Manchester UnitedLiga Perdana Barclays, yang lebih dikenali di luar England sebagai Liga Perdana Inggeris, baru akan bermula. Musim ini akan bermula pada hari Jumaat, 9 Ogos dengan perlawanan pertama yang dimainkan antara Liverpool dan Norwich City. Akan ada sejumlah 6 permainan pada hari Sabtu, dan 3 pada hari minggu. Manchester United akan tutup hujung minggu ketika menentang Chelsea. Anda boleh menonton setiap perlawanan dari mana saja di dunia dengan menggunakan perkhidmatan VPN. Itu akan membantu anda mengatasi sekatan geo.

VPN terbaik untuk Liga Perdana Inggeris

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton EPL Secara Langsung

Untuk memulakan, kami akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton Liga Perdana Inggeris. Pertama, anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien untuk Windows, Mac, dan Linux. Pengguna mudah alih boleh memuat turun aplikasi untuk iOS dan Android. Anda bahkan dapat menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk mengamankan setiap peranti di rangkaian anda. Ini akan menghantar semua komunikasi anda melalui VPN yang memberikan sokongan ke peranti seperti konsol permainan dan kotak streaming. Mereka bahkan mempunyai aplikasi untuk peranti Amazon Fire TV.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian, inilah masanya untuk berhubung. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Untuk demonstrasi ini, kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan klien Windows mereka. Anda juga boleh menonton di peranti mudah alih atau penstriman kegemaran anda.

Lokasi pelayan ExpressVPN

  • ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia. Pilih negara di mana anda ingin menonton liputan. Beberapa pilihan popular termasuk AS, UK, dan Jerman.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih cepat daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.
  • Sekarang, anda akan menggunakan bukti kelayakan dari akaun langganan kabel / satelit / streaming anda untuk log masuk ke laman web yang ingin anda gunakan untuk menonton perlawanan.
  Saksikan secara langsung dalam talian Liga Juara-Juara UEFA

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh melayari internet atau menonton Liga Perdana Inggeris seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara, jadi anda boleh menyambung ke UK untuk liputan Inggeris.

Mari kita lihat beberapa cara untuk menonton perlawanan dalam talian.

TV Sling – Laman web Amerika yang memberi anda akses ke akses ke NBC, ESPN, dan BeIN Sports tanpa langganan kabel atau satelit. Ia memerlukan langganan untuk ditonton, dan untuk mendaftar dan menikmati, anda perlu berada di AS atau disambungkan ke pelayan AS. Sekiranya anda belum mencubanya, anda boleh mendaftar untuk Percubaan percuma 7 hari.

SekarangTV – Laman web UK yang membolehkan anda membeli pas Liga Perdana. Pas datang dalam jangka masa 1 hari, 1 minggu, atau 1 bulan. Untuk menonton, anda memerlukan langganan dan anda perlu mendaftar dan menonton dari UK, atau disambungkan ke pelayan UK.

Sukan Bintang – Laman web India yang mengalirkan permainan secara percuma. Untuk menonton perlawanan di laman web ini, anda mesti berada di India (kami menyambung ke pelayan di India dan ia berfungsi dengan baik).

NBCSports – Sekiranya anda dari AS, atau anda mempunyai akses ke langganan kabel atau satelit AS, anda boleh menikmati pertandingan sepanjang anda log masuk dan disambungkan ke pelayan di AS.

beIN Sukan – Walaupun saluran ini dijual dalam pakej dan perkhidmatan penstriman seperti Sling TV, anda dapat menikmati perlawanan sepanjang anda menyambung ke pelayan di Afrika Utara atau Timur Tengah (kami bersambung ke pelayan di Mesir dan Arab Saudi, dan kedua-duanya berfungsi). Siarannya mungkin dalam bahasa Arab, tetapi berfungsi untuk menonton permainan.

  Main Heroes of the Storm dengan VPN

Bola sepak (Soccer for American) telah lama menjadi sukan kegemaran di UK dan Eropah. Ini juga merupakan salah satu sukan yang paling banyak ditonton, terutama ketika musim Liga Perdana dimulakan. Setiap orang nampaknya mempunyai pasukan yang mereka sukai, dan banyak masa kesetiaan pasukan berdasarkan dari mana mereka berasal. Walau bagaimanapun, beberapa pasukan melampaui hanya mempunyai pengikut tempatan. Mungkin pasukan bola sepak paling terkenal di dunia adalah Manchester United. Sayangnya, sebahagian alasan mengapa mereka begitu terkenal adalah kerana Bencana Udara Munich 1958.

Sebilangan besar dunia berkumpul di belakang Manchester United ketika lebih daripada separuh pemain mereka terbunuh dalam nahas pesawat. Walaupun juruterbang pada mulanya disalahkan atas bencana udara, dia dibebaskan dari kesalahan 10 tahun kemudian. Penyebab rasmi kemalangan pesawat adalah kemerosotan di landasan di Munich, Jerman melambatkan pesawat terlalu banyak ketika ia cuba lepas landas. Walaupun banyak orang mungkin bukan peminat Man U sebelum kecelakaan, sukar untuk tidak mengejar pasukan selepas itu. Peminat bola sepak di seluruh dunia menunjukkan sokongan mereka kepada pasukan. Pasukan lain di Manchester, Manchester City Football Club, telah membuat persembahan yang baik di Liga Perdana. Mereka adalah salah satu pasukan yang menang lebih dari sekali dalam 20 tahun terakhir.

Walaupun Manchester City Football Club adalah pesaing kuat tahun ini, ada beberapa pasukan lain yang unggul dalam Liga Perdana. Salah satu persaingan kegemaran adalah antara Chelsea Football Club dan Arsenal Football Club. Kedua-dua pasukan bola sepak ini terkenal dan dibiayai dengan baik. Arsenal, Chelsea, dan Manchester United memegang sebahagian besar gelaran juara dalam 20 tahun terakhir. Dengan pasukan hebat yang bersaing untuk menang tahun ini, anda boleh mengharapkan persaingan yang sangat sengit.

  5 VPN Terbaik untuk Piala Dunia FIFA 2023

Sangat menggembirakan peminat bola sepak Amerika, Liga Perdana mendapat perhatian lebih dalam beberapa tahun terakhir. NBC mula menunjukkan permainan Liga Perdana pada tahun 2013. Sejak itu, mereka telah membayar lebih dari $ 1 bilion dolar untuk mempertahankan haknya hingga musim bola sepak 2023-2023. Kini, penduduk Amerika Syarikat dapat menyaksikan pasukan Inggeris kegemaran mereka bermain antara satu sama lain untuk jangka masa yang lebih lama. Ia juga memberi kemampuan ekspatriat Britain untuk menonton dan menikmati citarasa di rumah. Sekiranya Liga Perdana masih baik di AS pada akhir kontrak, kemungkinan akan diperbaharui lagi.

Tonton pasukan kegemaran anda bersaing di Liga Perdana di sebilangan saluran di seluruh dunia dengan menggunakan perkhidmatan VPN. Penyedia VPN seperti pelayan host ExpressVPN dan NordVPN di negara-negara di seluruh dunia. Sambungkan ke mana-mana lokasi dan menonton perlawanan seolah-olah anda sedang duduk di kedai kopi atau bar sukan tempatan. Buka saluran di rantau itu yang mungkin akan disekat.

Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda agar mereka dapat menikmati Liga Perdana. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran VPN terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me