Saksikan Kejohanan Tinju Dunia Wanita AIBA secara Dalam Talian

Kejohanan Tinju Wanita Dunia AIBAKejohanan Tinju Dunia Wanita AIBA (Persatuan Tinju Antarabangsa Amatuer) adalah kejohanan tinju dwitahunan yang bermula pada tahun 1974. Walau bagaimanapun, versi wanita tidak bermula sehingga tahun 2001. Versi tahun 2019 ini akan bermula pada 3 Oktober dan berakhir pada 13 Oktober di Ulan-Ude, Rusia. Liputan untuk kejohanan ini dapat ditonton secara dalam talian di laman web, dengan syarat anda dapat mengaksesnya. Sekiranya anda berada di negara yang mempunyai akses ke negara itu, anda sudah siap. Sekiranya anda tidak mempunyai akses, anda perlu menyambung ke VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan

Cara Menonton Kejohanan Tinju Dunia Wanita AIBA 2019 dari mana sahaja

Sekali lagi, anda perlu memulakan dengan mempunyai akses ke laman web streaming tinju.

 1. Mendaftar untuk ExpressVPN (termasuk jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari)
 2. Muat turun dan pasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda
 3. Sambungkan ke pelayan VPN di AS supaya anda pasti mendapat liputan.
 4. Nikmati akses streaming langsung Kejohanan Tinju Dunia Wanita AIBA.

Jadual Kejohanan Tinju Dunia Wanita AIBA 2019

Kejohanan Tinju Dunia Wanita AIBA 2019 akan diadakan di Ulan-Ude, Rusia dalam kelas berat yang berbeza. Mari kita lihat. Sudah tentu, ini adalah di Kgs.

 • 45 – 48 kg (Ringan terbang ringan)
 • 51 Kg (Berat Terbang)
 • 54 Kg (Berat Bantam)
 • 57 Kg (Berat Bulu)
 • 60 Kg (Ringan)
 • 64 Kg (Berat welter ringan)
 • 69 Kg (Berat Welter)
 • 75 Kg (Berat Menengah)
 • 81 Kg (Berat ringan)
 • 81+ Kg (Berat Berat)

Dengan kehadiran tinju baru-baru ini, Kejohanan Tinju Wanita AIBA terus berkembang. Walaupun laman web meliputi banyak negara, jika anda berada di luar kawasan tontonan, anda perlu menyambung ke VPN. Kami mencadangkan anda menyambung ke VPN di AS untuk menyaksikan liputan Kejuaraan Tinju Dunia Wanita AIBA 2019. Jika tidak, anda boleh dan akan disekat geo.

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton Kejohanan Tinju Dunia Wanita AIBA 2019

Kami akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk streaming Kejohanan Tinju Dunia Wanita AIBA 2019. Pertama, anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Pelanggan Windows ExpressVPN

 • Pilih lokasi pelayan. Kami mencadangkan anda menggunakan pelayan di AS. Seperti yang kami sebutkan, itu kerana anda akan disekat secara geo di luar wilayah. Oleh kerana itu, anda dapat melihat kami memilih pelayan di Atlanta.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih cepat daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di AS, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di wilayah yang berbeza.

Itu sahaja yang ada. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di Amerika Syarikat, anda boleh melayari Internet seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara. Sambungkan ke pelayan di United Kingdom untuk menonton Sky Sports atau Australia jika anda ingin menonton liputan di wilayah tersebut.

Penyedia VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu, dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Nikmati semua kegembiraan dalam Kejuaraan Tinju Dunia Wanita AIBA 2019, dan lihat mana dari para pejuang yang akan memperoleh kemenangan. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati kejuaraan tinju hebat ini dari mana sahaja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran, panduan, dan berita terkini.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map