Tonton Siaran Langsung Terbuka Britain

Padang Golf CarnoustieTerbuka Britain, yang sering disebut “Terbuka” adalah yang ketiga dari empat acara PGA utama selama setahun. Ia juga merupakan acara tertua dan satu-satunya yang boleh dimainkan di luar Amerika Syarikat. Tahun ini, Terbuka 148 akan dimainkan dari 18 Julai – 21 Julai di Royal Portrush Gold Club. Beberapa tahun yang lalu, acara menarik ini berakhir dengan playoff empat lubang. Kejohanan ini sentiasa menarik, tidak kira di mana ia dimainkan. Terdapat beberapa pilihan liputan. Tonton British Open dari mana sahaja secara langsung, dalam talian dengan VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan

Cara Menonton Terbuka Inggeris dari Mana sahaja

Alirkan liputan NBC secara langsung dengan Hulu atau fuboTV:

 1. Mendaftar untuk ExpressVPN (termasuk jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari)
 2. Muat turun dan pasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda
 3. Sambungkan ke pelayan VPN di Amerika Syarikat.
 4. Lawati Hulu atau fuboTV dan daftar untuk percubaan percuma.
 5. Nikmati siaran langsung Terbuka Britain.

Sorotan Terbuka Britain

Walaupun tidak setua kursus lama di St. Andrews, Royal Portrush mempunyai sejarah tersendiri. Ia menjadi tuan rumah Terbuka Britain pertama yang diadakan di luar pulau Great Britain pada tahun 1951. Ia akan menjadi tuan rumah Terbuka pada tahun 2019 dan dua kali lagi pada tahun 2040. The Dunluce Links akan menjadi tuan rumah Terbuka Britain 2019 dan dikenali sebagai salah satu padang golf terbaik di dunia.

Rory McIlroy, pemain golf kelahiran Skotlandia, pasti akan menang dalam kursus ini kerana ia adalah negara asalnya. Dia sudah pasti, salah satu pemain golf terbaik di dunia, pada masa ini. McIlroy telah memenangi keempat-empat kejohanan utama dan sangat perlu diperhitungkan, mempunyai karier grand slam (memenangi semua 4 kejohanan utama). Walaupun kursus gaya pautan ini dapat memberinya kelebihan, ada pemain golf lain yang pasti akan memberinya wang.

Jason Day dari Australia adalah pemain golf berusia 30 tahun. Dia kini berada di kedudukan tertinggi di peringkat dunia. Jelas, Aussie ini akan memberikan wang kepada McIlroy. Seperti banyak yang lain, Day telah bersikap profesional sejak berusia 18 tahun. Menjadi veteran sukan ini memberi kelebihan kepadanya berbanding pemain golf lain yang tidak bertahun-tahun bermain.

Rickie Fowler akan mendekati Terbuka dengan harapan dapat mengalahkan peribadi terbaiknya dalam kejohanan tersebut. Pemula tahun 2010 ini berharap dapat memenangi jurusan pertamanya dan memulakan karier kemenangan yang panjang seperti pemain golf lain. Pemain berusia 29 tahun dari California itu akan melakukan yang terbaik, tetapi dia harus bersaing dengan pemain golf lain.

Tahun ini, Sky Sports dan NBC adalah dua sumber liputan utama untuk kejohanan ini. Untuk liputan di UK:

 • 18 JULAI – Pusingan Pertama 6:30 pagi – 8 malam – Sukan Sky 1&4 HD
 • 19 JULAI – Pusingan Kedua 9 pagi – 8 malam – Sukan Sky 1&4 HD
 • 20 JULAI – Pusingan Ketiga 8 pagi – 7:45 malam – Sukan Langit 1&4 HD
 • 21 JULAI – Pusingan Akhir 7:30 pagi – 7 malam – Sukan Sky 1&4 HD

Inilah jadual untuk pemerhati AS.

 • 18 JULAI – Pusingan Pertama 4 pagi – 3 petang – Sukan NBC
 • 19 JULAI – Pusingan Kedua 4 pagi – 3 petang – Sukan NBC
 • 20 JULAI – Pusingan Ketiga 7 pagi – 3 petang – Sukan NBC
 • 21 JULAI – Pusingan Akhir 6 pagi – 3 petang – Sukan NBC

Sudah tentu, masa-masa ini boleh berubah. Seperti yang anda lihat, liputan untuk AS sedang aktif Sukan NBC. Sekiranya anda berencana untuk menyaksikan kejohanan ini dengan liputan AS, anda perlu mempunyai langganan berbayar untuk perkhidmatan kabel atau satelit. Hebat, tetapi bagaimana jika anda berada di luar AS atau tidak mempunyai salah satu langganan tersebut? Itulah ketika perkhidmatan VPN yang baik akan dimainkan.

Menggunakan VPN akan melakukan dua perkara untuk anda. Menyambung ke satu akan menyulitkan data anda. Ini juga akan memberi anda akses ke saluran yang akan disekat kerana sekatan geo. Pembatasan Geo adalah teknologi yang digunakan untuk mengenal pasti di mana pengguna berada dan menyekatnya berdasarkan alamat IP. Dengan menggunakan VPN, anda boleh menonton kejohanan di Sky Sports jika anda mahu melakukan perkara-perkara lain. Kami mempunyai beberapa cadangan hebat untuk anda mengenai perkhidmatan mana yang harus dipilih.

Nikmati semua kegembiraan dalam Kejohanan Golf Terbuka Britain 2019, dan lihat pemain golf mana yang akan membawa pulang Claret Jug. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati utama ketiga tahun ini dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map