Kejohanan Tenis Swiss IndoorsThe Swiss Indoors adalah kejohanan tenis tahunan yang diadakan di Basel, Switzerland. Kejohanan ini pada asalnya hanya untuk pemain Switzerland dan bermula pada tahun 1970. Tahun ini, ia akan diadakan di St. Jakobshalle dari hari Sabtu, 19 Oktober hingga Sabtu, 27 Oktober. Terdapat beberapa rangkaian yang berbeza yang boleh anda tonton, termasuk ESPN di AS. Sekiranya anda mempunyai akses ke rangkaian, anda sudah siap. Sekiranya anda tidak berada di AS atau ingin menonton liputan tertentu, anda boleh menontonnya secara dalam talian dengan syarat anda menyambung ke VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan

Cara Menonton Kejohanan Tenis Swiss Indoors 2019 dari mana sahaja

Terdapat beberapa cara untuk menyaksikan kejohanan ini termasuk Tennis.com, tentu saja, ESPN di AS.

  1. Mendaftar untuk ExpressVPN (termasuk jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari)
  2. Muat turun dan pasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda
  3. Sambungkan ke pelayan VPN di AS supaya anda pasti mendapat liputan.
  4. Log masuk ke laman web ESPN jika anda mempunyai kelayakan atau jika anda berada di luar AS, anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan streaming luaran seperti Sling TV.
  5. Nikmati akses siaran langsung Kejohanan Tenis Swiss Indoors 2019.

Kerana ini dalam format terbuka, pesaing tidak ditetapkan. Walau bagaimanapun, anda boleh melihat pemain tenis dengan peringkat teratas dari seluruh dunia. Persoalannya, adakah Roger Federer yang dilahirkan akan dapat merebut gelaran ke-10 dan menang untuk tahun ke-3 berturut-turut? Anda perlu mengikuti untuk mengetahui. Sekali lagi, jika anda berada di luar kawasan tontonan, anda perlu menyambung ke VPN. Kami mencadangkan anda menyambung ke VPN di AS atau negara yang ingin anda tonton liputannya pada Kejohanan Tenis Swiss Indoors 2019. Jika tidak, anda boleh dan akan disekat geo.

Cara Menggunakan VPN untuk Tonton Kejohanan Tenis Swiss Indoors 2019

Kami akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk streaming Kejohanan Tenis Swiss Indoors 2019. Pertama, anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian, inilah masanya untuk berhubung. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

  • Pilih lokasi pelayan. Kami mencadangkan anda menggunakan pelayan di Australia. Seperti yang kami sebutkan, itu kerana anda akan disekat secara geo di luar wilayah. Oleh kerana itu, anda dapat melihat kami memilih pelayan di Melbourne.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih cepat daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Anda kini mempunyai alamat IP di AS atau di mana sahaja liputan kegemaran anda berada, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh kerana itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di wilayah yang berbeza.

Itu sahaja yang ada. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh melayari Internet seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara. Sambungkan ke pelayan di United Kingdom untuk menonton Sky Sports atau AS jika anda ingin menonton acara lain di ESPN.

Penyedia VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu, dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Nikmati semua kegembiraan dalam Kejohanan Tenis Swiss Indoors 2019, dan lihat Jika Roger Federer dapat menjadi yang pertama dalam sejarah kejohanan ini menjadi 1/5 dari jumlah pemenang dalam 50 tahun ia diadakan. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati kejohanan tenis hebat ini dari mana sahaja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran, panduan, dan berita terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me