Pandangan YahooHulu telah melancarkan laman web baru dalam kerjasama dengan Yahoo, yang dipanggil Yahoo View. Ini memberi Hulu kemampuan untuk memuatkan iklan yang disokong, pengaturcaraan percuma yang biasa dilakukannya. Hulu membuang gambar laman “freemium” itu, dan pergi ke model langganan sahaja, untuk bersaing secara langsung dengan Netflix. Seperti Hulu, Yahoo View terhad kepada penonton di Amerika Syarikat. Mereka yang melancong di luar AS masih boleh menonton Yahoo View dengan menggunakan VPN atau Smart DNS. Berikut adalah VPN terbaik untuk menonton Yahoo View di luar Amerika Syarikat.

RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihan

Sebelum langkah ini, lalu lintas Hulu ke bahagian bebas dari laman web mereka telah menurun sedikit. Terdapat beberapa sebab mengapa perkara itu mungkin berlaku. Dalam usaha untuk mendapatkan lebih banyak pelanggan yang membayar, Hulu mulai menjauhkan orang dari kandungan percuma. Hulu juga menjadikan kandungan percuma sangat sukar dicari dan dinikmati. Mungkin ada sebab lain, tetapi semuanya menyebabkan keputusan Hulu.

VP Senior Hulu, Ben Smith, menyatakan bahawa rancangan berdasarkan iklan menjadi terhad, dan tidak lagi sesuai dengan strategi kandungan mereka. Di situlah Yahoo View masuk ke dalam gambar. Yahoo View akan mengaitkan kandungan baru dengan Tumblr, laman web blogging. Mereka mahu lebih ramai orang menggunakan Tumblr pada masa yang sama kerana mereka menonton kandungan baru di Yahoo View.

Sejak awal tahun 2007, Hulu telah menunjukkan pertunjukan bahawa pengguna dapat menonton secara percuma. Sekiranya mereka menyukai apa yang mereka lihat atau ingin melihat lebih banyak lagi, mereka boleh membeli keahlian premium Hulu. Sekarang, Yahoo View akan berfungsi sama seperti bahagian percuma Hulu yang berfungsi. NBC, ABC, Fox, Hulu, dan lain-lain hanya menawarkan pengaturcaraan hebat kepada penduduk Amerika Syarikat. Penonton versi percuma Hulu tahu mengenai sekatan itu dengan cukup baik.

Matlamat Yahoo View adalah untuk mencipta pengalaman menonton TV yang hebat, dan penstriman kandungan adalah sebahagian daripada matlamat tersebut. Mari kita lihat beberapa kandungan yang tersedia melalui Yahoo View.

Pahlawan Ninja Amerika – Versi Amerika rancangan TV realiti Jepun yang popular. Acara ini menampilkan atlet elit yang bersaing dalam kursus rintangan yang sangat sukar untuk gelaran American Ninja Warrior.

MasterChef – Pertandingan memasak realiti jangka panjang yang dianjurkan oleh koki Inggeris terkenal, Gordon Ramsay.

Naruto Shippuden – Siri Animasi Jepun mengenai ninja muda.

America’s Got Talent – Pertunjukan bakat Reality American yang dicipta oleh Simon Cowell. Acara ini disusun seperti rakan sejawatnya dari UK, Britain’s Got Talent.

Hospital awam – Opera sabun Amerika yang paling terkenal sepanjang masa. Drama tempoh hari telah berjalan lebih lama daripada 50 tahun.

Pada suatu masa dahulu – Drama Amerika dari ABC yang menceritakan kisah dongeng klasik dengan kelainan yang berbeza.

Anda juga boleh menemui program klasik yang ada di televisyen AS pada masa lalu. Contoh pertunjukan ini adalah Brady Bunch, The Joy of Painting, Alf, Mary Tyler Moore Show, My Favorite Martian, dan lain-lain.

Seperti Hulu, Yahoo View mempunyai kategori kandungan yang berbeza. Yang ditawarkan dalam kategori tersebut ialah Drama Korea, British, Latino, rancangan Kanak-kanak, Komedi, Drama, Filem, dan banyak lagi. Itu hanya sebilangan kecil dari mereka. Yahoo View mempunyai banyak pilihan, dan anda boleh menontonnya sekiranya anda tidak kisah dengan iklan tersebut.

Mari kita perhatikan lebih dekat VPN terbaik untuk Yahoo View.

1. VPN Terbaik untuk Paparan Yahoo: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Paparan Yahoo: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Paparan Yahoo: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

4. VPN Terbaik untuk Paparan Yahoo: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Paparan Yahoo: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 65%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari $ 3,49 sebulan bersama dengan jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

Sekiranya anda ingin menonton Yahoo View di luar Amerika Syarikat, penggunaan VPN adalah mustahak. bagi mereka yang mahukan lebih banyak pilihan daripada yang di atas, anda akan dapat mencari lebih banyak penyedia di kami VPN teratas 10 senarai. Semuanya akan menunjukkan prestasi yang baik, tetapi kami secara khusus membuat pilihan untuk mengoptimumkan penggunaan untuk menonton Yahoo View. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh keselamatan dan keselamatan terbaik semasa menggunakan laman web ini. Dengan membaca panduan kami, anda dapat melihat pilihan terbaik yang ada.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me