Disyorkan: Tonton Big Brother dari mana sahaja dengan VPN tertinggi kami ExpressVPN

Abang Besar ASBig Brother adalah rancangan realiti TV yang pertama kali ditayangkan pada tahun 1999 di Belanda. CBS membeli hak untuk pertunjukan ini pada awal tahun 2000 dan sejak itu memegangnya di AS. Sejak itu, rancangan ini bertukar menjadi francais antarabangsa dengan lebih daripada 54 versi berbeza. Berdasarkan sebuah buku berjudul 1984 oleh George Orwell, premis pertunjukan ini adalah untuk mengasingkan sekelompok orang yang dikenali sebagai “HouseGuests” dari dunia luar dan menggunakan kamera untuk menonton dan merakam semua yang berlaku di rumah. Pengecualian dari peraturan ini adalah keadaan kecemasan keluarga atau kematian anggota keluarga. Tahun ini, pertunjukan ini akan ditayangkan pada 25 Jun 2019.

VPN terbaik untuk Stream Big Brother

Pertama, anda ingin mencari perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai. Dalam kes ini, anda memerlukan satu dengan pelayan VPN pantas di AS. Oleh kerana saluran ini hanya tersedia di negara ini, kami akan membagikan penyedia VPN dengan rangkaian besar. Ketiga-tiga perkhidmatan telah memberikan potongan harga. Jimat VPN tanpa had untuk membuka blokir saluran dan melindungi privasi anda.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 CyberGhost $ 2.75 PIA 112 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton suapan langsung BB

Kami akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk menonton rancangan dan suapan langsung. Pertama, anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien untuk Windows, Mac, dan Linux. Pengguna mudah alih boleh memuat turun aplikasi untuk iOS dan Android. Anda bahkan boleh menyambungkan penghala anda untuk mengamankan setiap peranti di rangkaian anda. Ini akan menghantar semua komunikasi anda melalui VPN yang memberikan sokongan ke peranti seperti konsol permainan dan kotak streaming. Mereka bahkan mempunyai aplikasi untuk peranti Amazon Fire TV.

  Panduan Persediaan iOS StrongVPN

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka. Perlu diingat bahawa kami menggunakan gambar dari pelayan AS kerana Big Brother adalah geo-terhad ke Amerika Syarikat.

Lokasi pelayan ExpressVPN

  • Oleh kerana CBS All Access hanya tersedia di AS, anda pasti ingin memilih pelayan di Amerika Syarikat. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh AS.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh melayari Internet atau menonton Big Brother seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara, tetapi anda ingin menyambung ke pelayan di AS untuk menonton siaran langsung.

Seperti yang mungkin anda ketahui sekarang, VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Untuk penggunaan di luar AS, perkhidmatan ini dapat membantu anda menyekat perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu, dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan dan filem Amerika di Netflix seolah-olah anda berada di sana secara fizikal atau di kawasan lain yang anda ingin akses.

  Panduan Persediaan Windows ExpressVPN

Sorotan Big Brother Musim 21

Inilah pandangan ringkas di Jadual Big Brother 21 di CBS:

  • Selasa 25 Jun dan Rabu 26 Jun – Tayangan perdana 2 malam pada 8:00 malam EDT
  • Ahad jam 8:00 malam EDT
  • Rabu jam 9:00 EDT
  • Khamis jam 9:00 EDT
  • Suapan langsung akan bermula pada hari Rabu, 26 Jun jam 22:00 PDT

Musim pertama Big Brother US ditayangkan pada 5 Julai 2000, di Rangkaian CBS. Dalam versi persembahan ini, HouseGuests bersaing untuk 500k. Anda boleh menonton rancangan di CBS All Access selagi anda mempunyai langganan dan berada di AS. Sekiranya anda ingin menonton rancangan dari luar AS, anda perlu menggunakan VPN.

Walaupun premis BB tetap sama selama bertahun-tahun, pertunjukan itu sendiri telah berubah. Dalam usaha untuk memastikan pertunjukan tetap segar, kru untuk Big Brother selalu hadir dengan pertandingan dan liku baru untuk pengawal rumah. Acara ini biasanya mempunyai orang yang menarik dan tahun ini tidak terkecuali. Dengan musim ulang tahun ke-20, Big Brother House berubah sepenuhnya. Anda boleh bertaruh akan ada perubahan inovatif tahun ini.

Mari kita lihat tetamu rumah untuk Big Brother Musim 21:

NameAgeFromOccupation
Analisis Talvera 22 California Bintang bola sepak
Christie Murphy 28 Jersi baru Pemilik butik
Tebing Hogg III 53 Texas Jurutera petroleum
David Alexander 29 Georgia Juru gambar
Holly Allen 31 California Panduan safari wain
Isabella Wang 22 California Penganalisis kesihatan awam
Jack Matthews 28 Florida Pelatih kecergasan
Jackson Michie 23 California Pelayan
Jessica Milagros 30ish Illinois Model
Kathryn Dunn 29 Texas Eksekutif pemasaran
Kemi Faknule 25 New York Pakar strategi pemasaran
Nick Maccarone 27 Jersi baru Ahli terapi
Nicole Anthony 24 New York Pembantu prasekolah
Ovi Kabir 22 Tennessee Pelajar kolej
Sam Smith 31 Pennsylvania Pemandu trak
Tommy Bracco 28 New York Penari Broadway
  Cara Bermain Clash of Clans & Clash Royale dengan VPN

Big Brother mempunyai feed live streaming premium pada masa lalu di mana anda dapat menonton feed 24/7 dan mempunyai akses ke kandungan yang lebih dewasa daripada apa yang biasanya ditunjukkan di TV. Anda juga boleh menonton video dari pelbagai tetamu di BB21 laman web. Episod biasa boleh didapati di CBS.com sebaik sahaja anda log masuk.

Sekiranya anda tinggal di luar AS dan ingin melihat salurannya, anda akan disekat secara geo tanpa VPN. Geo-blocking adalah teknologi yang digunakan untuk menyekat akses di luar khalayak sasaran mereka. Dengan kata lain, jika anda berada di negara lain selain AS, anda akan disekat kerana sekatan pelesenan. Perkhidmatan VPN akan membolehkan anda melihat kandungan ini dan menambahkan lapisan penyulitan pada data anda. Dengan syarat anda mempunyai langganan CBS All Access yang sah, anda dapat menonton seolah-olah anda berada di AS.

Ikuti perkembangan terbaru Big Brother 21 dan tonton semua drama secara langsung di depan mata anda. Kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati BB21 dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me