MLBMungkin pemadaman MLB.tv akan menjadi perkara masa lalu pada tahun-tahun akan datang. Tahun ini MLB merancang untuk menawarkan tambahan “Pasukan Tunggal” untuk membantu anda menonton pasukan kegemaran anda. Walau bagaimanapun, anda perlu mengesahkan melalui penyedia kabel atau satelit anda. Itu adalah masalah bagi pemotong tali di mana sahaja. Rasanya tidak adil memandangkan MLB.tv adalah perkhidmatan streaming premium. Mereka yang melanggan harus dapat menonton setiap permainan, tanpa mengira lokasinya. Itu tidak berlaku kerana penonton di Amerika Syarikat dan Kanada dipengaruhi oleh peraturan pemadaman. Nasib baik ada jalan penyelesaian. Anda boleh menyelesaikan masalah pemadaman dengan menggunakan VPN.

VPN Terbaik untuk Streaming Permainan Pemadaman MLB.tv

Mula-mula anda ingin mencari perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai dan kukuh. Dalam kes ini, anda memerlukan satu dengan pelayan VPN pantas di wilayah mana sahaja yang anda rancangkan untuk menonton liputan, sekali lagi kami mengesyorkan UK. Oleh kerana anda mahukan perkhidmatan pantas dan boleh dipercayai untuk dipilih, kami akan berkongsi beberapa penyedia VPN terkemuka dengan rangkaian besar.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton MLB At Bat

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton pasukan MLB kegemaran anda. Pertama anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

  Saksikan secara langsung dalam talian Liga Juara-Juara UEFA

Pelayan ExpressVPN UK

  • Pilih lokasi pelayan. Kami memilih London tetapi ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan IKEv2. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Kami kini berada di London sejauh mana yang diberitahu oleh pengguna dalam talian. Oleh itu, kami boleh sampai ke mana-mana laman web seperti duduk di London. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya kita menyambung ke pelayan di AS atau di tempat lain di dunia.

Menyambung ke VPN semudah itu. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di United Kingdom, anda boleh melayari Internet seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara. Menyambung ke pelayan di United Kingdom juga akan membolehkan anda mengakses BBC Sports untuk liputan bahasa Inggeris, atau saluran lain yang anda mahu pilih.

Mudah-mudahan sekarang, anda dapat melihat bahawa VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Sudah tentu, anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix, tetapi VPN akan membantu anda menonton pengaturcaraan AS. Anda boleh menikmati rancangan TV dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat. Begitu juga dengan wilayah lain yang ingin anda akses.

  Panduan Persediaan Android NordVPN

Pemadaman MLB.TV Dijelaskan

Apakah pemadaman Major League Baseball? Inilah penjelasan dari MLB.com laman web:

Pemadaman Hidup Tempatan Musim Biasa di A.S. dan Kanada: Semua permainan langsung yang disiarkan di MLB.TV dan tersedia melalui MLB.com At Bat dikenakan pemadaman tempatan, serantau atau nasional. Kecuali untuk permainan musim MLB tertentu dan permainan Pasca Musim seperti yang dijelaskan di bawah atau di wilayah televisyen rumah MLB Club tertentu yang MLBAM tawarkan Perkhidmatan langganan dalam pasaran, semua permainan langsung akan dipadamkan di setiap wilayah televisyen rumah Club yang berlaku. Sekiranya permainan dipadamkan di suatu kawasan, permainan tidak tersedia untuk tontonan permainan langsung. Sekiranya anda adalah pelanggan MLB.TV di kawasan yang mengalami pemadaman, permainan yang berlaku akan tersedia sebagai permainan yang diarkibkan kira-kira 90 minit selepas tamatnya permainan.

Seperti yang anda lihat peminat baseball di AS dan Kanada dikenakan pemadaman tempatan, serantau, dan nasional. Ini bermakna anda tidak boleh selalu bergantung pada MLB.com At Bat untuk menonton pasukan kegemaran anda secara langsung. Permainan pemadaman tersedia satu setengah jam setelah permainan berakhir. Itu sangat anti-iklim. Sebilangan besar Peminat mahu menonton permainan secara langsung, bukan berdasarkan permintaan. Pada masa itu anda mungkin telah melihat hasilnya. Jawapan untuk masalah tersebut adalah VPN. Menyambung ke pelayan VPN di negara lain akan menyebabkan pemadaman. Elakkan semua pemadaman dengan menggunakan perkhidmatan VPN.

Kunci untuk mengatasi sekatan pemadaman adalah menyambung ke pelayan VPN di luar Amerika Syarikat dan Kanada. MLB At Bat dan perkhidmatan penstriman lain menggunakan teknologi yang disebut geo-blocking untuk menentukan sama ada anda boleh mengakses kandungannya atau tidak. Sekiranya berlaku pemadaman, aplikasi mencari lokasi alamat IP anda. Sekiranya ia jatuh di AS atau Kanada, peraturan pemadaman akan berlaku. Sekiranya anda menyambung ke pelayan VPN di negara lain, ia akan mengubah lokasi alamat IP anda. Itu akan membolehkan anda menonton sebarang permainan MLB tanpa pemadaman.

  Cara Bermain Clash of Clans & Clash Royale dengan VPN

Nikmati semua kegembiraan semasa musim Major League Baseball. Sila ikuti kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini dan kongsi catatan ini dengan rakan anda. Mereka juga dapat menikmati musim tanpa permainan pemadaman MLB.tv dari mana saja di dunia dengan VPN.

Lihat Tawaran ExpressVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me