Netflix akan memperkenalkan perkhidmatan penstriman popular mereka di Australia.  Netflix Australia dijangka dilancarkan pada 24 Mac. Walaupun harga dan susunan saluran rasmi belum dikeluarkan, mereka nampaknya telah bocor Imgur dan Reddit awal hari ini. Sekiranya kebocoran itu betul, orang Australia boleh mengharapkan perkhidmatan itu tersedia dari $ 9,99 hingga $ 14,99 sebulan. Sudah jelas bahawa pustaka kandungan terhad. Itu akan menyebabkan banyak pengguna menginginkan lebih banyak. Nasib baik anda dapat menonton Netflix US dari Australia. Nikmati lebih banyak gerakan dan rancangan tv dari luar AS.

Australia

Inilah pandangan pantas mengenai harga yang bocor. Sekiranya harga atau ciri sebenar berbeza, kami akan pastikan untuk mengemas kini siaran dengan sewajarnya. Semua harga ditunjukkan dalam dolar Australia.

  • Definisi standard pada 1 skrin pada satu masa – $ 9,99
  • Definisi tinggi (HD) pada 2 skrin sekaligus – $ 11,99
  • Definisi ultra tinggi (4K) pada 4 skrin sekaligus – $ 14,99

Kelemahan Netflix Australia adalah jumlah tajuk yang ada. Dari apa yang telah kita baca setakat ini, jumlah tajuk yang diharapkan pada pelancaran adalah sekitar 1.600. Itu dibandingkan dengan angka yang hampir dengan 10,000 judul untuk penonton di Amerika Syarikat. Jawapan untuk mendapatkan akses ke lebih banyak kandungan adalah menggunakan VPN. Dengan menyambung ke pelayan VPN, anda dapat menonton kandungan Netflix AS di Australia atau dari tempat lain di dunia.

Netflix menawarkan lebih daripada 15,000 judul untuk disiarkan di antara kawasan yang mereka sokong. Caranya adalah untuk beralih antara kawasan pada bila-bila masa yang anda mahukan. Dengan menggunakan VPN, anda dapat memilih pelayan VPN di negara tempat filem atau rancangan itu tersedia. Laman web seperti moreflicks.com akan membantu anda mencari kandungan di setiap wilayah. Wasiat ini membolehkan anda mencari kandungan di beberapa negara termasuk Argentina, Austria, Belgia, Brazil, Kanada, Columbia, Denmark, Finland, Jerman, Ireland, Luxembourg, Mexico, Belanda, Norway, Sweden, Switzerland, UK, dan Amerika Syarikat. Saya yakin mereka akan menambahkan Australia dan New Zealand ke dalam senarai.

  Cara Menonton Sekarang TV Di Luar Inggris

VPN terbaik untuk Streaming Netflix AS

Mula-mula anda ingin mencari perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai. Dalam kes ini, anda memerlukan satu dengan pelayan VPN pantas di AS dan wilayah Netflix yang lain untuk menonton filem dan rancangan di negara yang berbeza. Itu sedikit mengecilkan pilihan. Nasib baik ada beberapa VPN terkenal dengan rangkaian besar dan prestasi yang baik.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk menonton Netflix AS

Saya akan gunakan IPVanish untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton Netflix AS dan kawasan lain. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. IPVanish menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien IPVanish dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Klien IPVanish Windows v2.0

  • Pilih lokasi pelayan. Kami memilih Atlanta tetapi IPVanish mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube kami menggunakan OpenVPN (UDP). Mereka juga menyokong PPTP dan L2TP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN untuk perlindungan privasi terbaik.
  • Klik sambung. Selepas beberapa saat, anda akan melihat butang di bahagian atas berubah menjadi hijau dan menunjukkan “Putuskan sambungan”. Anda juga akan melihat lokasi pelayan dan alamat IP muncul di bahagian atas klien.
  • Kami kini berada di A.S. sejauh mana yang diberitahu oleh orang dalam talian. Oleh itu, kami dapat menjangkau mana-mana laman web seolah-olah duduk di Atlanta. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya kita menyambung ke pelayan di Kanada atau di tempat lain di dunia.
  Cara Bermain ARK: Survival Dibangunkan dengan VPN

Itu sahaja yang ada. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan IPVanish di Amerika Syarikat, anda boleh melayari Internet seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara. Sambungkan ke pelayan di United Kingdom untuk menonton BBC iPlayer atau negara lain untuk menonton wilayah Netflix.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Selamat menonton Netflix AS dari Australia. Pastikan untuk memeriksa kawasan lain juga. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati katalog penuh filem dan rancangan asal Netflix dari mana sahaja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me