Piala Stanley NHLPlayoff NHL 2019 sedang berlangsung dengan pasukan terbaik dalam liga yang bersaing untuk merebut Piala Stanley. Kami mengharapkan beberapa gol yang luar biasa dan menyelamatkan sebagai pemain terbaik di NHL meningkatkan permainan mereka untuk playoff. Terdapat enam belas pasukan dalam pusingan pertama di playoff. Pasukan mana yang akan menjulang Piala Stanley pada akhir musim? Bersorak pasukan kegemaran anda untuk merangkul Piala tahun ini. Saksikan NHL Playoff 2019 dari mana sahaja di dunia tanpa pemadaman dengan VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton NHL Playoff

Kami akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh bagaimana menggunakan perkhidmatan VPN untuk menyaksikan pasukan NHL kegemaran anda bersaing untuk Piala Stanley. Pertama, anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien untuk Windows, Mac, dan Linux. Pengguna mudah alih boleh memuat turun aplikasi untuk iOS dan Android. Anda bahkan boleh menyambungkan penghala anda untuk mengamankan setiap peranti di rangkaian anda. Ini akan menghantar semua komunikasi anda melalui VPN yang memberikan sokongan ke peranti seperti konsol permainan dan kotak streaming. Mereka bahkan mempunyai aplikasi untuk peranti Amazon Fire TV.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka. Perlu diingat bahawa kami menggunakan gambar dari pelayan AS kerana NHL.tv terhad geo. Anda boleh mengelakkan sekatan pemadaman dengan menyambung ke pelayan di wilayah lain di AS atau Kanada.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana NHL.tv tersedia di AS, anda pasti ingin memilih pelayan di Amerika Syarikat. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh AS.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di Kanada atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh melayari Internet atau menonton playoff Piala Stanley seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara, tetapi anda ingin menyambung ke pelayan di AS atau Kanada untuk menonton permainan.

Seperti yang mungkin anda ketahui sekarang, VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Untuk penggunaan di luar AS, perkhidmatan ini dapat membantu anda menyekat perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu, dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan dan filem Amerika di Netflix seolah-olah anda berada di sana secara fizikal atau di kawasan lain yang anda ingin akses.

Sorotan Piala NHL Stanley 2019

The Nashville Predators, Calgary Flames, Tampa Bay Lightning, dan Washington Capitals adalah pasukan yang teratas dalam playoff tahun ini. Mereka perlu memenangi keempat-empat pusingan untuk membawa pulang Piala Stanley. Bolehkah Las Vegas Golden Knights mengejutkan persaingan dan melangkah ke sejarah? Itulah sebenarnya playoff. Tonton dan nikmati semua aksi.

Semua mata akan tertumpu pada Las Vegas Golden Knights tahun ini untuk kejuaraan. Bolehkah Golden Knights melakar sejarah sebagai pasukan pengembangan pertama yang memenangi Piala Stanley pada musim ke-2 mereka? Ini benar-benar pasukan epik untuk ditonton. Anda mungkin tidak melihat keadaan ini berlaku lagi, sekurang-kurangnya untuk beberapa waktu.

The Stanley Cup Playoffs adalah salah satu kejohanan sukan profesional tertua di Amerika Utara. Pada mulanya ditugaskan pada tahun 1892, penggabungan dan lipatan telah menyaksikan piala itu mewakili yang terbaik yang ditawarkan liga. Untuk playoff dan kejuaraan, pasukan yang bertanding bermain 7 permainan setiap siri. Kedua-dua pasukan bermain selama tiga 20 minit. Pasukan bergantian lokasi, dan pasukan pertama yang memenangi 4 perlawanan dianggap pemenang.

Tidak seperti sukan profesional yang lain, tidak ada cawan baru yang dibuat setiap tahun. Apabila band bawah penuh dengan nama terukir, band tertua dikeluarkan dan disimpan di Hall of Fame Hoki. Juga tidak semua nama dari pasukan pemenang dimasukkan dalam piala. Sudah tentu, bandar-bandar yang mewakili pasukan dalam Playoff Piala Stanley akan mendapat peningkatan ekonomi mereka. Daripada lokasi yang neutral, banyak yang suka gaya bermain di arena rumah pasukan.

Mari kita lihat perlawanan pusingan 1 untuk Playoffs NHL Stanley Cup 2019:

Persidangan Barat:

 • Nashville Predators lwn Dallas Stars
 • Winnipeg Jets lwn St. Louis Blues
 • Calgary Flames vs Colorado Avalanche
 • San Jose Sharks lwn Las Vegas Golden Knights

Persidangan Timur:

 • Tampa Bay Lightning vs Jaket Biru Columbus
 • Boston Bruins lwn Toronto Maple Leafs
 • Ibu Kota Washington lwn Carolina Hurricanes
 • Penduduk Pulau New York lwn Pittsburgh Penguins

Playoff NHL akan disiarkan di Sukan NBC Saluran rangkaian, NBC, CNBC, atau USA di Amerika Syarikat. Anda memerlukan log masuk kabel atau satelit untuk melihat siaran langsung di salah satu saluran tersebut. Terdapat alternatif lain tahun ini. Anda boleh mendaftar ke NHL.TV untuk menonton semua kegembiraan. Kelemahan perkhidmatan streaming NHL.TV adalah sekatan pemadaman. Nasib baik, anda dapat mengelakkan pemadaman dengan menggunakan VPN. Ini akan membolehkan anda menikmati setiap permainan Stanley Cup dari mana sahaja di dunia. Sambungkan ke pelayan VPN di AS atau Kanada dan nikmati NHL Playoff tanpa blok geo yang mengganggu. Anda masih memerlukan akses ke log masuk kabel / satelit atau langganan NHL.TV untuk menonton permainan. Ceriakan pasukan anda untuk kemenangan tahun ini dan saksikan mereka menjulang piala.

Nikmati semua kegembiraan semasa Playoff NHL 2018. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati semua tindakan dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me