Kejohanan PGAKejuaraan PGA adalah kejohanan utama ke-2 musim 2019. Bethpage Black Course yang terletak di Farmingdale, New York akan menganjurkan Kejuaraan PGA 2019. Tahun ini, aksi bermula pada 16 Mei dan berakhir pada hari peraturan terakhir pada 19 Mei. Sudah tentu, itu mungkin berubah bergantung pada faktor lain. Sekiranya anda berada di AS, anda mempunyai beberapa pilihan liputan. Sekiranya anda melancong atau tidak di AS, anda boleh menonton PGA Championship secara langsung dalam talian dari mana sahaja dengan menggunakan VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan

Biasanya, anda memerlukan langganan berbayar untuk perkhidmatan kabel atau satelit. Walau bagaimanapun, jika anda tidak mempunyai kabel atau berada di luar AS, sama ada TV Sling untuk siaran TNT atau Akses Semua CBS adalah cara untuk melihat semua liputan untuk Kejuaraan PGA. Sudah tentu, ia bergantung pada bila anda mahu menonton. Ini kerana Anda juga ingin mencari perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai. Kedua-dua perkhidmatan ini akan menyekat anda di luar AS. Dalam kes ini, anda memerlukan satu dengan pelayan VPN pantas di AS. Terdapat beberapa VPN untuk dipilih. Inilah panduan untuk kegemaran kami.

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton Kejuaraan PGA

Kami akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk streaming siaran langsung The PGA Championship. Pertama, anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien untuk Windows, Mac, dan Linux. Pengguna mudah alih boleh memuat turun aplikasi untuk iOS dan Android. Anda bahkan boleh menyambungkan penghala anda untuk mengamankan setiap peranti di rangkaian anda. Ini akan menghantar semua komunikasi anda melalui VPN yang memberikan sokongan ke peranti seperti konsol permainan dan kotak streaming. Mereka bahkan mempunyai aplikasi untuk peranti Amazon Fire TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Dapatkan ExpressVPN

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka. Perlu diingat bahawa kami menggunakan gambar dari pelayan AS kerana banyak liputan PGA adalah geo-terhad ke Amerika Syarikat.

Lokasi pelayan ExpressVPN

  • Oleh kerana kebanyakan saluran Amerika hanya tersedia di AS, anda boleh memilih pelayan di Amerika Syarikat. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh AS.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh melayari Internet atau menonton Kejuaraan PGA seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara, tetapi anda ingin menyambung ke pelayan di AS untuk menonton permainan secara langsung.

Sorotan Kejuaraan PGA

Pengasas Bellerive Country Club membina kursus 18 lubang peribadi pada tahun 1897. Ia dianggap sebagai salah satu kursus “empat besar” dari kelab elit lama St. Louis. Kursus ini telah menganjurkan dua kejuaraan utama sepanjang hayatnya. Itu adalah Terbuka A.S. pada tahun 1965 dan Kejuaraan PGA pada tahun 1992. Tahun ini, ia akan menjadi tuan rumah Kejuaraan PGA Centennial.

Kejuaraan PGA pasti menarik tahun ini. Terdapat beberapa pemain golf yang ingin menambah jumlah kemenangan utama yang mereka dapat. Pada masa ini, tidak ada pemain dominan dalam sukan ini. Biasanya, ini bermakna kita dapat melihat tembakan. Persaingan akan menjadi sengit dalam Kejuaraan PGA dengan pasukan seperti Tiger Woods, Dustin Johnson, Justin Rose, Rory Mcilroy, Jordan Spieth, dan lain-lain yang membuat kemajuan baru-baru ini. Woods adalah kegemaran untuk menang, tetapi untuk meminjam frasa dari Tiger, itu bergantung pada siapa yang membawa “A game” mereka.

Sebenarnya, sesiapa sahaja boleh memenangi kejohanan ini. Seperti yang kita ketahui secara kebetulan, kegemaran untuk menang sering kali bukan pemenang acara. Ikuti kejohanan hebat ini untuk melihat apakah pemain golf kegemaran anda mempunyai apa yang diperlukan untuk memenangi Kejuaraan PGA tahun ini. Salah satu pemain golf terkenal dalam bidang 156 lelaki ditakdirkan untuk menambah jumlah kemenangan kejohanan utama mereka.

Liputan televisyen untuk Kejuaraan PGA terhad kepada dua stesen. Berikut adalah susunan jadual penyiaran. Harap maklum bahawa semua masa disenaraikan dalam EST.

KHAMIS, 16 MEI
Liputan Langsung, TNT 1:00 p.m – 7:00 malam.
Acara Sorotan, CBS 11:37 pagi – 12:07 pagi.

JUMAAT, 17 MEI
Liputan Langsung, TNT 1:00 p.m – 7:00 malam.
Acara Sorotan, CBS 11:37 pagi – 12:07 pagi.

SABTU, 18 MEI
Liputan Langsung, TNT 11:00 am – 2:00 pm.
Liputan Langsung, CBS 2:00 petang – 7:00 malam.

Ahad, 19 MEI
Liputan Langsung, TNT 11:00 am – 2:00 pm.
Liputan Langsung, CBS 2:00 petang – 7:00 malam.

Nikmati semua kegembiraan dalam Kejohanan PGA Championship 2019, dan lihat pemain golf mana yang akan bermain dengan sebaik-baiknya, dapatkan rehat bertuah, atau keduanya. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati jurusan kedua tahun ini dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me