Kejohanan Golf Amatur ASTahun ini menandakan Kejuaraan Amatur Amerika Syarikat ke-119 sebagai pemain golf dari seluruh dunia bertanding di Pinehurst Resort yang terletak di Pinehurst, North Carolina. Acara berlangsung dari 12 hingga 18 Ogos. Anda boleh menjangkakan aksi akan semakin panas hujung minggu ini kerana juara baru akan dinobatkan pada hari Ahad. Ini adalah jalan yang bagus untuk pemain golf amatur untuk menempuh perjalanan mereka ke PGA Tour. Anda dijamin dapat melihat beberapa bintang masa depan dalam pembuatannya. Memandangkan usia muda superstar PGA seperti Jordan Spieth dan kejayaan Tiger Woods, tidak sukar untuk melihat bagaimana amatur hari ini akan menjadi sangat berjaya dalam lawatan ini. Tonton semua aksi Kejuaraan Golf Amatur AS dengan VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan

Kejuaraan Golf Amatur U. S. 2019 akan disiarkan bermula dengan pusingan 64 perlawanan pada hari Rabu dan berakhir dengan perlawanan kejuaraan pada hari Ahad. Berikut adalah senarai lengkap saluran dan waktu siaran. Anda akan melihat bahawa USGA merancang untuk mengalirkan beberapa liputan bonus pada hari Khamis dan Ahad.

DateChannelTimeCoverage
Hari RabuSukan Fox3-6 PETANG EDTPusingan ke-64
KhamisUSGA.org11-1 PTG EDTPerlindungan bonus
KhamisSukan Fox3-6 PETANG EDTPusingan 32 & 16
JumaatSukan Fox3-6 PETANG EDTSuku akhir
SabtuRubah3-6 PETANG EDTSeparuh Akhir
AhadUSGA.org11: 15-1: 15 PM EDTPerlindungan bonus
AhadRubah3-6 PETANG EDTKejohanan

Oleh kerana saluran siaran utama untuk Kejuaraan Golf Amatur AS adalah Fox dan Fox Sports, anda memerlukan langganan kabel atau satelit untuk menonton sebahagian besar aksi. Walau bagaimanapun, USGA.org akan mendapat liputan bonus pada hari Khamis dan Ahad. Sekiranya anda berada di Amerika Syarikat dan mempunyai log masuk yang sah maka mudah untuk menonton kejohanan. Masalahnya timbul sekiranya anda melakukan perjalanan ke luar AS semasa acara tersebut. Dalam kes ini, anda ingin menyambung ke pelayan VPN di AS untuk mengelakkan sekatan geografi yang sebaliknya akan menyekat anda daripada menonton siaran langsung. Perkara yang sama berlaku untuk laman streaming popular lain seperti Amazon, Hulu, Sling TV (ESPN), dan banyak lagi saluran.

Memenangi Kejuaraan Golf Amatur AS bermaksud jemputan automatik ke Master’s Tournament, U. S. Open, dan The Open Championship (juga dikenali sebagai British Open). Naib juara menerima jemputan untuk bermain di Master’s dan U. S. Open juga. Tidak perlu dikatakan, pemain golf amatur terbaik akan melakukan apa sahaja untuk bersaing untuk mendapatkan hak untuk bermain di Master’s di Augusta April depan. Dari situ, siapa yang tahu apa yang akan dibawa oleh masa depan. Mungkin kita akan menemui Jordan Spieth atau Tiger Woods seterusnya dalam kejohanan tahun ini. Pegolf terkenal termasuk Bobby Jones dan Tiger Woods memenangi Kejuaraan Amatur AS beberapa kali sebelum memenangi beberapa jurusan dalam lawatan PGA.

Golf bukan lagi sukan yang sama seperti dulu. Kami dapat mengucapkan terima kasih kepada beberapa pemain golf untuk perubahan sikap. Ramai yang tidak menyedari betapa Tiger Woods mengubah permainan Golf. Hari ini, pemain golf lebih bersukan. Sekarang biasa mendengar pemain memukul gim untuk latihan kekuatan atau kerja kardio-vaskular. Sebenarnya, sukan ini menjadi lebih mudah diakses oleh semua orang. Anda boleh melihat pemain dari semua peringkat umur dan dari pelbagai lapisan masyarakat.

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton Kejuaraan Golf Amatur AS

Kami akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh bagaimana menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton Kejuaraan Golf Amatur AS. Pertama, anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien untuk Windows, Mac, dan Linux. Pengguna mudah alih boleh memuat turun aplikasi untuk iOS dan Android. Anda bahkan dapat menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk mengamankan setiap peranti di rangkaian anda. Ini akan menghantar semua komunikasi anda melalui VPN yang memberikan sokongan ke peranti seperti konsol permainan dan kotak streaming. Mereka bahkan mempunyai aplikasi untuk peranti Amazon Fire TV.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian, inilah masanya untuk berhubung. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka. Anda juga boleh menonton di peranti mudah alih atau penstriman kegemaran anda.

Lokasi pelayan ExpressVPN

  • ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia. Pilih negara di mana anda ingin menonton liputan. Beberapa pilihan popular termasuk AS, UK, dan Jerman.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh melayari Internet atau menonton Kejuaraan Golf Amatur AS seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara, jadi sambungkan ke UK untuk liputan acara BBC.

Seperti yang mungkin anda ketahui sekarang, VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Untuk penggunaan di luar AS, perkhidmatan ini dapat membantu anda menyekat perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu, dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan dan filem Amerika di Netflix seolah-olah anda berada di sana secara fizikal atau di kawasan lain yang anda ingin akses.

Nikmati semua kegembiraan semasa Kejohanan Amatur U. S. 2018. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati semua tindakan dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me