Copa AmerikaKejohanan bola sepak Copa America adalah pertandingan utama pasukan kebangsaan Amerika Selatan. Pada tahun 2023, permainan akan diadakan di Brazil dari 14 Jun – 7 Julai. Sangat menarik untuk diperhatikan bahawa tahun ini, pertandingan sepatutnya berlangsung di Chile, kerana putaran normal negara tuan rumah. Orang Brazil enggan menjadi tuan rumah pada tahun 2015, kerana Piala Dunia 2014 dan Olimpik Musim Panas 2016 juga diadakan di Brazil. Ini bermakna Brazil akan menjadi tuan rumah tahun ini. Terdapat beberapa saluran yang akan menyiarkan liputan kejohanan di seluruh dunia termasuk siaran langsung. Adakah juara bertahan, Chile dapat tiga-gambut? Anda boleh menggunakan VPN untuk streaming setiap perlawanan secara langsung dari mana saja di dunia. Lihatlah senarai VPN terbaik kami untuk Copa America.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menonton Pertandingan Copa America dari mana sahaja

Siaran Jepun percuma di TV Tokyo:

 1. Mendaftar untuk ExpressVPN (termasuk jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari)
 2. Muat turun dan pasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda
 3. Sambung ke pelayan VPN di Jepun
 4. Pergi ke TV Tokyo dan saksikan kejohanan

Siaran Bahasa Inggeris di ESPN + (percubaan percuma):

 1. Mendaftar untuk ExpressVPN (termasuk jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari)
 2. Muat turun dan pasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda
 3. Sambungkan ke pelayan VPN di A.S..
 4. Pergi ke ESPN + dan gunakan percubaan percuma. Anda mungkin perlu membekalkan kad kredit A.S. dan poskod yang sah (mis., 10001, 48104, dll.)

Siaran Sepanyol di Telemundo dan Universo:

 1. Mendaftar untuk ExpressVPN (termasuk jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari)
 2. Muat turun dan pasang aplikasi ExpressVPN pada peranti anda
 3. Sambungkan ke pelayan VPN di A.S..
 4. Pergi ke Sling TV atau YouTube TV dan gunakan percubaan percuma. Anda juga dapat menggunakan aplikasi Sling TV (di Android dan iOS) atau aplikasi YouTube TV (di Android dan iOS). Anda mungkin perlu membekalkan kad kredit A.S. dan poskod yang sah (mis., 10001, 48104, dll.)

Dengan akarnya bermula pada pertengahan tahun 1800-an, pertandingan rasmi pertama diadakan pada tahun 1916 dan dipanggil Kejuaraan Amerika Selatan. Pada tahun 1975, kejohanan ini memperoleh nama Copa America dan sejak itu menjadi salah satu acara sukan yang paling banyak ditonton di seluruh dunia. Ramai yang menganggap acara ini setaraf dengan versi ringkas Piala Dunia.

Dua belas pasukan bermain dalam kejohanan ini dalam bentuk terkini. Liga Amerika Selatan hanya mempunyai 10 pasukan sehingga dua pasukan lain dijemput untuk mengisi. Sejak tahun 1993, terdapat enam pasukan yang telah dijemput untuk mengisi kekosongan. Pasukan tersebut adalah Costa Rica, Honduras, Jepun, Mexico, USA, dan Jamaica. Tahun ini, pasukan pengisiannya adalah Mexico, dan Jamaica. Permainan ini akan dimainkan di sembilan stadium yang berbeza di lapan bandar yang berlainan di Chile tahun ini.

  Cara Melumpuhkan IPv6 pada Windows & Mac

Walaupun pasukan Chile adalah juara bertahan, mereka bukan pasukan kegemaran untuk memenangi acara ini. Pasukan yang paling digemari untuk memenangi kejohanan ini ialah Brazil bersaing di tempat sendiri. Mereka melangkah ke suku akhir di Piala Dunia 2023 sebelum dikalahkan oleh Belgium. Persoalan besar muncul ketika kita melangkah ke pusingan kalah mati. Jawapan untuk soalan-soalan itu akan dijawab dengan cukup cepat dan awal di Kejohanan dan di sinilah anda mungkin melihat a jadual penuh permainan.

Berikut adalah senarai 5 saluran yang merangkumi permainan Copa America di seluruh dunia.

 • Sukan BeIN (A.S.. & Kanada – Inggeris)
 • BeIN Sports en Español (A.S. – Sepanyol)
 • Caracol TV (Colombia)
 • TV (Venezuela)
 • Sukan Perdana (UK)

Anda boleh menstrimkan permainan secara langsung dalam talian di BeIN Sports Connect dan juga Caracol TV. Sekiranya anda berada di luar kawasan ini, anda memerlukan VPN. VPN membolehkan anda menyambung ke kawasan yang mungkin disekat secara geo. Penyekat geo digunakan untuk menyekat akses ke siaran di luar kawasan tertentu. Perlu diketahui bahawa walaupun dengan VPN, anda mungkin masih memerlukan langganan premium untuk kabel, satelit, atau bahkan TV Sling. Sekiranya anda mempunyai Sling TV, BeIN Sports termasuk dalam pakej dan anda dapat menonton permainan di sana.

Mari kita lihat lebih dekat VPN terbaik untuk Copa America.

1. VPN terbaik untuk Copa America: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

  Cara Menonton TV NBA dan Mengelakkan Pemadaman

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Copa America: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Copa America: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

  Mainkan Heroes of the Storm dengan VPN

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Copa America: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

5. VPN terbaik untuk Copa America: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 65%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari $ 3,49 sebulan bersama dengan jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

Nikmati semua kegembiraan semasa kejohanan Copa America 2023. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati aksi dari mana saja di dunia dengan VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me