengguna, Maklumat rancangan, jumlah peranti yang disambungkan, dan jumlah hari yang tersisa hingga pembaharuan. Ia juga mempunyai pautan untuk menguruskan akaun anda.
  • Perlindungan Wi-Fi – membolehkan anda melindungi rangkaian Wi-Fi secara automatik. Anda dapat mengubah cara perisian bertindak balas terhadap terbuka, kata laluan selamat, dan rangkaian yang diketahui. Pilihan untuk semua termasuk: Tanya, Sentiasa berhubung, Hentikan sambungan, dan Jangan sekali-kali melindungi. Kami mengesyorkan agar anda menetapkannya untuk meminta atau selalu melindungi agar selamat.
  • Maklumat sokongan – memaparkan maklumat versi aplikasi, pautan TOS, dan pautan Dasar Privasi. Ia juga beralih untuk mengirim data tanpa nama kepada pasukan sokongan VPN CyberGhost untuk membantu mereka mengekalkan rangkaian mereka. Akhirnya anda dapat menganalisis hubungan anda dari sini.
 • Soalan Lazim – membuka pangkalan data pengetahuan dan Soalan Lazim sokongan laman web.
 • Maklum balas – membuka arahan untuk membolehkan anda mencadangkan penambahbaikan aplikasi atau membuat tiket sokongan untuk masalah yang anda hadapi.

Membuat Sambungan dengan Aplikasi iOS CyberGhost VPN

Perisian CyberGhost membolehkan anda berhubung menggunakan pelbagai cara. Anda boleh membuat sambungan ke negara tertentu atau pelayan VPN dengan senarai Semua pelayan. Selain itu, anda boleh menggunakan pelayan akses senarai streaming yang dioptimumkan untuk pelbagai sumber media pengukus seperti Netflix. Akhirnya anda boleh membuat senarai sambungan VPN kegemaran anda untuk mengamankan lalu lintas Internet dengan cepat menggunakan perkhidmatan VPN CyberGhost.

Sambungan Terbaik VPN CyberGhost

Cara paling mudah untuk menyambung ke perkhidmatan CyberGhost adalah membiarkannya memilih pelayan terbaik untuk melayari umum untuk anda. Ini hanya memerlukan anda mengetuk sambungan untuk menukar “Hidup”. Perisian kemudian akan menghubungkan anda ke pelayan terpantas dari lokasi semasa anda. Ia menggunakan jarak, tindak balas ping, dan peratusan beban pelayan untuk membantu mencari pelayan terbaik.

Menyambung ke Pelayan Terbaik dengan Aplikasi iOS CyberGhost VPNBersambung mengikut Negara dengan Senarai Semua Pelayan

Memilih negara tertentu yang diperlukan hanya dengan beberapa ketukan skrin. Pertama, putuskan sambungan dari sambungan semasa anda. Kemudian Pilih sambungan terakhir anda untuk membuka senarai Pelayan. Akhirnya ketik nama negara untuk menyambung ke pelayan VPN di lokasi tersebut.

Menyambung ke Negara Tertentu dengan Senarai Semua PelayanPerisian akan memilih pelayan untuk anda secara automatik. Di sini, kami telah menyambung ke pelayan VPN di Kanada seperti yang digambarkan setelah kami memutuskan sambungan daripadanya.

Memilih Pelayan VPN dari Senarai Semua Pelayan VPN CyberGhost

Pilih sambungan terakhir kami Kanada membuka skrin pemilihan Sever sekali lagi. Cara lain untuk menggunakan senarai Semua Pelayan adalah memilih pelayan tertentu di negara yang dipilih untuk diakses. Mengetuk ikon pengembangan pelayan (tiga titik) di sebelah kanan lokasi Kanada membuka skrin yang membolehkan anda memilih pelayan tertentu dari Kanada.

Menyambung ke Rangkaian VPN CyberGhost Menggunakan Daftar Semua PelayanAnda juga boleh menggemari pelayan VPN tertentu seperti Montreal-S01-i07. Perhatikan putih yang dipenuhi bintang. Anda juga dapat melihat bahawa kami memang menyambung ke pelayan VPN yang dipilih seperti yang kini ditunjukkan sebagai pelayan sambungan terakhir kami yang berjaya setelah kami mengetuk sambungan “Mati”.

Menstrim dengan Aplikasi CyberGhost iOS

Sekarang mari kita sambungkan ke VPN yang dioptimumkan untuk streaming di negara-negara tertentu seperti Amerika Syarikat. Ketik pertama pada ikon senarai (anak panah ke bawah) di sebelah kanan sambungan terakhir kami. Ini membuka senarai pelayan. Ketik senarai Penstriman. kemudian ketik Amerika Syarikat.

Memilih Pelayan Media Streaming dengan Aplikasi CyberGhost iOSIni menghubungkan kami dengan pelayan VPN di Dallas, TX. Semasa memutuskan sambungan, anda dapat melihat bahawa ini adalah pelayan yang dioptimumkan untuk streaming di Amerika Syarikat.

Sambungan Menggunakan Senarai Pemisah VPN Kegemaran Anda

Cara terakhir untuk menyambung ke pelayan VPN adalah dengan membuat senarai pelayan dan lokasi VPN kegemaran anda terlebih dahulu. Anda boleh menggunakan senarai ini untuk mengamankan lalu lintas internet dengan cepat menggunakan perkhidmatan VPN CyberGhost. Perhatikan bahawa pelayan Montreal yang kami tetapkan sebagai kegemaran kini dapat dihubungkan terus dari senarai kegemaran kami.

Menyambung ke Pelayan VPN CyberGhost Kegemaran AndaAnda juga dapat melihat bahawa Amerika Syarikat (streaming) juga tersedia. Menyambung ke ini, anda dapat melihat bahawa ia menghubungkan kami ke pelayan di New York kali ini. Memutuskan sambungan menunjukkan bahawa ini adalah pelayan lain di rangkaian CyberGhost yang telah dioptimumkan untuk streaming di Amerika Syarikat.

Lawati CyberGhost

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map