Adakah anda mencari perkhidmatan VPN percuma? Sekiranya demikian, anda telah sampai di tempat yang betul. Kami akan melihat 5 VPN percuma terbaik di pasaran. Tidak ada yang sempurna, tetapi mereka semua mempunyai kelebihan utama dalam menawarkan akses VPN percuma. Terdapat risiko besar yang terlibat dalam mempercayai syarikat untuk melindungi privasi anda. Kami memandang serius privasi anda sehingga anda hanya akan melihat syarikat yang akan kami gunakan secara peribadi.

Siapa yang kita gunakan untuk VPN? Setelah menggunakan semua perkhidmatan VPN percuma dan berbayar, kami menggunakan ExpressVPN. Perkhidmatan ini tidak percuma tetapi nilai yang baik. Pasukan ExpressVPN dengan baik hati menawarkan pengunjung kami diskaun 49% untuk VPN tanpa had sehingga harganya setimpal $ 6.67 sebulan.  Saya mengesyorkan mereka menggunakan mana-mana perkhidmatan VPN percuma kerana mereka tidak mempunyai dasar pembalakan, ciri canggih seperti suis membunuh VPN, dan rangkaian pelayan VPN yang pantas dan boleh dipercayai.

5 Perkhidmatan VPN Percuma Terbaik

Perkhidmatan VPN
VPN Percuma Ulasan
Had Lawatan
Pelayan Laman web
Lokasi Serentak
Sambungan
ExpressVPN Jaminan 30 Hari IPVanish 148 5
CyberGhost Cap Kelajuan Lawati Laman web 15 1
TunnelBear Muat turun Cap Lawati Laman web 20 1
Langkau angin Muat turun Cap Langkau angin 9 1
ZoogTV Muat turun Cap ZoogTV 3 1
Pintu VPN Pendidikan Lawati Laman web n / a 1

Kesemua lima perkhidmatan VPN percuma yang kami cadangkan mempunyai had tertentu. Sebilangan besar adalah freemium yang bermaksud bahawa mereka menawarkan perkhidmatan terhad kepada pengguna dalam usaha menjualnya dengan akses premium. Mereka tahu betapa kompetitifnya pasaran dan memahami bahawa menawarkan beberapa tahap VPN percuma akan membantu menarik pengguna baru. Yang masuk akal. Setiap syarikat memerlukan jalan untuk memperoleh keuntungan. Saya lebih suka VPN yang berharap dapat mendorong saya membayar akses pada masa akan datang dengan menawarkan akses VPN percuma ke yang tidak mempunyai jalan peningkatan. Sekiranya mereka tidak mempunyai cara untuk menaik taraf ke akaun berbayar, saya akan sangat bosan dengan cara syarikat membayarnya.

Pilihan Editor – Percubaan Bebas Risiko ExpressVPN 30 Hari

ExpressVPN

Perkhidmatan VPN percuma boleh membahayakan. Terlalu banyak kisah mengenai apa yang disebut perkhidmatan “VPN percuma” yang menjual penggunanya. Insiden tersebut berkisar dari syarikat yang menjual anggota melayari data ke komputer yang digunakan untuk serangan DDoS. Inilah sebabnya mengapa kami mengesyorkan membayar untuk akses VPN. Itu tidak bermakna anda perlu mengeluarkan $ 10- $ 20 sebulan. Pasukan di ExpressVPN telah dengan baik membuat promosi yang memberikan potongan harga 49% kepada pembaca kami untuk perkhidmatan VPN premium mereka. Anda boleh menikmati VPN tanpa had dari hanya $ 6,67 sebulan.

Krew ExpressVPN memahami bahawa pengguna baru memerlukan masa untuk menguji perkhidmatan mereka. Sebagai tindak balas mereka menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari. Itu memberi anda sebulan untuk mencuba ExpressVPN tanpa risiko. Kami menggunakan perkhidmatan ini setiap hari dan merasa yakin akan mengesyorkannya. ExpressVPN mempunyai pasukan sokongan pelanggan yang sangat baik jika anda mempunyai pertanyaan untuk memulakan atau sepanjang perjalanan. Mereka memiliki aplikasi VPN percuma untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Anda boleh menyambung ke lebih daripada 2.000 pelayan di 148 lokasi di seluruh dunia dengan sehingga 3 peranti dalam satu masa.

Lawati ExpressVPN

Akaun VPN TunnelBear Little (Percuma)

VPN percuma TunnelBear

Kami gembira melihat TunnelBear berkembang selama bertahun-tahun. Mereka menawarkan salah satu perkhidmatan VPN terbaik di pasaran dan merupakan perkhidmatan VPN percuma kegemaran kami. Seperti semua VPN percuma kami, TunnelBear mempunyai had akaun. Anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 18 negara dan menikmati penggunaan data hingga 500 MB sebulan. Pasukan TunnelBear menawarkan cara untuk menambahkan lebih banyak penggunaan percuma. Anda boleh tweet mengenai perkhidmatan tersebut untuk memperoleh penggunaan data sebanyak 1 GB. Sama ada anda mempunyai akses percuma ke rangkaian pelayan VPN mereka di seluruh dunia. Walaupun dengan had muat turun, hadnya cukup tinggi untuk melindungi privasi anda dan menguji perkhidmatan.

TunnelBear berusaha menjadikan perisian klien mereka semudah mungkin. Mereka telah membangunkan antara muka pengguna yang sangat bagus. Reka bentuk yang bersih merangkumi suis hidup / mati yang mudah untuk disambungkan dan senarai drop-down untuk memilih lokasi pelayan. Mari kita perhatikan lebih dekat perisian yang dijalankan pada Windows 10.

Windows TunnelBear

Seperti yang anda lihat, pelanggan TunnelBear mempunyai rupa dan nuansa yang serupa dengan radio kereta. Anda dapat melihat sama ada anda berhubung atau tidak dan rancangan yang sedang digunakan. Sekiranya terdapat rancangan “Little” percuma yang mencapai 500 MB sebulan, Anda juga dapat melihat sisa penggunaannya. Dari sana anda mempunyai kotak lungsur yang membolehkan anda memilih lokasi pelayan. Untuk menyambung, anda hanya menukar dial ke ON. Untuk memutuskan sambungan anda hanya menukarnya kembali ke MATI. Itu sahaja yang ada.

Tetapan TunnelBear

Pasukan TunnelBear memandang serius privasi anda sama ada anda menggunakan perkhidmatan percuma atau menaik taraf keahlian berbayar. Antara muka pelanggan mudah digunakan tetapi itu tidak bermakna mereka terlepas tetapan privasi yang penting. Blog TunnelBear akan memberi anda pengenalan kepada ciri-ciri mereka yang lebih maju seperti Vigilant dan IntelliBear.

Lawati TunnelBear

Pelan VPN Percuma Windscribe

VPN percuma Windscribe

Windscribe dilancarkan awal tahun ini. Anda mempunyai sejumlah pilihan semasa menggunakan perkhidmatan tersebut. Sebagai permulaan, anda boleh memuat turun pelanjutan proksi mereka untuk Google Chrome, Opera, atau Firefox. Kami lebih suka penyelesaian VPN penuh dan Windscibe mempunyai perisian klien untuk Windows dan Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih untuk pengguna iOS. Pengguna Windscribe Pro boleh memuat turun klien StrongSwan dari Google Play untuk menyambung ke rangkaian mereka. Ahli pro juga boleh berhubung melalui Linux. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses VPN percuma dan menaik taraf bila-bila masa. Kami menghargai bahawa Windsscribe menerima Bitcoin sebagai tambahan kepada PayPal, kad kredit, dan Paymentwall. Anda perlu menggunakan PayPal atau kad kredit untuk pembaharuan automatik.

Lawati Windscribe

Perkhidmatan VPN Percuma CyberGhost

VPN Percuma CyberGhost

Pasukan CyberGhost telah menyediakan sejumlah pelayan untuk pengguna percuma. Anda tidak boleh mengharapkan tahap layanan yang sama dengan ahli premium, tetapi VPN percuma mereka ada ketika anda memerlukan perlindungan privasi dalam keadaan darurat. Anda mungkin perlu menunggu untuk menyambung ke pelayan dan kelajuan anda akan terhad. Jika tidak, anda boleh memaparkan iklan yang mendorong anda menaik taraf langganan berbayar. Versi percuma CyberGhost VPN tersedia untuk Windows, Mac. dan Android. Pelanggan mereka melakukan kerja dengan baik untuk mempersembahkan rangkaian mereka dan membantu anda memanfaatkan perkhidmatan tersebut tanpa banyak pengetahuan teknikal. CyberGhost mempunyai polisi tanpa log yang ketat yang merangkumi semua pengguna.

Lawati CyberGhost 240

Gerbang VPN (Univ. Projek Tsukuba)

Akses Percuma Gerbang VPN

VPN Gate adalah eksperimen akademik yang menguji pelayan relay awam yang dihoskan oleh sekumpulan sukarelawan yang berada di seluruh dunia. Sekolah siswazah Univ. dari Tsukuba, Jepun menguruskan projek itu. Ini adalah satu-satunya pelayan VPN percuma dalam senarai kami yang tidak ditaja oleh perkhidmatan VPN premium. Idea di sebalik VPN Gate adalah menyediakan rangkaian VPN peer-to-peer tanpa kawalan pusat. Itu menjadikan anda mempercayai banyak orang. Yaitu semua sukarelawan yang sedang menyediakan pelayan relay. Saya fikir idea rangkaian VPN yang terdesentralisasi adalah positif tetapi kekurangan kawalan menyebabkan beberapa tanda tanya mengenai privasi dan prestasi yang tidak konsisten

Lawati VPN Gate

Kadang-kadang anda mendapat apa yang anda bayar jadi berhati-hatilah ketika menggunakan perkhidmatan VPN percuma. Anda mungkin mendapati bahawa walaupun perkhidmatan ini percuma, anda sebenarnya adalah produk. Ini berlaku terutamanya untuk VPN yang tidak mempunyai cara untuk meningkatkan keahlian berbayar. Anda boleh yakin mereka menjana wang dengan cara lain. Beberapa VPN akan mencatat penggunaan anda dan menjualnya kepada pengiklan, broker data, atau lebih buruk lagi seperti yang ditunjukkan oleh Hola. Itu tidak berlaku dengan penyedia dalam senarai kami. Mereka semua memandang serius privasi anda.

Saya faham jika anda berada dalam situasi di mana anda memerlukan perlindungan privasi VPN tetapi tidak mampu mengeluarkan wang. Sekiranya demikian, harap berhati-hati ketika memilih penyedia VPN. Terdapat banyak perkhidmatan yang beralih dari VPN percuma yang sangat popular ke penjahat semalam ketika pengguna mendapati mereka menjual data mereka atau jauh lebih buruk. Hola adalah contoh yang baik VPN percuma menjual lebar jalur pengguna untuk digunakan dalam serangan botnet. Ikuti salah satu VPN percuma dalam senarai kami dan pertimbangkan untuk meningkatkan ke pelan berbayar pada masa akan datang. Ini akan membantu menyokong usaha mereka untuk terus menawarkan akses VPN percuma.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me