Kejohanan Hoki Ais JuniorKejohanan Hoki Ais Junior Dunia 2020 menandakan kali ke-44 acara tahunan ini diadakan. Tahun ini IIHF World Junior Championship akan diadakan di Republik Czech. Permainan akan dimainkan di Ostravar Aréna di Ostrava dan Werk Arena di Třinec. Republik Czech telah menjadi tuan rumah kejuaraan empat kali sekarang. Memandangkan populariti hoki ais yang sudah lama wujud di rantau ini, acara ini pasti akan berjaya. Tonton aksi dari mana sahaja di dunia dengan VPN.

Pusingan awal akan bermula pada 26 Disember 2019, dengan permainan pingat emas dimainkan pada 5 Januari 2020. Itu akan memberi anda satu setengah minggu untuk menonton dan mengikuti pemain hoki ais junior terbaik di dunia. Tonton ketika pasukan kegemaran anda bersaing mendapatkan emas. TSN menyiarkan acara di Kanada. Bersama dengan rangkaian NHL di AS dan rangkaian lain di seluruh dunia. Saya akan memberikan senarai lengkap di kemudian hari.

Mengapa Anda Memerlukan Perkhidmatan VPN?

Sekiranya anda membaca siaran ini dari Kanada atau Amerika Syarikat, anda tidak memerlukan VPN untuk menonton permainan. Walau bagaimanapun, jika anda tinggal atau akan melancong ke luar AS dan Kanada, maka VPN akan membantu anda melepaskan sekatan geografi. Rangkaian menyekat orang di luar negara. VPN akan memberi anda alamat IP di negara lain yang membuka kandungan seolah-olah anda duduk di negara itu.

VPN terbaik untuk Kejohanan Hoki Ais Junior Dunia

Mula-mula anda ingin mencari perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai. Dalam kes ini, anda memerlukan satu dengan pelayan VPN pantas untuk menonton semua tindakannya. Itu menyempitkan ladang sedikit. Nasib baik VPN kegemaran kami memberikan potongan harga semasa majlis berlangsung.

Terdapat beberapa rangkaian yang akan menyiarkan kejohanan. Demi arahan ini, kami akan menggunakan NHL Network di Amerika Syarikat.

 1. Mendaftar untuk ExpressVPN (termasuk jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari)
 2. Muat turun dan pasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda
 3. Sambungkan ke pelayan VPN di AS supaya anda mendapat liputan.
 4. Lawati NHL Network dan sorak pasukan kegemaran anda atas kemenangan.

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton Kejuaraan

Mahukan lebih banyak bantuan untuk menyiapkan. Berikut adalah panduan yang lebih teliti dengan tangkapan skrin untuk membantu anda memulakan. Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton World Junior Ice Hockey Championship. Pertama anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia. Pilih negara di mana anda ingin menonton liputan. Beberapa pilihan popular termasuk Kanada dan Amerika Syarikat.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan IKEv2. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.
 • Nw, anda akan menggunakan bukti kelayakan dari akaun langganan kabel / satelit / streaming anda untuk log masuk ke laman web yang ingin anda gunakan untuk menonton permainan.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di negara yang anda pilih, anda boleh melayari internet atau menonton Kejuaraan Hoki Es Junior Dunia seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara. Sambungkan ke pelayan di Kanada untuk menonton liputan TSN.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Amazon Instant. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat.

Liputan Kejohanan Hoki Ais Junior Dunia

Berikut adalah senarai rangkaian yang akan menyiarkan Kejohanan Junior Dunia IIHF 2020:

 • Kanada – TSN, RDS
 • Republik Czech – CT
 • Eropah – Eurosport
 • Finland – MTV3
 • Rusia – NTV Plus
 • Slovakia – STV
 • Sweden – SVT, Viasat
 • Amerika Syarikat – Rangkaian NHL

Ingatlah untuk menyambung ke pelayan di negara tempat anda ingin menonton liputan. Contohnya, liputan dalam talian TSN.ca hanya tersedia bagi mereka yang mempunyai alamat IP Kanada.

Jadual untuk Pusingan Awal

Berikut adalah jadual dan lokasi permainan pusingan awal:

Pusingan A – Arena Werk

Jadual awal Kumpulan A

Pusingan B – Arena Ostravar

Jadual awal Kumpulan B

Ikuti semua aksi dengan menonton liputan dalam talian dalam Kejohanan Hoki Es Junior Dunia tahun ini. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda agar mereka dapat menikmati permainan juga. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me