Gimnastik ArtistikKejohanan Gimnastik Artistik Dunia diatur oleh Fédération Internationale de Gymnastique (FIG). Versi 2019 akan bermula pada 4 Oktober 2019 dan berakhir pada 13 Oktober 2019 di Stuttgart, Jerman dan merangkumi 572 pesaing dari 93 negara. Seperti yang anda sangka, terdapat beberapa cara untuk menyaksikan kejuaraan ini dengan pelbagai cara. Sekiranya anda berada di AS, anda perlu menontonnya di Olympic Channel atau NBCSN. Sekiranya anda berada di negara yang menawarkan liputan, anda sudah siap. Sekiranya anda ingin menonton liputan tertentu atau akan melakukan perjalanan di luar kawasan biasa anda, anda boleh menonton kejuaraan di mana sahaja dengan VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan

Cara Menonton Kejohanan Gimnastik Artistik Dunia 2019 dari mana sahaja

Ikuti langkah-langkah ini untuk liputan AS.

 1. Mendaftar untuk ExpressVPN (termasuk jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari)
 2. Muat turun dan pasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda
 3. Sambungkan ke pelayan VPN di AS untuk NBCSN atau liputan Saluran Olimpik.
 4. Nikmati akses live streaming kejuaraan.

Jadual Kejohanan Gimnastik Artistik Dunia 2019

Seperti yang kami sebutkan, Kejuaraan Senam Artistik Dunia 2019 akan diadakan di Stuttgart, Jerman. Mari lihat masa pertandingan. Kami akan bermula pada 8 dengan final. Semua masa adalah EST.

 • 8 Oktober, 8:30 pagi EST – Final Pasukan Wanita – NBCSN (langsung)
 • 9 Oktober, 7:45 pagi EST – Final Pasukan Lelaki – Saluran Olimpik (langsung)
 • 9 Okt, 3 pm EST – Final Pasukan Lelaki – NBCSN (ditangguhkan)
 • 10 Oktober, 10 pagi EST – Final Seluruh Wanita – NBCSN (langsung)
 • 11 Oktober, 10 pagi EST – Final All-Around Lelaki – Saluran Olimpik (langsung)
 • 11 Oktober, 9:30 malam EST – Final All-Around Lelaki – NBCSN (ditangguhkan)
 • 12 Okt, 10 pagi EST – Final Event Hari 1 – Olimpik Channel (langsung)
 • 12 Okt, 3 pm EST – Final Event Hari 1 – NBCSN (ditangguhkan)
 • 13 Oktober, 12 malam EST – Final Event Hari 2 – Olympic Channel (ditangguhkan)
 • 13 Oktober, 11 malam EST – Final Event Hari 2 – NBCSN (ditangguhkan)

Sekiranya anda suka gimnastik artistik, kejuaraan ini bukanlah yang anda mahu ketinggalan. Sekiranya anda berada di luar negara yang menawarkan liputan, anda mungkin ingin menyambung ke pelayan di AS untuk mendapatkan akses ke NBCSN. Anda boleh mendapatkan langganan tahunan dan bulanan. Walau bagaimanapun, anda masih perlu menyambung ke VPN di AS untuk menyaksikan liputan Kejuaraan Senam Artistik Dunia 2019 di saluran ini. Jika tidak, anda akan mengalami blok geo.

Selain menonton Kejuaraan Senam Artistik Dunia 2019 di NBCSN, anda dapat menikmati sejumlah acara sukan lain. Sama ada anda ingin menyambung ke AS untuk NBCSN atau salah satu negara lain (periksa senarai untuk liputan pilihan anda), mereka mesti melindungi anda. Kejuaraan pasti menarik dan anda akan mendapat beberapa pertandingan yang hebat. Ini adalah perkara yang anda tidak akan terlepas.

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton Kejohanan Gimnastik Artistik Dunia 2019

Kami akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk streaming Kejohanan Gimnastik Artistik Dunia 2019 untuk NBCSN atau Olimpik Saluran. Pertama, anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Pelanggan Windows ExpressVPN

 • Pilih lokasi pelayan. Untuk liputan NBCSN, anda mesti menggunakan pelayan di AS. Seperti yang kami sebutkan, itu kerana anda akan disekat secara geo di luar wilayah. Oleh kerana itu, anda dapat melihat kami memilih pelayan di Atlanta.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di AS, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di wilayah yang berbeza.

Itu sahaja yang ada. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di Amerika Syarikat, anda boleh melayari Internet seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara. Sambungkan ke pelayan di United Kingdom untuk menonton sukan yang berbeza atau Australia jika anda ingin menonton liputan untuk wilayah tersebut.

Semasa Menyambung ke perkhidmatan VPN yang baik membuka akses ke kandungan di mana sahaja anda berada. Bagi mereka yang tinggal di luar Amerika Syarikat, anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu, dan Pandora dengan penyedia yang betul. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix, tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix, seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat. Hal yang sama dapat dikatakan untuk wilayah lain juga.

Kini, anda dapat menikmati semua kegembiraan pada Kejohanan Gimnastik Artistik Dunia 2019. Pasukan / negara mana yang akan memenangi kejohanan ini? Anda perlu mengikuti untuk mengetahui. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati kejuaraan gimnastik artistik dari mana sahaja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me