UFCKami peminat UFC yang besar dan menonton acara langsung hampir setiap hujung minggu. Perkhidmatan penstriman UFC Fight Pass OTT adalah kaedah terbaik untuk mengikuti aksi UFC terbaru bersama dengan peristiwa sebelumnya dan siri asal. Cabarannya datang apabila anda bersiap-siap untuk menonton UFC Fight Night atau acara lain bersama rakan dan menyedari bahawa pemadaman berlaku untuk lokasi anda. Nasib baik anda boleh menggunakan VPN sebagai jalan penyelesaian untuk mengatasi sekatan pemadaman.

VPN terbaik untuk Stream UFC Fight Pass

Mula-mula anda ingin mencari perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai dan kukuh. Dalam kes ini, anda memerlukan satu dengan pelayan VPN pantas di wilayah mana sahaja yang anda rancangkan untuk menonton liputan. Kami mengesyorkan UK atau Ireland untuk akses lebih cepat ke main semula kad PPV utama. Oleh kerana anda mahukan perkhidmatan pantas dan boleh dipercayai untuk dipilih, kami akan berkongsi beberapa penyedia VPN terkemuka dengan rangkaian besar. Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada ketiga-tiga perkhidmatan VPN kerana memberikan potongan harga kepada pengunjung kami. Jimat hingga 60% dari VPN tanpa had untuk membebaskan pemadaman dan melindungi privasi anda.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton UFC Fight Pass tanpa Sekatan Pemadaman

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton perlawanan MMA. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

  Cara Mengurangi Server Lag untuk Agar.io

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Pelayan ExpressVPN UK

  • Pilih lokasi pelayan. Untuk pemadaman UFC, anda ingin memilih pelayan di luar kawasan pemadaman. Ini akan berbeza-beza per acara, jadi kami mengesyorkan VPN dengan rangkaian yang besar.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Kami kini berada di UK sejauh mana yang diberitahu oleh pengguna dalam talian. Oleh itu, kita boleh menjangkau laman web mana-mana seolah-olah duduk di London. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya kita menyambung ke pelayan di AS atau di tempat lain di dunia.

Menyambung ke VPN semudah itu. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di United Kingdom, anda boleh melayari Internet seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara. Sambungkan ke pelayan di United Kingdom untuk menonton liputan BBC Sports untuk Bahasa Inggeris, atau saluran lain yang anda mahu pilih.

Mudah-mudahan sekarang, anda dapat melihat bahawa VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti WWE Network, Hulu dan Pandora. Sudah tentu, anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix, tetapi VPN akan membantu anda menonton pengaturcaraan AS. Anda boleh menikmati rancangan TV dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat. Begitu juga dengan wilayah lain yang ingin anda akses.

  Cara Menggunakan Opera VPN

Kandungan UFC Fight Pass

Sekarang kami telah menunjukkan kepada anda cara menggunakan VPN untuk mengakses UFC Fight Pass, kami ingin menyenaraikan kandungan yang dapat Anda harapkan melalui layanan ini. Kami tidak mahu membingungkan sesiapa dengan berfikir bahawa VPN akan memberi anda akses percuma ke acara bayar-per-tonton (PPV) secara langsung. Walau bagaimanapun, VPN dapat membantu anda menjimatkan acara UFC PPV bergantung pada tempat anda tinggal. Walaupun begitu, ini tidak akan memberi anda akses percuma ke acara PPV secara langsung. Sebagai bonus, mereka yang menyambung ke pelayan VPN di UK atau Ireland boleh menonton kad utama 48 jam selepas acara PPV.

Di luar acara PPV, UFC Fight Pass memberi anda akses kepada ribuan pertandingan terbaik. Saksikan pejuang MMA kegemaran anda bertarung di segi delapan. Adakah anda peminat Conor McGregor, Ronda Rousey, atau Jon Jones? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan ciri carian UFC.tv untuk mencari dan menonton perlawanan terbaik sepanjang karier mereka. Ikuti beberapa bakat terbaik dan terbaik dengan menstrim setiap musim The Ultimate Fighter.

Berikut adalah senarai penuh kandungan yang tersedia melalui UFC Fight Pass:

  • Acara langsung
  • Perang perpustakaan – UFC, Pride, Strikeforce, WEC, Invicta FC, Pancrase, Glory, Eddie Bravo International (EBI)
  • Koleksi – Muka / Mati: VanZant / Waterson, Ultimate Urijah Faber, Bersedia untuk Kemuliaan: Perlanggaran – Rico vs Badr, Young Guns, Pound-For-Pound Kings, Face / Off: Mousasi / Hall, Koleksi Bout Pilihan, Miesha Tate Retire , Muka / Mati: Alvarez / McGregor, UFC 205: Fight Past, Greaky Fights with Forest, Ultiamte Ronda Rousey, Ultimate Shogun Rua, Ultimate Don Frye, Menjadi terkenal, TUF: Pergaduhan Individu, Pensiun Hendo, Penghormatan kepada Josh Samman, Ultimate Dan Severn, Ultimate Cyborg, Big Country vs Bigfoot, The Diamond’s Dozen, UFC Welterweight Champ: Tyron Woodley, Antologi: Georges St-Pierre, Antologi: Vitor Belfort, Hall of Fame UFC, The Evolution of Pancrase, Brock Lesnar: Best of the Beast , 200 hingga 200.
  • Asal – Di mana mereka sekarang? Musim 1-3, Dua Puluh / 20 Klasik, Fightography: The Tournaments, Fight Pass Twenty / 20, Pioneers atau MMA, The Exchange with Megan Olivi, The Thrill and the Agony, UFC Lab, Dana White: Lookin ‘for a Fight, UFC fight Motion, Darjah 3 dengan Kyra Gracie, MMA dalam Keluarga, Orang Pertama, Knockouts Ultimate, MMA Mindset, Born to Fight, Submission Ultimate, Gym Escape.
  • Pertunjukan – The Ultimate Fighter, The Ultimate Fighter: Brazil, The Ultimate Fighter: Amerika Latin, TUF: The Smashes, TUF: Nations, The Ultimate Fighter: China, The Notorious, UFC Now, Road to UFC: Jepun, The Evolution of Punk, Ultimate Insider, UFC Presents, Best of Pride, Best of WEC, UFC Fight Flashback, UFC Main Event, UFC Wires, UFC Unleashed, UFC Ultimate Knockouts.
  Saksikan Kejuaraan Hoki Es Junior Dunia dengan VPN

Nikmati semua keseronokan UFC Fight Pass. Sila ikuti kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini dan kongsi catatan ini dengan rakan anda. Mereka juga dapat menikmati acara pemadaman UFC dari mana saja di dunia dengan VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me