Penantian hampir berakhir. Sherlock: “The Abominable Bride” akan ditayangkan di BBC One besok malam pukul 21:00 GMT. Peminat di seluruh UK pasti akan teruja untuk menyaksikan acara besar ini. Bagaimana dengan mereka yang kebetulan melancong ke luar Inggeris? Seperti yang anda sudah ketahui, BBC iPlayer adalah terhad kepada mereka di UK. BBC menggunakan teknologi penyekat geo untuk memastikan bahawa hanya alamat IP di dalam negara yang mendapat akses ke kandungan. Nasib baik masih ada cara untuk menonton BBC iPlayer dari luar UK. Jawapannya adalah menggunakan a VPN.  Anda boleh menyambung ke pelayan VPN di London, Manchester, Liverpool, atau di tempat lain di UK untuk menonton Sherlock: The Abominable Bride dari mana sahaja di dunia. Mana-mana VPN dalam siaran kami akan menyahsekat BBC iPlayer.

Sherlock

Bagi mereka yang belum pernah menikmati tiga musim pertama rancangan popular, Sherlock adalah Sherlock Holmes yang moden. Pengantin Abominable berbeza. Holmes dan Watson akan kembali ke Baker street ketika kereta wap dan topi top menjadi marah. Istimewanya adalah kembali dengan misteri yang ditetapkan pada tahun 1895. Kami tidak akan memberikan spoiler. Itu akan merosakkan rancangannya. Inilah pengenalan hanya untuk mengatur rancangan. Thomas Ricoletti lebih terkejut apabila menemui isterinya di gaun pengantinnya beberapa jam setelah bunuh diri. Puan Ricoletti tidak selesai kerana hantunya mulai menuntut balas dendam kepada masyarakat. Holmes, Watson, dan rakan-rakan perlu mengetahui kebenaran mengenai pengantin perempuan yang keji itu.

Sherlock: The Abominable Bride akan ditayangkan di BBC One pada jam 9:00 malam GMT pada Hari Tahun Baru. Anda boleh menjangkakan ia akan segera tersedia di BBC iPlayer. Ingatlah untuk menyambung ke pelayan VPN di UK untuk mengelakkan “Program TV BBC iPlayer tersedia untuk dimainkan di UK sahaja.” mesej ralat. BBC semakin baik dalam menyekat VPN sehingga anda akan mendapati bahawa beberapa perkhidmatan tidak akan berfungsi. Kami telah menguji ketiga-tiga penyedia yang disenaraikan dalam catatan ini dan mereka semua menyahsekat BBC iPlayer tanpa masalah.

VPN terbaik untuk Stream Sherlock

Mula-mula anda ingin mencari perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai. Dalam kes ini, anda memerlukan satu dengan pelayan VPN pantas di United Kingdom. Oleh kerana anda mempunyai beberapa saluran untuk dipilih, kami akan berkongsi penyedia VPN dengan rangkaian yang besar dan boleh dipercayai di UK. Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada ketiga-tiga perkhidmatan VPN kerana memberikan potongan harga kepada pengunjung kami. Jimat hingga 60% dari VPN tanpa had untuk membuka blokir saluran dan melindungi privasi anda.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton BBC iPlayer

Saya akan gunakan IPVanish untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton Sherlock. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. IPVanish menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien IPVanish dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

IPVanish London

  • Pilih lokasi pelayan. Kami memilih London tetapi IPVanish mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube kami menggunakan OpenVPN (UDP). Mereka juga menyokong PPTP dan L2TP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN untuk perlindungan privasi terbaik.
  • Klik sambung. Selepas beberapa saat, anda akan melihat butang di bahagian atas berubah menjadi hijau dan menunjukkan “Putuskan sambungan”. Anda juga akan melihat lokasi pelayan dan alamat IP muncul di bahagian atas klien.
  • Kami kini berada di UK sejauh mana yang diberitahu oleh pengguna dalam talian. Oleh itu, kami boleh sampai ke mana-mana laman web seolah-olah duduk di London. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya kita menyambung ke pelayan di AS atau di tempat lain di dunia.

Itu sahaja yang ada. Sekarang setelah anda mempunyai alamat IP dari pelayan IPVanish di United Kingdom, anda dapat melayari Internet dan melakukan streaming dari BBC iPlayer seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara. Sambung ke pelayan di Amerika Syarikat untuk menonton perkhidmatan penstriman popular yang terdapat di sana.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Nikmati misteri Sherlock: The Abominable Bride yang baru. Sila kongsi catatan ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati BBC iPlayer dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me